Gå til innhold

hilde89

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hilde89

  1. jeg har prøvd å skrive hele oppgavene, for å få bedre oversikt likssom... men noen av spørsmålene er så omfattende og innviklet at jeg aner ikke om jeg skriver det som en bør skrive i oppgaven...

    nå prøver jeg å lage små tankekart rundt oppgavene jeg og:)

     

    hvilke oppgaver håper vi at vi får?

  2. lastet ned itunes på nytt i dag etter en stund uten (pga pc på reperasjon..) ønsker å få ny musikk inn på ipoden, men da må jeg synkronisere ipoden, det har jeg ikke lyst til å gjøre siden jeg da vil miste de gamle gode sangene jeg har fra før inne på ipoden. :dontgetit:

     

    kan jeg ungå å slette mine gamle sanger for å få ny musikk inn?

     

    prøvde å laste ned "sharepod" da jeg leste en plass at dette var lurt, men fikk det ikke til..

     

     

    etter å ha lest "guiden" her inne, som eg ikkje såg i sted så fekk eg det til:)

  3. må si meg enig i det ovenfor; det å jobbe seg gjennom kunnskapsmålene er den beste måten å jobbe seg gjennom pesnum på. sitter selv og jobber med det nå, og føler at jeg får en god oversikt over pensumet.

     

    MEN; noen som vet hva som menes med; b2b, b2c, b2 government, osv?! satt å bladde gjennom forelesningsnotatene mine i går, men jeg har glemt å notere ned hva det stod for/var. noen som har peiling?? :hmm:

  4. Sitter fast ass. MYE pensum å lese på, og jeg klarer ikke helt å begynne.

     

    Noen som er i samme situasjon? Noen som har noen gode tips ? Har liste over de delene av pensumet foreleser anbefalte å lese på, kan poste det hvis noen trenger det.

    Måten jeg forbereder meg på, er gjennom å besvare kunnskapsmålene samtidig som jeg bruker benytter både kursansvarlig og forelesers foilere, i tillegg til mine private notater.

     

     

     

    heeei!

    jepp, da var vi bi-studenter ferdig med en eksamen og nå er det vel bare å begynne å lese på markedsføringen... :ermm:

    på denne type eksamen har jeg fått inntrykk av at det kommer mange små spørsmål som må besvares.. så derfor må en nok skaffe seg en god oversikt over heeeeeeeeeeele pensum for å gjøre det bra på eksamen..

    De tidligere eksamensoppgaven i MRK2714 fra høsten 2005 og til nå, var alle mellom 5 og 7 spm. Har du fått vite av foreleser eller kursansvarlig at eksamensformen er blitt endret eller et dette bare noe du antar?

     

     

    :) eg synes 5-7 er mange .. hvertfall i forhold til bedriften der me måtte velge å svare på 1 av 2 spm :p

×
×
  • Opprett ny...