Gå til innhold

Zacher

Medlemmer
  • Innlegg

    148
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zacher

  1. a)

    De skal kjøre 500km. Før trondheimbilen starter har oslobilen tilbakelagt 100km (50km/t * 2t)

    Da er det 400km igjen. Deretter kjører de til sammen 120km/t (70km/t + 50km/t). Da kjører de 400km på 3.333... t. (400/120)

    På den tiden kjører trondheimbilen 233.333...km (3.333... * 70) og oslobilen 166.666... km (3.333... * 50)

    Oslobilen har da kjørt 266.666... km (166.666...+ 100) og er derfor lengst fra utgangspunktet.

     

    b)

    Lengden fra Oslo blir det samme som oslobilen har kjørt, siden det er den som kjører fra Oslo. Alstå 266.666... når de møtes.

    • Liker 1
  2. De som liker nynorsk kan ha det som valgfag. Det å pakke målformen på elever, som gjerne allerede sliter på skolen, og offentlig etater som allerede sliter med budsjettet er uakseptabelt. For meg er nynorsk likestilt med samisk. Jeg ser ikke nytten av det. Andre språk har man mye større nytte av. De som snakker nynorsk forstår de som snakker bokmål og omvendt. Det holder. De som liker nynorsk er gjerne over gjennomsnittlig glad i litteratur og språk. Det gjelder ikke alle. Man kan ikke presse hobbyen til noen få mennesker på en hel befolkning. Nei, jeg orket ikke å lese innleggene på nynorsk over. Jeg har viktigere ting å bruke tid på i hverdagen min.

    Dei som likar bokmål kan ha det som valfag. I mine auge er bokmål, nynorsk og samisk likestilt.

     

    Eg las forresten ikkje innlegget ditt. Eg klarar ikkje stave meg gjennom den forbanna danske faenskapen din. Eg har viktigare ting å bruke dagen min på.

     

    Eg må nemne tråden om vestlandsk separatisme. Det hadde vore kjekt å sjå at han vart gjenoppliva.

     

    Løsningen er enkel: Sidemål som valgfag.

  3. "Bugs og dårlige kontrollere" var ikke et problem for meg i det hele tatt. AP var morro det, til jeg møtte kokain-snifferen med min fullstendig stealth-fokuserte karakter. Da var det absolutt ingen måte å ta ham, og det har jeg fortsatt ikke gjort.

     

    Han var da ikke spesielt vanskelig han? Spilte stealth-karakter jeg også med pistol som eneste våpen.

     

    Tok også helikopteret med pistol etter at jeg bomma en del med rakettene. :p Gikk en del skudd......

     

    Eneste problemet med AP var de forbaska minispillene med tastatur og mus. Den som kom opp med det hackespillet skulle vært banka opp.

     

    Det er akkurat det.. Jeg spilte fullstendig stealth, og brukte ikke pistol. Om jeg husker rett hadde jeg en rifle og en shotgun jeg aldri brukte, som var helt ubrukelig mot han.

  4. Alpha Protocol er vurdert akkurat som det bør. Et særdeles middelmådig spill på alle måter. Kom igjen da, headshot bør være headshot, uansett som det er RPG eller skytespill.

     

    Det er ganske tydelig at du la fra deg spillet etter en time. Spillet byr på en særdeles dyp historie hvor du absolutt kan være med å endre retning opptil flere ganger. Karakterene er interessante, og dialog-hjulet får alt Bioware noen sinne har laget til å se ut som et verk av en apekatt.

     

    Men ja, bugs og dårlige kontroller trekker kraftig ned. Noe som får de fleste til å gi opp i løpet av de første få minuttene.

     

    "Bugs og dårlige kontrollere" var ikke et problem for meg i det hele tatt. AP var morro det, til jeg møtte kokain-snifferen med min fullstendig stealth-fokuserte karakter. Da var det absolutt ingen måte å ta ham, og det har jeg fortsatt ikke gjort.

  5. 1. Ever17: The Out of Infinity (PC, KID, 2003)

     

    2. The Legend of Zelda: Ocarina of Time (Nintendo EAD, N64, 1998)

     

    3. The Elder Scrolls V: Skyrim (PC, Bethesda, 2011)

     

    4. Battlefield 3 (PC, DICE, 2011)

     

    5. Mass Effect (PC, BioWare, 2007)

     

    6. Portal 2 (PC, Valve, 2011)

     

    7. S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (PC, GSC Game World, 2009)

     

    8. Warhawk (PS3, Incognito, 2007)

     

    9. Command & Conquer: Generals (PC, EA Pacific, 2003)

     

    10. Sim City 4 (PC, Maxis, 2003)

  6. Jeg har en mage, nå lvl 65, lvl 100 i alle magiskolene. Bare destruction funker om du vil ha en utfordring, men da må du passe godt på å holde deg unna farene. Husk at som mage tåler du lite, og når fiendene blir sterkere kan du onehittes av f.eks. draugr deathlords. Anbefaler å supplementere med noe annet, som alteration, illusion eller conjuration.

     

    Ang. conjuration så er ikke det som å drasse med seg medhjelpere. Tryll frem to dremora lords, drep fiender, drep dremora lords. De blir ikke fiendtlige før det er for sent for dem. (Eller legg perks i bound weapons og bruk det mot dem, så forsvinner de med en gang)

     

    Jeg bruker ikke medhjelpere, men er stuck med Shadowmere.

  7. Det er da mer enn nok penger i loot fra før. Jeg har loot på meg for 5-10k til enhver tid. Jeg selger så mye jeg kan om gangen, så tar det ikke lange tiden før jeg er full igjen. At du kan bruke alchemy og enchanting "ødelegger" ingenting etter min mening.

     

    vell. jeg føler ihvertfall ikke noe behov for å dra med meg ebony sverd og sånt. om jeg trenger penger lager jeg noen enchanted daggers eller noen potions. kun spessial items jeg drar med meg som loot fra dungeons.

     

    Selv har jeg så godt som sluttet å loote, og trenger verken enchanting eller alchemy for å tjene penger. Har alle husene m/alt så har egentlig bare trainere igjen å bruke penger på...

×
×
  • Opprett ny...