Gå til innhold

Sjohej

Medlemmer
  • Innlegg

    451
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sjohej

  1. Kan også anbefale en film ved navn "the union: the business behind getting high" eller "how to make money selling drugs".

     

    Trn100: skjønner ikke helt hva du vil frem til. Mitt poeng var at selv om cannabis er et narkotikum, så er ikke det nødvendigvis relatert til dødsfall. Mange dør hvert år pga alkohol, men hører ingen som mener det er så skadelig at det bør kriminaliseres.

    • Liker 1
  2.  

    En eventuel legalisering ville tatt fra deg levebrødet, derfor lurer jeg på hvordan du stiller deg til legaliseringsspørsmålet.

     

    Evt utvide markedet  :huh:

     

    Ikke dersom det reguleres av staten på samme måte som alkohol i dag (tenker da på vinmonopolet, ikke dagligvare). Jeg ønsker ikke starte en legaliseringsdebatt i denne tråden og ber deg gjøre det i tråden hvor det blir diskutert. Mitt mål er bare å få høre hva TS tenker om det.

  3. Vi har verken Teknologi og forskningslære eller IT på skulen min :(

     

     

    Som nevnt over er TFX et fag de fleste seilte greit gjennom (værtfall på min skole). Ellers kan jeg anbefale IT1, dersom du har et snev av interesse for faget. Jeg har selv akkurat hatt det som privatist og fikk 6. I tillegg til at det er et enkelt fag får du realfagspoeng, noe du sikkert setter pris på :)

     

    Korleis tok du faget som privatist? Korleis fungerer dette? Er det noke du anbefaler? :)

    Du kan lese gjennom tråden min her: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1535631 .

     

    Vil absolutt anbefale deg det om du har en interesse for IT. Såfremt du arbeider med faget bør det gå godt. Men som med alle privatistfag gjelder det å være strukturert, og faktisk gidde å arbeide. Det er ikke alle som klarer det, men det er veldig greit om du er en av de som klarer det :)

     

    Lykke til med valget! :D

  4. Hei :)

    Jeg har en Toyota Avensis 2004 mod som har noen problemer. Den har pleid å "nykke" når jeg har gitt den full gass, som et resultat av dette dro jeg ut kabelen til luftmengdemåleren for å se om det ble bedre. Det ble det, men jeg har fått et nytt problem. Nå lyser det i lampene for antiskrens, antispin og motor. Jeg har sjekket, og det er ikke bare lys, antiskrens og antispin er ute av drift.

    Hva kan være feil, og hva kan gjøres for å fikse det?

     

×
×
  • Opprett ny...