Gå til innhold

micheck

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av micheck

  1. Og jeg er lei av folk som sier at det holder med et rusmiddel. Ingen har noengang dødd av hasj og pot. Og alle de negative tingene som følger med, er jo kun pga forbudet. Politikerne må få opp øynene.

    Men er nok en god del som har fått ødelagt livet sitt på grunn av det. Cannabis er ikke så uskyldig som du prøver å framstille det her selv om ingen har fått i seg en overdose av det.

     

    Hvordan da ødelagt livet sitt?

  2. Det er tydeligvis ikke opp til enkeltpersoner når man tydelig ser at personer idag sliter med cannabis. Bare fordi du greier å begrense deg så betyr ikke det at det vil gå fint for resten av Norge. Og om du bruker narkotika som foreldre så er du rett og slett dum.

     

    Klarer man å slite med cannabis burde man ikke røyke det i utgangspunktet.

    Ved en myndig alder kommer også ansvaret for seg selv, det er jo ikke akkurat sånn at folk plutselig ikke klarer å passe på seg selv. Vi stoler jo på at folk tar ansvar for drikkingen sin, selvom vi vet godt hvor mye vold i hjemmet skjer under påvirkning av alkohol.

  3. Man kan jo undres over hva som hadde skjedd i landet hvis det hadde blitt legalisert, men de som ikke røyker idag enten om det er voksne eller unge vil mest sannsynlig heller ikke gjøre det hvis det var lovlig, tror jeg da.

    Det er fortsatt mange mennesker som ikke drikker en dråpe alkohol, tror ikke det hadde blitt en så drastisk endring i forbrukere av cannabis.

    Hva det gjelder av pris, folk kommer til å røyke uansett hva det koster, og som Psykedelisk_Sosiologi sa: "de fleste ville betale staten, istedenfor å gå til det svarte markedet, ganske enkelt fordi at folk generellt holder seg til loven."

    Hadde ikke det vært vakkert? :thumbup:

  4. Problemet i dette landet er uvitenhet og manglende debatt rundt emne.

    Vi som vet hvordan det burde ha vært kan snakke så mye vi orker om hvor på trynet regelverket er, men det kommer ingen vei. Politikerne tar så vidt tak i saken, skur det fra seg, så tar det en god stund før det blir tatt opp igjen.

    Når hasj/mariuhana kom til Norge hadde det allerede vært ulovlig og forfulgt i USA i 30 år, det tar tid å rette opp.

     

     

    "Visste du at: Hasj og marihuana gjør at du blir tregere, konsentrerer deg dårligere og orker mindre "

    -Sitat fra Antidoping.no

    Skal man være seriøs aktør innenfor tema _antidoping_ bør man da vite hva man snakker om!

     

    "Det er ingen prestasjonsfremmende effekt ved bruk av marihuana eller hasj. Bruk kan tvert imot gjøre at en idrettsutøver blir tregere, konsentrerer seg dårligere og orker mindre. Prestasjonseffekten kan være negativt påvirket i opptil ett døgn etter bruk."

    -Ett døgn ja, antidoping. Man blir ikke kronisk treig av cannabis slik som dere fremstiller det.

    Dessuten, er det noen som noen gang har prøvd å løpe f.eks 3000 meter i cannabis rus? Hvis man hadde løpt rundt en 400 meters bane og fått en Red-Bull hver runde, eventuelt noe chips :love:, kanskje man hadde prestert som en stjerne?

     

    –"Det er viktig å endre holdningene til de unge. Vi må skremme dem litt. De fleste tenker jo på heroin når de ser menneskene på Plata, og ikke hasj. Men de må huske at alle starter et sted. Det er viktig å fortelle ungdom at om man blir avhengig, da er løpet kjørt."

    Artikkel Aftenposten

    Nei nei nei! "Gateway" teorien ble funnet opp av de samme folkene som sa du ble morder og voldtektsmann,

    tror folk på det?

     

    Aftenposten: Stasjonsjef i Politiet kan sakene sine?

    –"Det er viktig å ta dem. Forsvinner kjøperne, er det ikke penger å tjene for selgerne, da forsvinner markedet. Det er vårt mål. Derfor kommer vi til å slå knallhardt ned på kjøpere."

    Det går ikke å stoppe hasj/cannabis bruk! Markedet vil alltid være der!

     

    Hvis kongeriket Norge kunne solgt meg noe å røyke på skulle jeg gjerne kjøpt, da hadde vi sluppet lugubre dealere og organisert kriminalitet ville mistet en god del av pengene sine.

     

    Nei, disse uvitende holdningene er håpløse å få omvendt. Jeg er redd for at vi må bare vente på at de eldre dør ut, eller at Obama kanskje får gjort noe fornuftig på andre siden av havet, da følger kanskje Norge (med sine rævslikkende politikere kremt fredspris kremt) følge etter.

     

    Stå på folkens!

×
×
  • Opprett ny...