Gå til innhold

Rallykongen

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rallykongen

  1. Jeg har en litt spesiell forespørsel. I en av Miley Cyrus' nyeste låter (I know, ikke snakk om det), Two More Lonely People, er det 10 sekunder av sangen som høres utrolig kjent ut. Hør på dette:

     

    http://www.youtube.com/watch?v=6MrAknjllQA#t=2m3s og 10 sekunder utover.

     

    Jeg er sikker på at jeg har hørt de samme tonene eller noe lignende i en annen, eldre sang. Er det noen som aner hva jeg snakker om? Jeg blir evig takknemlig hvis noen kan bekrefte/avkrefte dette!

     

     

    Tipper på "I Touch myself" med Divinyls. (Hadde Blondie orginalen tro??)

    http://www.youtube.com/watch?v=sFEfmbAeEDY

  2. Noen som vet navnet på originalartist/originalsangen til prima vera sangen "så fint å være idiot"??

     

    Oasis - Whatever

     

     

     

    Neinei. Dette var leeenge før Gallagher-brødrene nådde puberteten og fikk egne meninger. Neil Innes heter mannen og sangen fra 1973 heter "How sweet to be an idiot", og er ganske direkte oversatt til norsk av Prima Vera. Innes hadde på 70 tallet et tett samarbeid med Monty Phyton, hvor han skrev sanger og sketsjer for "Monty Phytons Flying Circus", og fremførte bl.a. "How sweet to be an idiot" på Monty Phytons show "Live at Hollywood Bowle".

     

    Oasis har derimot latt seg inspirere av sangen, og "lånt" deler av den i "Whatever". Innes saksøkte Oasis for plagiat, vant frem, og ble kreditert som "co-writer" på Oasis singel/CD, og får også royalties av denne låta.

  3. Hei.

     

    Vi er en gjeng på 12 stk. (6 par) som har "adoptert" et meget artig konsept fra noen venner. Hver måned betaler vi inn et lite beløp hver på en reisekonto som disponeres av "reiselederene" (Som er et av parene som arrangerer hele reisen). Reiselederene bestemmer destinasjon, og aktiviteter. Alle har satt av helgen 10-13. Juni, men ingen vet hvor vi skal, eller hva vi skal gjøre. Et meget artigt og spennende konsept... Vi har budsjett på 6000 pr. par. Dette har dekket fly/hotell m/frokost, samt planlagte aktiviteter. Mat/drikke/shopping kommer i tillegg.

     

    I år er det vår tur til og være reiseledere, og vi trenger tips til reisemål/aktiviteter. Interessene er (naturlig nok) spredt, og det gjelder og finne noe som fenger for de fleste. I fjor var vi i Tallin, og det var en meget bra tur. En "storby/by"-weekend er vel det enkleste og organisere innenfor budsjettet, men i mine øyne også litt safe og forutsigbart, spesielt m.t.p. at det gjorde vi i fjor.

     

    Så...Hva/hvor er det vi vil??? Tja, si det.. Jeg tenker litt mer "opplevelse" enn "destinasjon", hvis dere skjønner.. Vi har sett innsiden av utallige Pub'er, museer, kjøpesentre og fine resturanter, og håpet på og tilby noe litt annet i år.

     

     

    Håper noen har noen gode ideer!

  4. Noen som har peiling på hvilken låt denne er mikset med? Er temmelig sikker på at jeg har hørt den delen mellom 2:02 og 2:30 i en annen låt. Eller noe som ligner veldig ihvertfall.

     

    Spotify-lenke om noen foretrekker det. Hvis du ikke gidder å klikke på noen av lenkene så er det snakk om "Andrew Spencer - Video Killed The Radio Star (Picco Elektro Remix)"..

     

     

    Huey Lewis- Hip to be Square tenker jeg på ihvertfall.

     

    http://www.youtube.com/watch?v=UwPGozw85ys...feature=related

×
×
  • Opprett ny...