Gå til innhold

Kattzor

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kattzor

  1. Det som forundrer meg mest er den dårlige jobben pressen har gjort i denne saken. hvor er de store oppslagene i pressen. den gjenomsnittlige norman vet knapt hva dette er og hva dette innebærer.

    Når man utviser en russer får vi 14 dager med skandaleoppslag men når alle Normenn skal overvåkes 24/7 får vi notiser.

     

    Meget godt sagt! Helt enig i at media bør opplyse folk bedre om hva DLD faktisk er.

    Er redd ringvirkningene av dette kan bli katastrofale for fremtiden...

  2. Jeg vil si jeg har dannet meg et ganske godt intrykk av hvordan det er egentlig. En av mine beste venner har nettop dimma fra garden, og jeg ble gjevnlig oppdatert om hvordan han hadde det,hva de gjorde osv. under tjenesten. Jeg har også en kompis som nettop har dimma fra samme leiren jeg skal til (han stortrivdes forresten) som har fortalt litt om hvordan det er der. Jeg føler ikke at jeg må prøve det et år før jeg kan gjøre meg opp en mening om jeg liker det eller ikke.

    Jeg tror forsvaret er veldig givende og lærerikt for mange, men ikke alle. Selv føler jeg at jeg ville fått lite ut av et år i forsvaret.

    Er det noen jeg kan ringe til og prate med i forsvaret? Altså ikke en oberst som mener det ikke blir mann av deg før du har vært et år i forsvaret og at "disiplin har du bare godt av", men heller noen som kan forstå situasjonen min og gi meg noen råd om hvilke muligheter jeg har osv?

    Takker for svar :)

  3. Hei.

     

    Når jeg var på sesjon fikk jeg utsatt førstegangstjenesten til lærlingstiden min var over. Jeg fikk fagbrevet mitt i Juli,og har siden da vært arbeidsledig. Nå har jeg endelig blitt kalt inn til mitt første jobbintervju og har gledet meg hinsides til å komme ut i arbeid og flytte hjemmefra etc.

    Men samtidig har jeg også nå fått innkalling til førstegangstjeneste i Januar 2011. Jeg har absolutt ingen intensjoner om å kaste bort et år av livet mitt i Indre Troms, men jeg var frisk som en fisk og ble tjenestedyktig på sesjon. Jeg prøvde å gjøre det så klart som mulig at jeg ikke ville inn når jeg var på sesjon,men nå har de jævla sadistene likevel kalt meg inn :realmad: .

    Jeg var dog forberedt på at det kunne skje, og har til nå tenkt at siste utvei får bli siviltjeneste, men det blir jo minst like bortkastet som et år i militæret. Det beste ville være å slippe det hele, men jeg har som sagt ikke noen helseproblemer eller lignende jeg kan få fritak for.

    Konsulenten min annbefalte å søke om utsettelse, men på hvilket grunnlag? Jeg bor hjemme, har ingen helseproblemer, ugift, uten lån og er for øyeblikket arbeidsledig.

    Er det noen som har noen råd for hva jeg kan gjøre for å slippe/få utsettelse?

     

    Jeg mener forresten ikke å bashe militæret så mye som det kanskje virker som. Flere venner og bekjente har fått mange gode erfaringer og opplevelser i militæret, og jeg tviler ikke på at mange får oppleve opplevelser for livet, og har det kjempebra. Men jeg kjenner meg selv bedre enn noen andre, og jeg VET at militæret ikke er noe for meg, og at jeg ikke er noe for militæret.

  4. Vil fraråde alle å spille EM, det er rett og slett ikke balansert i det hele tatt. Ser veldig mange nybegynnere som spiller EM games og blir voldtatt av chronos, som deretter klager noe fryktelig over hvor "overpowered" chronos liksom er.

    Klart han er bra i EM games, chronos handler nesten bare om å få så mye penger som mulig og rape endgame, men jeg vil ikke kalle han overpowered, i allefall ikke noe mer enn de fleste andre carries. Plukk noen nukers/gankers og drep han tidlig og ofte gjennom gamet, så skal dere se han ikke er så overpowered som han virker som. Hindrer du farmen hans er det lite han får gjort utover i gamet :)

    Et lite tips til dere som er nye til spillet: Spill SD/AR/BD mode. I starten er det viktigste å lære seg alle heltene, så dere vet hva dere må passe dere for/utnytte/countre etc. Man kan spille en helt 20 ganger,men likevel suge,fordi man rett og slett ikke vet hva fienden kan.

    F.eks er det lurt å vite hva bloodhunter sin ulti gjør,før du vanisher med scout og beiner av sted med 50% movespeed :p

    Etter å ha introdusert en 4-5 kompiser til HoN merker jeg at de som prøver ut alle heltene og hvertfall lærer seg basics og litt om heltene har en MYE raske læringskurver enn de som finner

    "yndligshelten(e)" og for det meste holder seg til disse.

  5. jeg har problemer med min Acer Aspire One og Windows 7.

     

    Markøren ser ut til å leve sitt eget liv og har en tendens til å flytte på seg mens jeg skriver.

     

    Jeg mener bestemt at jeg ikke er nær muspekeflaten.

     

    For meg ser det ut som maskinen ikke klarer å følge med lengre.

     

    Noen som har vært borti lignende?

     

    Det du beskriver høres ut som et driverproblem. Har sett problemet på noen maskiner på jobben, og det er i det aller fleste tilfellene driverproblemer.

  6. Kan Clonezilla og den nyeste Symantec Ghost kjøre med en multicast-server som sender ut eller kloner image fra mange maskiner på en gang?

     

    Har ingen erfaring med Clonezilla,men Symantec Ghost har ingen problemer med å sende ut image over multicast til flere maskiner. Derimot å klone image fra flere maskiner i en og samme task vet jeg ikke om lar seg gjøre, men du kan fint sette opp flere separate tasks samtidig som kloner image fra forskjellige maskiner :)

  7. Heisann folkens.

    Har et spørsmål som for meg virker rimelig random, eller så er det bare min kunnskap som svikter. Uansett trenger jeg hjelp :)

    Problemet oppstod etter at jeg kom hjem fra et LAN for noen uker siden.

     

    Når jeg starter maskinen min er bildet i 4:3 med den riktige oppløsningen, husker ikke helt hva, og sitter på jobben nå,så får ikke sjekka, men oppløsningen er iallefall riktig, men bildet er feil. Det jeg må gjøre er å gå på skjerminstillinger og sette oppløsningen et hakk ned, for så å sette den et hakk opp igjen. Bildet blir fint og alt er som det skal, men jeg kan jo ikke holde på sånn <_< Bildet blir også stilt til 4:3 om jeg tabber ut av et program som kjører fullscreen, men om jeg avslutter det på riktig måte blir bildet som det skal. I tillegg vises alle 4 inngangene på skjermkortet som aktive i skjerminstillingene, altså skjerm nummer 1 er solid svart farget, og de 3 andre er grå'et ut (om dere skjønner hva jeg mener?)

    Det er kun 1 skjerm jeg bruker, men jeg mener det bare var litt random at det plutselig var 4 skjermer på skjerminstillingene, sånn helt uten videre, og at bilde stadig går til 4:3. Jeg har 2 ASUS HD4850 kort i CF, om det er til noe hjelp.

     

    Er det noen som har hatt noen lignende problemer?

    Takker for alle svar :)

  8. Jeg trenger hjelp til å lage en macro av den litt mer avanserte typen. Jeg vet ikke om det engang går,men tenkte jeg hvertfall skulle høre med dere :)

     

    Jeg trenger en macro som bytter til 1h og skjold,caster shield bash,og deretter bytter tilbake til 2h.

    Jeg prøvde å bruke:

    /Equipslot 16 Hailstorm

    /Equipslot 17 The Skull of Ruin

    /Cast Shield Bash

    /Equipslot 16 Inevitable Defeat

     

    Det som skjedde var at på grunn av delayen,så prøvde den å bruke bash bash før jeg rakk å få på 1h og skjold,og når jeg trykket igjen byttet den til 2h uten å bruke shield bash. Jeg prøvde også med /stopcasting mellom linje 2 og 3,men uten hell.

    Så det jeg tenkte var kansje en macro som sa at om shield bash var på cooldown,så ville den bytte til 2h,men om den var klar ville den bruke shield bash,uten å ta på 2h (som da gjør at når jeg trykker igjen vil jeg bytte tilbake til 2h).

     

    Er det noen som har noen forslag eller vet om det i det hele tatt går? En macro som i praksis gjør det samme hadde også gjort susen

     

    Takker for svar :)

  9. Tenkte jeg skulle komme med mitt bidrag :)

     

    wowscrnshot041909234523i.th.jpg

     

    Eneste jeg er grovt midfornøyd med er de stygge unitframsa,men det tar FOR lang tid å konfigurere Pitbull :/

     

    Addons:

    -Xperl Unitframes

    -Bartender4

    -Sunn - Viewport Art

    -Sexymap

    -Chatter

     

    Har også en del andre addons som er skjult (recount, cooldown buttons etc) som spretter frem bla. i combat.

  10. Personlig har jeg fjernet alle actionbarsa på hele skjermen,og satt mouseover på bars som inneholder ting jeg ikke bruker i combat,eller som jeg ikke har binds på (kun 2 abilities). For å kunne se cooldownsa mine bruker jeg da en addon som heter "Cooldownbuttons". Syns den fungerer veldig bra,og den er veldig lett å konfigurere :) Det skal dog nevnes at den er rimelig out of date,men hittil har jeg ikke hatt et eneste problem.

  11. Jeg synes disc-build ble litt "too many buttons mejt" aktig. Jeg binder alle knapper med shif og ctrl modifier til musa og scrollhjulet + andre binds, og da har jeg ikke plass til smite.

     

    Ønske seg tips og macroer for å rydde litt opp.

     

    Noen som bruker macro for dispel/abolish disease på en knapp?

     

    Så uendelig enig. Husker fra pvp på 70 at allerede da hadde jeg for lite binds. Tenker jeg kommer til å sette alle spells jeg har binda som "always hidden", så gjør jeg heller actionbarsa med spells jeg ikke har binds til ektra store,så det ikke er like irriterende å bruke musa... Ingen god løsning akkurat men makter ikke binds som ctrl + T etc.

     

    Noen som har tips til professions som priest forresten? Har nettop starta å levle engineering og mining på presten - bra valg? I og med at prester ikke akkurat har så veldig mye escape abilities annet enn fear og divine hymn er jo rocket boots gull verdt :) Når jeg er inne på det... hvilken meta gem kjører jeg med da,når jeg ikke får kjørt med Tuskarr's Vitality på boots? Spell power og run speed gem? Eller er de ekstra 8% kansje ikke så viktige lenger? Kan vel si jeg er rimelig "out of date" når det kommer til arena disse dager :lol:

  12. Smite ja,der sa du noe... Men å miste spell warding er jeg heller ikke så positiv til for å være ærlig...

    Hva er det egentlig som går under "spell damage"? Gjelder det generell magisk skade som paladin

    judgements og arcane shot,eller er det rett og slett bare frostbolts etc? hva med poisons og f.eks damage

    fra en deathknight's gargoyle?

     

    JonasKs:

    Vil regne med at forskjellene kansje ikke virker så store,sett fra utsiden,men vil regne med at det er to

    helt forskjellige spillemåter. Prester spiller mye mer offensivt tror jeg. Men har aldri spilt holy pala i arena,

    og spilt veldig lite sammen med holy pala. Hvertfall etter 3.0.0

  13. Knallbra artikkel! Gleder meg som en unge på juleaften nå! :D

     

    Det at man ikke kan gå og skyte har jeg ingen ting imot for å være ærlig. Ta for eksempel de første resident evil

    spillene. Der hadde du én kameravinkel,ofte plassert på en plagsom plass som gir deg svært lite oversikt over rommet

    du er i,noe som gjorde spillet BALLESKUMMELT,i og med at du ofte ikke så zombiene før de så og si stod 10 cm unna

    deg. Det var dog kansje ikke så positivt som det var negativt,men fy faen så skummelt jeg husker det var! I RE5 føler

    jeg vi er over på noe av det samme. Stressfaktoren blir mye høyere når du hverken kan skyte eller lade om børsa mens

    du løper. Hadde du kunne det tror jeg spillet hadde blitt for det første altfor lett,når du hele tiden kan holde deg utenfor

    rekkevidde til enhver "zombie",i og med at de går så sakte som de gjør. Vi vil vel ha litt utfordringer?

    Dessuten tror jeg spillet hadde blitt mye mer mainstream om de hadde lagd det på den måten.

    Noe av det som jeg alltid har funnet skummelt i RE spillene er at du føler deg litt innestengt og handicappet (lite ammunisjon,

    få veier ut og ikke minst,som nevnt, kameravinkelene). Mulig det bare er jeg som ser det positive i det her, men det får så være.

    Kommer til å nyte spillet fra første stund,det har jeg ingen tvil om! :)

  14. Aww,det med katten din lurte frem et lite smil hos meg :rolleyes: Men tusen hjertlig takk for tipsene.

    Divine fury er nok uaktuell,mest pga flash glyphen. Pleide å spille med den en periode før 3.0.0 kom ut,

    men har egentlig aldri følt at den var så nødvendig. Blessed recovery blir et absolutt MUST HAVE for min

    del,fordi den rett og slett er blitt så sykt bra nå,om jeg husker riktig.

    Er det ikke sånn at den "stacker" nå? Istedet for å refreshe duration med en ny hot,så blir tiden refresha,men

    healingen stacker videre på forrige heal? Er rimelig sikker på å ha lest dette for en tid tilbake siden. Dessuten

    er det jo en veldig fin combo sammen med dispell resist når den er oppe så og si hele tiden når du har en

    rogue på deg :) Ang. Enlightenment vs. Rapture tror jeg det faller på rapture,om jeg må velge.

    Men skal teste litt forskjellig,og huske på hva du har sagt. Hva syns du om reflective shield forresten?

  15. Da var presten flytta til Stormscale! ;) Da gjenstår det bare å gå gjennom de uendelig lange levlene fra 62 til 80^^

    Har et par spørsmål angående talents forresten! Er det nok offansive dispellers i arena til at 30% resisten på dispell

    er nødvendig? Virker som det for det meste går i classer som ikke har offensiv dispell i 2v2 disse dager - eller er det

    bare jeg som har fått feil intrykk?

    Hadde vært veldig snilt om noen kunne gitt meg et par tips ang. talents for prester,for har ikke spilt arena på presten

    siden >level 80 talents.

     

    En ting til:

    Hvordan fungerer egentlig den dispell glyphen til priests? Den skal visstnok heale 3% av max hp på target når du

    dispeller,men gjelder det offensiv dispell og? Har alltid likt å spille litt offensivt,men mye dispells på motstanderne,

    så den glyphen er vel kansje ikke så bra som den virker med det første?

     

    Takker for alle svar :)

  16. Da var det her vi endte opp da. (Beklager at jeg ikke så tråden din Kuldesjokk).

     

    Uansett, lurer på om det er noen som har noen råd å gi på valg av class i arena? Valget står mellom:

     

    -Warrior(er MT i et guild,så blir litt slitsomt å specce frem og tilbake hele tiden,men det gir meg

    en liten fordel mtp. at jeg har en del badges osv å kjøpe gear for)

    -Priest

    -Druid

     

    Har prøvd meg litt på arena med warrioren,men ble pløyd over av de aller fleste teams,selv under 1500 rating...

    Hadde dog ingen seriøse arena partnere (healers med pve gear/specc etc),men satt likevel igjen med intrykket

    av at warriors er blitt rimelig gimpa i arena. Følte egentlig jeg løp rundt i cloth og hadde gear fra level 50 på

    meg,for både damagen og utholdenheten min sugde noe hinsides. Er warriors blitt en av de svakere classene

    i arena siden 70,eller er det bare skillsa som er blitt rustne,og gearet som er for dårlig?

     

    Av de 3 classene spilte jeg med alle i arena på 70,og må si det egentlig var presten jeg hadde det mest morro

    med, men presten jeg evt. må levle for å spille arena med er bare 62,og druiden er 77.

    Jeg tror det egentlige spørsmålet mitt er om det er verdt det å levle de 18 levlene på presten,i forhold til kun

    3 levler på druiden? eller rett og slett bare gå for warrioren? misforstå ikke,jeg storkoste meg som warrior i

    arena på 70,men har ikke fått noe særlig bra intrykk av warriors på 80.

    Takker for alle svar :)

     

    EDIT: Det er hovedsakelig snakk om 2v2 og muligens 3v3

  17. Nå som vi har så mange tråder om hver bestemt class syns jeg det er på tide med en tråd for PvP også, eller mer spesifikt - arena.

     

    Om noen har noen anbefalinger å komme med eller lignende ser jeg helst at disse baserer seg på egne erfaringer, og ikke hva

    SK-gaming eller andre "elite spillere" sier, selv om det selvfølgelig kan være gode idéer og tips.

     

    Prat gjerne om:

    - Din line-up - hva er vanskelig,hva er lettere?

    - Hva som gjør din line-up så bra

    - Er det et team dere bare ikke klarer å slå?

    - Gode historier

    - Generelle tips og triks

     

    Prat selvfølgelig gjerne om andre ting også,bare hold dere on topic :)

  18. Altså,Ercles. Du prater om effektiv healing done på healing meter,og ikke noe mer. Eneste grunnen til at du mener druiden healer mest effektivt er fordi HoT's ikke healer når man allerede er på 100%.

    Syns folk generelt skal drite i healing meters,fordi du er nødvendigvis ikke effektiv fordi healing meteret sier det. Om du må brenne alt du har av mana i starten for å forhindre at tanken dør fordi de andre slacker, da er du effektiv.

    Du vil selvfølgelig miste MASSE healing fordi du er tom for mana,som kan føre til wipe,men du har i det minste gjort det du kunne. Har spilt med flere healers som ikke healer før tanken er skikkelig low,så de er sikre på at healen treffer uten at den overhealer,og dette er det tåpeligste jeg ser. Syns dere skal drite i healing meteret og fokusere mer på hva som faktisk er oppgaven deres: forhindre at folk dør.

     

    Personlig syns jeg alle healer classene gjør en like bra jobb i PvE,det kommer mer ann på spilleren og fighten for å være ærlig.

    Men kan si at om du leter etter det som er morsomst å spille ville jeg nok sagt Priest eller druid. Shaman og paladin har gitt meg intrykk av å være chainheal-spam eller holy light eller flash spam.

    Har egentlig kun spilt priest og druid i raid, så kan ikke uttale meg så mye om shaman og paladin.

     

    I PvP ville jeg sagt:

     

    1. Priest

    2. Druid

    3. Paladin

    4. Shaman

     

    Dette er basert på veldig lite erfaring på 80 dog,det skal sies.

    Gikk litt fort i svingene her,skal prøve å få skrevet litt mer detaljert senere :)

×
×
  • Opprett ny...