Gå til innhold

Hypusa

Medlemmer
  • Innlegg

    135
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hypusa

  1. Har et problem med meldingslyden, mobilen sier ikke ifra når jeg får melding. Har sjekka innstillinger inne på meldinger, og varsling er huket av og tone valg. Har prøvd å skifte lyd i håp om at det bare var den ene lyden som tullet, men det hjelper ikke. Noen som har opplevd dette? Tips?

    Har akkurat det samme problemet selv, veldig frustrerende da jeg har forsøkt alt.

    Gjenopprettet fabrikkinstillingene i går og da virket meldingslyden igjen, men da jeg fikk melding i dag så virket den ikke. :confused:

    Er veldig takknemlig hvis noen kan hjelpe med dette problemet.

     

    Pokker at det går an å være så dum altså. :blush:

    Fant løsningen nå; Dra ned rullgardina og slå på varsel, da virker det. :D

     

    Haha takk! Det skal ikke være så greit med så mange innstillinger! :blush::roll::D

  2. Jeg elsker telefonen min, men tror du ikke den datt i gulvet og fikk masse riper i skjermen?! Åh sorg!! Den sklei pent ut av hånda mi, nedover kjolen min og traff gulvet mykt og lett, sklei med skjermen ned under bordet og bort til han som satt ovenfor meg. Han tar tak i den med foten og drar den frem for å ta den opp, tror det var da det skjedde. Fader altså...! Også ikke bare en ripe vettu, en hel haug! :confused:

  3. Et lite irritasjonmoment er dog at jeg ikke kommer inn på vekkerklokke ved å trykke på klokka, slik jeg gjorde med S2. Er dette en innstilling jeg ikke har funnet enda?

     

    Det enkleste er å legge til en vekkerklokke/alarm-widget. Denne finnes default på telefonen, og er en 2x1-widget, så den tar ikke så mye plass heller. Da kan du kjapt både slå av og på alarmen, samt at du ser hvilke dager den gjelder for, og når den skal ringe.

     

    En videosnutt som viser det:

    http://www.youtube.com/watch?v=8hlhREdI_uM

     

    Takk den har jeg funnet :) Får bare bruke den da

  4. Har hatt telefonen siden igår, og jeg kan ikke si annet enn at jeg elsker den! Har sliti med en sliten HTC reservemobil siden S2 ble stjålet i februar, og dette var en fantastisk overgang! Har ikke støtt på problemer enda, men vi får se.

     

    Et lite irritasjonmoment er dog at jeg ikke kommer inn på vekkerklokke ved å trykke på klokka, slik jeg gjorde med S2. Er dette en innstilling jeg ikke har funnet enda?

  5. Vurderer denne siden min elskede samsung galaxy s2 ble sjålet på byen. Jeg hadde ikke tenkt å bytte mobil på leeeenge, for jeg virkelig digget s2.. Vurderte å kjøpe meg samme igjen, men er veldig spent på hva som kommer i galaxy s 3!! Klarer jeg å vente tro? Er nå stuck med en HTC desire z, treg som pokker og aldri vært fornøyd med den. Men- det er i det minste android!

     

    Designet på Xperia S minner meg forøvrig om min første androidtelefon, nemlig HTC Hero.

  6. Jeg føler liksom ikke at jeg har noen gang blitt sånn superfornøyd med denne mobilen, dessverre. Jeg glemmer å bruke tastaturet ettersom jeg er så vant med å skrive uten, og uten tastaturet er det jo ikke noe spesielt med mobilen for min del. Irriterende at ÆØÅ plutselig er store også! Nei, jeg veit ikke helt hva det er, men denne mobilen skuffer meg litt dessverre. Den er til tider treg, restarter seg plutselig helt ute av det blå, skjermen blir plutselig hvit og masse andre små greier jeg lar meg irritere over. Kanskje det bedrer seg med ny oppdatering! :thumbup:

  7. Jeg skal være helt ærlig her og si at jeg ikke kan en ting om TVèr! Men vi har funnet ut at det er på tide å bytte ut 36" ettersom jeg ikke ser teksten på mange av PS3 spilla våre :p

     

    Vi sitter rundt 5(?) meter fra tvèn og ønsker 42"-46", større enn det vil drukne stua vår! Så var det type tv, skal man gå for LCD eller LED? LCD er jo vesentlig mye billigere har jeg sett, men har hørt mye skryt av LED? Har satt prisen på max 6000, men det er litt pluss, minus. Tven vil bli brukt til å se tv (doh), en del film og Playstation 3 spilling! Vi har såvidt begynt å snuse på BlueRay, ettersom PS3 kan spille av dette.

     

    Noen som har noen hete tips? :) Tusen takk for at du tok deg tid til å lese tråden!

×
×
  • Opprett ny...