Gå til innhold

Jebeso

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jebeso

  1. Jeg og en venn har kjøpt denne laptopen og sliter veldig mye med ytelse i spill, til tross for det denne anmeldelsen og andre melder om. Starcraft 2 ventes å ha rundt 70 (high) / 200 (low) fps, men ligger på 20-30 på både low, medium og high. Liknende ytelsesproblemer oppstår også i andre spill, mens andre igjen presterer svært bra maxet ut (CSGO). Mistenker at dette har med drivere og Intel4000 å gjøre.

     

    Vi har prøvd "switchable graphics", AMD sine beta drivere og alt vi ellers kan tenke oss uten resultater.

     

    Er det noen som har hatt samme problemet og funnet en løsning? Ser også at AMD ikke ser ut til å ha gitt ut ordentlige drivere til 8870m enda, da en kun får tak i betadrivere.

  2. Som nevnt er disse endringene allerede fullført, og det er nok runes osv som må ordnes nå før det slippes. Kan også nevnes at box-art og manual har lekket, i tillegg til rykter om at Blizzard har reserver annonseplass til nærliggende fremtid. Jeg har ingen kilder på dette nå, men om man leter litt på diablo fansider / google skal det være greit å finne.

     

    Jeg tror spillet vil være ute i rundt skillet mars/april, men det trenger ikke være rett.

     

    De fleste spilla til Blizzard har gått gjennom en slags krise og omskriving før lansering. Og i motsetning til SC2 sin beta tok kanskje D3-betan aldri helt av?

     

    Det med at betaen aldri tok helt av er kanskje at det er veldig får som har den, og at de i tillegg har om lag 2 timer content. Jeg har spillt alle classes og kjønn til max level, og det er virkelig bare en smakebit du får - ikke helt det samme som SC2 som hadde "mer" content.

  3. Hei hei!

     

    Clanen min har satt opp en ny public hardcore server (40 slot) hvor alle er velkommen. Map rotation/gamemode er TDM nå mens serveren fortsatt har liten trafikk (Kharg Island, Noshahar Canals og Grand Bazaar).

     

    http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/servers/show/84a825a5-4b29-40b9-8036-a2a883d10bfe/Petters-Peiskos-HC-1-player-start/

     

    Kom gjerne :)

  4. Jeg er et par timer ut i singleplayer nå, og syntes det er litt stusselig at den mest effektive måten å vinne på (så langt)ser ut til å være å bare la mange, mange uker gå forbi for så å overkjøre absolutt alt. Er noen andre ved samme oppfatning? Blir det mer slik det er i skirmish og multiplayer etter hvert? Så langt er singleplayer litt meh, siden alle andre helter bare står og koser seg i byene og venter på meg.

  5. Skjønner den. Jeg liker meg også godt i en avslappingsstil i tf2, men blir (som nevnt tidligere i tråden ser jeg) frustrert av sånne "premium" servre, griefing og frekkheter. Er det lokalen sine servre som er the shit?

     

    Ja og før noen misforstår - det er regelrett idioter jeg ikke liker i tf2, ikke nye spillere og free2play spillere. Det er bare kjekt!

     

    Erlend: takk! skal sjekke det ut!

  6. Det er jeg helt enig i. Å leie en server koster ikke skjorta heller, og er ofte noe man kan fint gjøre selv, med dagens båndbredde (det gjorde jeg!)

    Husker bare at jeg har hatt det veldig mye moro med 6v6 tidligere, i mer organisert form på badlands, granary, turbine, fastlane osv! Vil så gjerne inn i et slikt tf2-miljø igjen! :)

  7. Jeg spiller mye public, og har egentlig veldig lyst å prøve mer organisert med clan osv.

     

    Jeg har spilt i clan tidligere for 2-3 år siden, men mistet nett i en lengre periode og ble aldri til at jeg kom tilbake igjen... Er det noe liv i den scenen fortsatt? Spiller for det meste soldier, scout og sniper (i den rekkefølgen).

     

    Det må ikke være for omfattende tidskrav og plikt til å kunne stille opp til en hver tid, siden jeg driver med mye skole og jobb på dagtid og til tidlig kveld i hverdager og helg.

     

    Er det noen som trenger meg, eller vet om noen som kanskje har behov? Enten som et fast medlem eller om det finnes et slags "step-in" community? Jeg er som sagt helt blåst på hvordan det er med claner i dag, spiller sporadisk rundt på diverse public servre som det er.

  8. Hei hei!

     

    Driver og roter med en eldre pc kjæresten bruker.

    Den siste tiden har den begynt å reboote seg selv (etter jeg satt i splitter ny CPU-vifte).

     

    Den kjører Win7.

     

    Følgende er eliminert vekk med å ta vekk en og en del og boote den med deler fra min hoved-pc:

    RAM-brikkene

    Skjermkortet

    Strømforsyningen

    Harddiskene

     

    Alle koplinger sitter i godt.

    Den krasjer i idle.

    En ny windows install (win7) på en annen disk hjalp ikke problemet

    Pcen krasjer IKKE ved idling i BIOS.

    CPU temp ligger på rundt 30grader, gpu temp ligger på ca 50 idle.

    Alt er stock med tanke på overklokking osv.

    Vifter spinner som de skal.

     

    Så: Kan jeg regne med at hovedkortet er gått? HK er et MSI P35 Neo. Poster ikke resten av specs siden det virker unødvendig :)

  9. Vil gjerne være med. 22 år fra Bergen.

     

    Har drevet egen server med noen venner, men de sverger til item-spawning og slikt, så jeg vil prøve å spille ordentlig. Regner med at det ikke er noen cheats her?

     

    Jeg har fly-mod installert (men ønsker ikke å bruke det hos dere), vil det være et problem eller vil serveren kuhne blokkere bruk av dette?

     

    ps: har aldri spillt på annen SMP server enn min egen, og er fremmed til regler som byggetillatelse osv osv.

     

    mc-navn: Akarno

  10. Har dere planer om å holde denne turneringen flere ganger og på andre tidspunkt gjennom året? Har siste eksamen i morgen, så får *akkurat* ikke vært med.

     

    Om man ikke rekker å spille alle kampene på én kveld så kan man fullføre de resterende innen 48 timer.

     

    Regner med det blir noe sleipt å melde seg på nå og prøve å spille samtlige kamper i morgen og innen disse 48 timene?

  11. Finfin artikkel. Egen preferanse ligger nok i om kontrollsystemet er dårlig, og det vil ikke trekke ned i mine øyner.

     

    To ting:

    Du beskriver kampanjen som en "enspillerdel" (når det ofte er opp til fire spillere).

    Analogi til super meat boy var litt morsom - Super meat boy spiller man noe som (tilnærmet) er en kjøttklump, mens i LBP2 omtaler du kontrollsystemet som klumpete. hirr

  12. Nå har dette nok med min personlige preferanse å gjøre, men jeg er ikke overbevist.

     

    Det første som falt meg inn var at denne gjengen satser på å kapre en gjeng stakkarer som tror det er kommet en ny expansion til modern warfare, mens det i realiteten ikke er det samme spillet. Det er jo ganske innlysende hvor denne gjengen henter inspirasjonen fra..?

×
×
  • Opprett ny...