Gå til innhold

Vapor

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vapor

  1. Men jeg ser jo at han har fiber inn, ikke ADSL, Da funker dette modemet som en vanlig router ja, så da kan han egentlig velge og vrake i hva han vil nesten :)

     

    ZyXEL P-2602HWT-F3 er et ADSL 2+ modem.. :)

     

    Hei og takk for svar.

     

    Til info:

    ZyXEL P-2602HWT-F3 er et såkalt multimodem, som fungerer som en vanlig router i Telenors fiberløsninger. Den har to porter i tillegg til switchportene (4stk): DSL og WAN. Jeg som har fiber benytter WAN-porten, mens ADSL-kunder benytter DSL-porten.

     

    Spørmålet mitt innledningsvis var om det var noen som hadde erfaring med et alternativ. Jeg har Telenor-TV via fiber og vanlig internettabb gjennom samme line.

     

    Det fine med ZyXEL P-2602HWT-F3 er at den har støtte for IPSEC-VPN som jeg har konfigurert opp mot en SGW på jobb, og selvsagt at det er en slags "alt-i-ett-boks". Ulmepen er at jeg synes den er ustabil. Jeg har allerede prøvd 3stk av samme type samt Linksys WRT54GL og sistnevnte var bunnstabil, men har dessverre ikke støtte for IPSEC-VPN.

     

    Takk for alle tilbakemeldinger så langt.

  2. Hei alle sammen,

     

    Jeg har fiber fra Telenor og har hatt litt småproblemer (stabilitet) med Telenors multimodem. Jeg skal prøve å være så konkret som mulig:

     

    Jeg lurer på om det er noen som har erfaring med et stabilt alternativ til denne routeren. Jeg er avhengig av at følgende tjenester fungerer med det eventuelle alternativet:

     

    1. IP-TV (QoS)

    2. IPSEC VPN

    3. DynDNS

    4. Svært gjerne WLAN (ikke et must da jeg har andre muligheter her)

     

    Noen forslag? Noen med erfaring?

     

    Takk på forhånd.

     

    PS: Jeg bruker i dag følgende firmware på multimodemet: ZyNOS Firmware Version: V3.70(ASC.7) | 04/30/2010. Så vidt jeg vet skal dette være siste versjon..?

  3. Hei, jeg har et spørsmål til dere som har Intels CD2 plattform med "BOXED" kjøleløsning.

     

    Min E6750 holder skaper relativt mye støy, kan det være fordi den går for fullt hele tiden? Jeg aner ikke hvor mange RPM det er vanlig at en slik CPU ligger på, men min ligger på 2000RPM til 2500RPM (ofte nærmere 2500RPM enn 2000RPM).

     

    Jeg har også testet å enable Enhanced SpeedStep Technology, det ble noe bedre, men ikke betydelig.

     

    Hva ligger deres "BOXED" på i RPM?

     

    På forhånd, takk. :)

  4. Jeg har lett en del nå (mulig jeg er blind), men jeg har ikke funnet noen form for trådløs USB WLAN adapter til MAC noe sted. Noen som vet om dette finnes. Har vært igjennom applestore, lett litt på hardare.no og vært innom en del netshops. Noen som kan hjelpe?

     

    På forhånd, takk.

  5. Heisann. Hos meg viser taskmngr at cpuen min, under full load, bare loader rundt 50%. Jeg har en P4 3.2GHz cpu og jeg kjører HT. Når jeg derimot slo av HT, så viste taskmngr 100% load under de samme operasjonene. Er dette riktig, eller er det noe rart her? HT er jo en slags simulasjon av 2 cpuer, så jeg har mistenkt at det er nettopp det som er årsaken til at taskmngr viser det den viser. Jeg er takknemmelig for alle svar. ;)

  6. Synes ikke det var rart i det hele tatt.

     

    Det som virkelig er rart er at folk tar seg bryet med å uninstalle IE (som jo ikke er en frittstående applikasjon som kan taes bort uten at det påvirker andre ting) istedet for bare å la være å bruke det...

     

    Jeg synes ikke det er rart. Er bare drittlei hele browseren. Opera er tingen.

  7. Heisann. Jeg har et problem med win XP Pro. Fikk for en liten stund siden tilsendt nytt Intel system og det har funger fint helt til nå (altså i ca. en mnd eller lignende). Men nylig har jeg derimot slitt med en irriterende error som dukker opp nå og da (i gjennomsnitt 2-3 ganger daglig). Explorer.exe henger og jeg får følgende errormsg: << The instruction at "0x77f57ec4" referenced memory at "0x00000067" The memory could not be "written" >>. Jeg har kjørt diverse memtester og minnet ser ut til å være i orden. Jeg har også googlet etter dette en stund nå, men jeg finner ikke spess mye om dette. Noen forslag på hva det er og hva som er løsningen på dette problemet? Alle svar taes imot med stor takk!

     

    Intel P4 Nothwood 3,2 GHz

    Abit IC7-MAX3

    2*Twinmos 512

    Seagate 160gb SATA

  8. Personlig mener jeg at de Twinmosbrikkene jeg har er kvalitetsminne. Uansett ser jeg på dette som et hastverksprodukt. Gutta på komplett vet nok hva de snakker om vet rimelig godt hva du snakker om også. Men er det slik, bør det stå på siden deres at de og de minneseriene(brikkene) ikke fungerer. At en, to eller tre minneserier (satt på kanten) fungerer er for meg og de fleste andre altfor lite og dårlig. Dette håper jeg du er enig i. Asus har forresten også tapt seg etter min mening på hovedkort-fronten.

  9. "Kanskje en ide å ringe å spørre før man bestiller."

     

    Øhh.. Det skal man for f.... ikke behøve når man kjøper et HK til 1500-1600 kroner! Nå man betaler så mye skal man kunne forlange at man får en vare som funker og ikke så mangelfullt og dårlig som dette har vist seg å være. De opplysningene som er oppgitt på komplett.no sine sider skal være til å kunne følge. Er de ikke det, så er det bare for de å kvelde.

     

    "Jeg synes derfor det er svært beklagelig at du har fått så dårlig hjelp og råd fra Komplett i denne saken, for det de heller skulle ha gjort her var å tilby deg å bytte inn det TwinMOS-minnet ditt i noe de burde vite ville fungere skikkelig som f.eks. Corsair XMS 3200 eller Corsair Value Select 3200. "

     

    Så mye problemer, så er jeg mer enn glad for at jeg slipper hele 64-biten (selvsagt vet jeg at det ikke er dens skyld). Gutta fortalte nettopp det du fortalte nå, at det og det minnet er testet og skal funke fint. Men jeg valgte å bytte hele dritten for dette er det mest ustabile og herja opplegget jeg har vært borti. Hastverksprodukter kaller jeg dette som omtrent ikke er kompatibelt med "noe som helst " minne. Det samme sa de fleste jeg prata med der inne. Menmen, heldigvis er jeg ferdig med dette. Intel here I come.

     

    :no:

  10. Er det noen med erfaring med Intels Prescott cpu her? Om det er, er det noen som kan gi meg litt info? Er den bra? Ja, jeg har lest hw.no testen, men er ute etter erfaringer fra vanlige brukere.

  11. Jeg har dette kortet akkurat nå, men skal få helt nytt system. Hos meg har dette kortet bare forårsaket problemer til de grader. Sjelden vært borti værre. Komplett sender meg nytt P4 system nå p.g.a. dette. Hos meg takler det ikke 2 minnebrikker (av typen Twinmos 512 PC3200 CL 2.5). Èn derimot fugerer greit. Ellers fortalte komplett-karen meg at rett og slett hele A-64 systemet er for nytt til at det anbefales å kjøpes enda. VIA chipsettet hadde de altså ikke for mange god-ord om. Bios er oppgradert til det nyeste osv. Funker heller ikke da. Nok er nok for meg.

  12. Heisann. Jeg har et heller seriøst problem. Pc'en min booter av seg selv og jeg aner ikke hva det kan komme av. Jeg får denne meldingen i eventloggen:

     

    The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000001e (0xc0000005, 0x8046b89a, 0x00000000, 0x0000e100). Microsoft Windows 2000 [v15.2195]. A dump was saved in: C:\WINNT\Minidump\Mini022204-01.dmp.

     

    Selv har jeg en AMD 64-BIT cpu jeg satte inn idag (også idag dette problemet oppstod), med 2x 512 Twinmosbrikker, Asus K8V Deluxe. OS: Win2000. Er det noen som vet noe som helst om dette? Jeg har søkt på google o.l uten å finne noe konkret svar på hva det egentlig er. Mye spekulasjoner ute å går. Alle forslag/svar taes imot med stor takk!:)

     

    Mvh Vapor

×
×
  • Opprett ny...