Gå til innhold

eveant

Medlemmer
  • Innlegg

    2 936
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av eveant

  1. Jeg skal koble min ps4 til internett via kabel. Når jeg prøver (og trykker enkel tilkobling, istendenfor brukerdefinert) så kommer jeg bare til et valg mellom å bruke proxy-server eller ikke. Uansett om jeg trykker ja eller nei til det, så fungerer det ikke. Hva er da galt?

  2.  

    Jeg bor i en stundentbolig med litt dårlig trådløst nett for øyeblikket. Derfor prøver jeg å koble i nettverkskabel i min PS4, men dette fungerer ikke. Har prøvd både via nettverksporten og USBporten med overgang. Noen som vet hva jeg kan gjøre for at det skal fungere?

     

    Studentboliger kan være så ymse.

    Vi må vite mer om hva du har prøvd og hva slags nettverks oppsett som finnes.

     

    Antagelig bør du spørre de som drifter nettet, de har sikkert svart på tilsvarende spørsmål ifra PS3/xbox eiere.

     

    Når jeg trykker på tilkobling via kabel, så får jeg opp spørsmål om IP-adresseinstillinger. Da trykker jeg automatisk (aner ikke hva jeg skal skrive hvis jeg ikke tar automatisk). Så får jeg spm om DHCP-vertsnavn. Der tar jeg ikke spesifiser ettersom jeg ikke aner hva dette er. Så får jeg spm om DNS-instillinger, her velger jeg også automatisk ettersom jeg ikke vet hva dette er. MTU-instillinger får jeg spm om og tar automatisk. Proxyserver får jeg også spm om, og her velger jeg ikke bruk.

     

    Mulig jeg gjør noe feil i valgene her, men aner ikke hva jeg skal trykke på. Uansett så fungerer det ikke når jeg trykker på det jeg har skrevet her. Får beskjed om at PS4 ikke kan skaffe en IP-adresse innen tidsbegrensningen. Åssen skal jeg løse dette?

  3. Jeg bor i en stundentbolig med litt dårlig trådløst nett for øyeblikket. Derfor prøver jeg å koble i nettverkskabel i min PS4, men dette fungerer ikke. Har prøvd både via nettverksporten og USBporten med overgang. Noen som vet hva jeg kan gjøre for at det skal fungere?

×
×
  • Opprett ny...