Gå til innhold

Randominated

Medlemmer
  • Innlegg

    336
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Randominated

  1. Testa GeForce Now på en 1000/1000Mbit linje med 1ms latency mot NIX og det var ikke spesielt behagelig, selv med en pc som tross mangelen på gpu hadde en kraftig intel-cpu innabords. Kvaliteten (og derfra adposjonsraten) på tjenesten kommer til å avhenge sterkt av hvor lang og crowded fiberkabel er og hvor mange hops pakkene må ta til nærmeste datasenter med en renderfarm.

     

    Jeg er enig i at virtualisert hardware er fremtiden, men spørsmålet er om infrastrukturen er klar?

     

    We shall see.

     

    I mellomtiden må jo dette testes ;)

    • Liker 1
  2. Åh herregud så jeg savner Razr v3i-en min... Hadde det ikke vært for at en kabel i hengselet røk hadde jeg sannsynligvis utsatt min første smarttelefon med en del år. I stedet ble det en HTC Desire Z :p

     

    Jeg er fremdeles skeptisk til in-hand- og bruksopplevelsen av en mobil som har en fleksibel plastskjerm. Jeg er nok ikke den eneste som faktisk liker at det er glass over mobilskjermen, det gir en trygghet når det gjelder levetid - tenk på hvordan det er å bruke en telefon som har matte ripeflekker og ujevne refleksjoner på skjermen sin!

     

    Jeg er all-in på innovasjon altså, men jeg synes det er fornuftig å slippe inn de med mer penger og følelser foran i køen, så vi kan se hvordan de klarer seg med sine nye leketøy før vi legger noe på bordet ;)

  3. Det er da ikke dyreste mobilen på markedet, finnes flere leverandører som utruster billig, utdatert innmat med et shitty theme og ekstremt dyre materialer og selger også dette som mobiltelefoner. Se f. Eks. Vertu. Er ellers bare å titte innom UnboxTherapy på Youtube om man er på søken etter ytterligere dårlige "investeringer", han har et helt repertoar av "bad buys".

    • Liker 1
  4. Nå som nVidia pusher USB-C på sine skjermkort håper jeg flere produsenter omsider bruker den porten til displaybruk, det er så sykt digg å ha hovedskjermen koblet til gamingmaskina men kunne docke jobb-macen hvis man har "gjemmekontor". Enda tilgode å se skjermer med G-sync og USB-C, men siden standarden kjører på DP-signaler (sånn ca) regner jeg med nVidia kommer til å pushe for support etterhvert.

     

    Annet enn det er jeg mest nyskjerrig på forskjellen mellom IPS vs VA - savner høy refreshrate (smør for øya), men savner absolutt ikke TN-panelet på samungen (2233RZ elns) jeg hadde back in the day før jeg oppgraderte til IPS 60Hz en grei stund tilbake. Skjermreflekser bør jo være et non-issue med matte paneler og en dedikert gamingbule der man har kontroll på (å stenge ute) lys :D

  5. Til de som tror de sparer cash på å kjøre lydplanke.... Gå på finn. Kjøp et sett av de maaaaange solide høyttalerne som ligger til salgs der, gjerne til grisepris for ferdig innspilte og ofte helt strøkne speakers. Bra forsterkere fra 2013-2015 finnes også ofte til gibort-pris.

     

    Oppgraderte selv fra et gammelt "hi-end" Logitech 5.1-anlegg til ordentlig setup (til samme innkjøpskost!) og kommer aldri til å se meg tilbake. Bedre lyd i stua enn i mange av Oslos kinosaler XD

     

    Dama ville ha lydplanke, da de er nettere. Tok for mye plass med det nye anlegget, sa hun. Så hørte hun det. Ikke hørt et pip, eneste som har skjedd etter er at det nå bor to potteplanter på fronthøyttalerne.

    • Liker 1
  6. Nokia døde fordi de ikke ville bli med på Android-toget. De ville ikke når toget stod på stasjon, de ville ikke når toget begynte å rulle, og de nektet i alle fall å bli med når toget allerede var ute av stasjonen. I mellomtiden begynte andre å ta seg opp på hardware hvor Nokia fast og bestemt brukte alle sine ressurser på å utvikle software ingen ville ha.

     

    Misforstå meg rett, jeg var like glad i min 3310 som alle andre, men det er synd å se at et så potent selskap drives rett i dass av sta ledelse :<

    • Liker 2
  7. EDIT: haha du kom meg i forkjøpet, jeppep XD

     

    https://en.wikipedia.org/wiki/Tesla_Roadster

    Tesla har selv laget elektrisk cabriolet. Det var den første bilen de produserte.

    De produserte et bestemt antall som nå er solgt, men har sett flere på gatene her i Oslo. Det skal komme ny utgave av Tesla Roadster i 2019 så langt jeg klarer å finne.

     

    ---

    Litt rart at Mini kom så sent på banen, tatt betraktning til at BMW har hatt en helelektrisk kompaktbil-plattform en stund nå i form av i3. Regner med de ville la i3ern ha segmentet for seg selv for å etablere seg i elbilmarkedet, for å så la Mini bruke plattformen til sine egne skall. Uansett interessant hvor mange som kommer til å havne på veiene, og hvilke specs de klarer å levere den med mtp rekkevidde, akselerasjon og kjøreegenskaper.

    • Liker 1
  8. Fra pressemeldingen så gjelder Discord-støtten Steelseries Engine, ikke bare spesifikt for dette tastaturet:

    "New SteelSeries Engine Features

    The launch of Apex M750 kick starts several exciting upgrades in SteelSeries Engine. The powerful software suite, with the most intuitive, easy-to-navigate UI, features new Engine Apps delivering reactive lighting, chat notifications and unparalleled customization.

    Discord Chat Integration

    SteelSeries Engine now features chat notifications in partnership with Discord. This new feature allows real-time chat notifications from Discord to be synced to SteelSeries illuminated products. Streamers, gamers, and esports players can light up the new Apex M750 with customizable notifications that indicate new messages, mute status and more.
    "
    Vi regne med at man kan legge opp til for eksempel vibrasjon av musa (Rival 500 f. eks) eller fargesynk på M800 også, da dette også støttet Engine Apps.

     

    Edit:

     

    Oppdaterte nettopp selv, og kan altså bekrefte at Discord-funksjonaliteten gjelder alle nyere Steelseries med støtte for Engine Apps ;)

     

    Kan legge opp vibrasjons- og lysvarsler på min Rival 500 :D

    • Liker 2
  9. Husker noen i det hele tatt at dette har vært prøvt før i form av BTX? Tenkte meg det ja... Vet at BTX ikke har MXM-slot, men tanken var den samme; nytt format, exciting changes, mer power i mindre box med mindre støy. ATX og ITX har såpass godt fotfeste i denne verdenen at det blir vanskelig for nye standarder å slå gjennom uten at det ender opp med at det blir "dyrere for mindre".

     

    Likevel hadde det vært fint om slik innovasjon hadde slått gjennom i markedet. Etter min mening synes jeg at det hadde vært enda finere om de klarte å f. eks legge opp MXM-sloten på baksiden av et ITX-kort, så slipper vi enda en standard på markedet som folk må venne seg til :p

  10. Om feilen skyldtes en intern kortslutning i batteriet, synes jeg batteriprodusenten bør få saken. Om feilen skyldtes en kortslutning som følge av en feil på headsettet, er det Apple som bør få casen. I mine øyne er det mest sannsynlig sistnevnte, da det skal mye til for at et batteri skal få en slik feil. Har selv vært med på å kassere batterier, og det skal mer til enn et mildt hammerslag for å få vanlige, alkaliske batterier til å gå i varmgang. Om det er en AAA-litium-celle derimot, kan man få fine flammer ved å bare bulke dem litt.

     

    In any case, Bose beats Beats ;)

×
×
  • Opprett ny...