Gå til innhold

J_Irenicus

Medlemmer
  • Innlegg

    60
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av J_Irenicus

  1. - Kan man skifte oppløsning?(synes alt ser så stort ut)

    Hvis man scroller med musa kan man zoome inn et hakk til eller ut et nivå.

     

    - Kan man stille vanskelighetsgrad?(finner det isåfall ikke)

    Ja, men man må spille litt på letteste tror jeg. Du har bronse, sølv og gull som er vanskelighetsgradene.

     

    - Hvordan gå fort opp i lvl? Får jo stort sett bare 1-4 ex.points for hvert monster

    Fjern deg lenger fra der man begynner, da blir monstrene straks vanskeligere og du får mer xp.

     

    - Alt koster så sinnsykt mye, slik at jeg ikke får råd til potions og lignende,noe som gjør at jeg dør veldig ofte. Har dere noen tips her?

    Sånn er det bare i begynnelsen, saml sammen alt du kommer over og selg, så får du straks alt for mye penger.

     

    Tips: Hvis du har tre skillpoints du ikke har bruk for kan du lage de om til et skill point du har bruk for hos en trollmann i noen av byene,

     

    - Mister man noe når man dør? Har respawnet sikkert enn 50ganger nå

    Jeg har kun spilt i multi og merket ikke at man mistet noe, men man har en slags stat hvor det blir logget, er vel det eneste jeg vet om.

  2. Kan være du må fjerne alle registerfilene også, antar at det er de samme som har blitt liggende helt siden cs klikka for deg.

    Velg kjør på startmenyen, skriv "regedit". Du finner de hvis du leter litt rundt der.

    De vil så komme automatisk tilbake når du starter cs på nytt, tror i alle fall det er slik.

    Funker ikke det kan det hjelpe å installere skjermkortet på ny.

  3. Midnight Club II virker kult, men det er et par ting jeg irriterte meg over med det. Blant annet så er det veldig slappe motorlyder, det høres liksom ikke ut som en topptrimma motor under panseret, snarere en småsliten vanlig en. Dessuten har bilene et helt urealistisk godt grep på veien. 200 km/h timen og 90 graders svinger går glatt uten å engang slippe gassen.

    Spillet er allikevel ganske tøft, og funker bra med ratt.

  4. Jeg vet ikke hvordan ratt du har, men hvis du har et Logitech ratt, og virkelig er desperat kan du i alle fall få det til å fungere. Gjelder i alle fall ratt somdu får med Wingman Profiler programmet til. Det kan ta litt tid å sette opp da.

    Ulempen er at opplegget ikke blir noe å skryte av (av den grunn har jeg latt være å gjøre slik selv). Du får ikke Force Feedback, og styringen er like sensitiv som når du bruker piltastene.

  5. Jeg har og fått intrykk av at mange har hatt problemer med rattene sine. Selv har jeg prøvd med ratt, MOMO ratt, det er jo ikke samme som du har, men min erfaring er at det fungerer ypperllig. Det er veldig mye å stille på når det gjelder rattinnstillinger i spillet, også noe i windows som jeg måtte stille på for å få det til å virke. Kan være at noen derfor synes det fungerer dårlig fordi de ikke har prøvd å stille på forskjellige instillinger først.

    Det du burde gjøre er å låne spillet for å se hvordan det fungerer med ditt ratt, eller ta det med til en som har det.

  6. Jeg syntes Colin McRae 3 var meget bra. Det ga den mest realistiske rallyfølelsen jeg har opplevd i et spill, nå spiller jeg riktig nok med Logitech MOMO Racing og det fungerer utmerket. Tok litt tid å sette opp rattet pga alle valgmulighetene, men det er ikke noe problem.

    Rallisport Challenge er ikke fult så bra og for arkadepreget, dessuten gikk det ikke så glatt. Banene var og kjedeligere der. Minuset med CMR3 er så klart multiplayer delen, hvis ikke hadde dette spillet virkelig slått an.

    Og til du som kritiserte lengden, det er flere enn 6 "områder" å kjøre på. Dessuten må man, som ikke 2'ern unlocke noen biler.

    Grafikken på banene er riktig nok ikke så veldig å skryte av, men det er begrenset hvor mye du får studert omgivelsene når man freser forbi i 150 km/t. Lyden på den annen side er meget presis, og realistisk. Deilig med den susinga/pipinga som kommer fra topptrimmederallybiler.

    Fortsatt potensiale i rallyspillsjangeren, det er klart, så det er bare å vente og se.

×
×
  • Opprett ny...