Gå til innhold

vantango

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vantango

  1. I og med at jeg så Hostel, og kjeda meg ekstremt i alle de altfor mange minuttene den varte. Så har jeg et behov for å vite torturmetoder. Ja, google og kvasir har sikkert masse jål om hvordan, og hva som selvsagt er mest effektivt. 'Fette geniale' sider, knis. Men, det er ikke det jeg er på utkikk etter. Jeg har lyst på de ganske så bisarre, og 'uvirkelige' metodene.

     

    Det er ingen grunn for at jeg skal vite, se eller lytte til de. Jeg har bare lyst å vite mulighetene innenfor et felt jeg har alt for lite peiling på.

     

     

    TAKK, POST!

     

    En godt brukt i Asia er sette enn person oppe på ett bambusskudd( i ræva ) bambusen kan vokse og forgrene seg 1m på ett døgn. det er bra tortur.

  2. Er 19 år, har trent i ca 1år på helsestudio nå, trener der 3ganger i uka. løper og svømmer en gang i uka, samtidig som jeg spiser mye. Jobber som Tømrer så er i stor aktivitet på jobben.

    jeg veier 75 kg(3kg mer enn for 1 år siden, skyldes sikkert at jeg har blitt 2 - 3 cm høyere, er 1.90 nå)

    Kunne tenkt meg å legge på meg kanskje 5 - 7kg. Har brukt whey gainer, men det funket ikke for meg tar bare opp plassen til middagen/kveldsmaten.

    Ellers har jeg tatt noen bokser med NaNo Vapor, Noen bokser med zma explode (anbefales hvis ikke du har kort lunte :!: hehe) og noen L - supplements.

    Vet at man legger på seg av å spise sjokolade og drikke Cola, men vil legge på meg i muskelmasse!!

    setter pris på hjelp!:)

×
×
  • Opprett ny...