Gå til innhold

Athelas

Medlemmer
  • Innlegg

    937
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Athelas

  1. Sitat

    In Transit    11/10/2020 8:12 A.M.    Langenhagen, Germany

    Hmm. Blir ikke veldig imponert over logistikken til Microsoft her. Noen andre som har fått dette som siste registrering? Bor sentralt på østlandet, så det blir neppe noen klassiske "distriktsforsinkelser". Det står estimert leveringstid på onsdag 11.11., men det har blitt antydet av andre at den kan komme før.

  2. H

     

    Trenger forøvrig fortsatt innspill på dette. Er det noen som har TVen som kan gi tips? Jeg registrerer at pga. utformingen på TVen, er det vanskelig å få til den løsningen jeg hadde før. Burde jeg kjøpe det proprietære LG-veggfestet, eller kan jeg bruke en generisk fra f.eks. Elkjøp?

     

    TVen er så stor at jeg ikke har plass til fronthøyttalerne mine på stereobenken, og senteren kommer i veien for nederste del av bildet. Burde tenkt nøyere gjennom dette før jeg gikk for den. ;)

    Har ikke så mye innspill å komme med, men det er vell ingen spesifikk LG veggfeste til 6 serien så vidt jeg husker da de endelig gikk over til universalt VESA fester. Forrige modeller fra 2015 hadde eget veggfeste fra LG men disse passer IKKE til 6 serien og oppover.

     

    Snakker om de LG veggfestene som ser slik ut:

    otw150_350_350.jpg

     

    Aha! Dette er jo veldig interessant. Passer ikke de til B6? Så at de hadde dette på Elkjøp. Er bare litt redd for at kanten nede skal stikke ut. Hva er beste løsning her, egentlig?

  3. Trenger forøvrig fortsatt innspill på dette. Er det noen som har TVen som kan gi tips? Jeg registrerer at pga. utformingen på TVen, er det vanskelig å få til den løsningen jeg hadde før. Burde jeg kjøpe det proprietære LG-veggfestet, eller kan jeg bruke en generisk fra f.eks. Elkjøp?

     

    TVen er så stor at jeg ikke har plass til fronthøyttalerne mine på stereobenken, og senteren kommer i veien for nederste del av bildet. Burde tenkt nøyere gjennom dette før jeg gikk for den. ;)

  4.  

    Etter tips i tilbudstråden gikk jeg for en LG OLED65B6V fra NetonNet i dag. Min gamle TV var en 46" Samsung LED. Jeg kjøpte et ganske sweet veggfeste da, som besto av to runde "knagger", samt en vaier jeg festet til selve TVen. Så var det bare å henge den opp som et bilde.

     

    Er denne typen jeg har.

     

    Spørsmålet er da. Kan jeg bruke den samme på denne TVen? Jeg vil helst unngå å skru for mye i veggen, og har vært veldig fornøyd med denne løsningen. Jeg vil tro at vekten er rundt det samme, så tror ikke dette blir et problem heller.

     

    Tips?

     

     

    Hei :) jeg er ute etter ny tv. Jeg har sett på er nettopp den du har kjøpt LG OLED65B6V. Hva er synes du om den?er den verdt prisen på 22890kr? :)

     

    Litt tidlig å si. Jeg driver fortsatt og setter den opp. Den kostet 17990,- på det nye lagerutsalget deres på Alnabru i Oslo, så jeg måtte nesten slå til på den prisen.

  5.  

    Noen som vet om NRK-lisens blir adressert til leveringsadresse eller fakturaadresse når jeg bestiller på nett uten å logge inn på konto?

    Er nok leveringsadresse.

    For noen år siden bestilte svigerbror seg ny tv, og siden han var bortreist når den var forventet å ankomme godtok jeg at han tok min adresse til levering.

     

    Å da var man plutselig lisensbetaler :p

     

     

    Prøvde meg på en spansk en i butikken, men fikk ikke viljen min der, gitt. Får heldigvis plomberingstime fra lisensfri på mandag, så regner med det går bra.

  6.  

     

    Jeg spiller Nintendo Switch på LG OLED65B6V, det attpåtil i HDR High modus som vel skal være verst tenkelige modus med tanke på inputlag og jeg opplever ingen problemer. Det kom jo en oppdatering som reduserte problematikken endel, men har jo fremdeles relativt høy inputlag sammenlignet med endel andre TV-er. Du har jo uansett angrerett så er jo bare å sende den i retur om det skulle vise seg å være helt krise.

    Hmm. Skjønner. Andre observasjoner? Input-lag er ufattelig irriterende. Spiller en del Mass Effect for tiden, men greit å vite om den kan konkurrere når det kommer til FPS'er også.
    Nå har jeg C6 men tenker den ligger i noe samme området som B6.

    Vanlig moduser er ganske håpløst da man umiddelbart merket forsinkelse i bevegelse men game moden fungerer ypperlig og fjerner all merkbar innputlag.

     

    Å jeg er til vanlig en pc master race.

     

     

    Hehe. Er gammel PC-mann selv, så forstår den. Oppdaterte du via wifi, eller USB?

  7. I følge spesifikasjonene så bruker tven 300x200 og det du har er 400x400 (usikker på hvor jeg fikk 200x200 fra). For meg virker det som det skal gå, men husk å være to siden oled er skjøre greier.

    Takk. Har ikke tatt den ut av esken ennå, så ikke funnet ut hvorvidt de skruefestene passer. TVen har en litt bisarr form, med en nydelig slank toppdel, men et plastdeksel for kabelfester etc. som stikker ut på baksiden lenger ned.  Så jeg er litt usikker på hvorvidt jeg kan bruke samme oppheng. Det er desidert best for meg å få hengt den opp, da jeg har både senter og fronthøyttalere på stereobenken allerede. Det kan bli særdeles clunky hvis jeg må bruke stativet. I retrospekt ser jeg at jeg burde planlagt dette bedre. ;)

     

    De av dere som har denne TVen, har dere hengt den opp, eller bruker dere stativ?

  8. Etter tips i tilbudstråden gikk jeg for en LG OLED65B6V fra NetonNet i dag. Min gamle TV var en 46" Samsung LED. Jeg kjøpte et ganske sweet veggfeste da, som besto av to runde "knagger", samt en vaier jeg festet til selve TVen. Så var det bare å henge den opp som et bilde.

     

    Er denne typen jeg har.

     

    Spørsmålet er da. Kan jeg bruke den samme på denne TVen? Jeg vil helst unngå å skru for mye i veggen, og har vært veldig fornøyd med denne løsningen. Jeg vil tro at vekten er rundt det samme, så tror ikke dette blir et problem heller.

     

    Tips?

  9. Jeg spiller Nintendo Switch på LG OLED65B6V, det attpåtil i HDR High modus som vel skal være verst tenkelige modus med tanke på inputlag og jeg opplever ingen problemer. Det kom jo en oppdatering som reduserte problematikken endel, men har jo fremdeles relativt høy inputlag sammenlignet med endel andre TV-er. Du har jo uansett angrerett så er jo bare å sende den i retur om det skulle vise seg å være helt krise.

     

    Hmm. Skjønner. Andre observasjoner? Input-lag er ufattelig irriterende. Spiller en del Mass Effect for tiden, men greit å vite om den kan konkurrere når det kommer til FPS'er også.

  10.  

     

    Du må lage en US iTunes konto og bruke giftcard til å betale i mnd, så logger du inn på HBO Now appen på Xboxen.

    eller Google Play og Amazon konto

     

    Må jeg ikke betale for amerikansk HBO også da? Og vil de ikke nekte en norsk IP-adresse tilgang på Xboxen?

     

     

     

    Ja da mp du betale for HBO Now, også må du nok ha en US-DNS

     

     

    Alright. Ser ut som jeg kansellerer etter prøveperioden da. Dette føles som en slags gjentakelse av utviklingen fra Napster til itunes/Spotify. Det er merkelig at et globalt merke som HBO ikke kan tilrettelegge i større grad for de som vil se serier lovlig, og betale for produktet.

  11. Du må lage en US iTunes konto og bruke giftcard til å betale i mnd, så logger du inn på HBO Now appen på Xboxen.

    eller Google Play og Amazon konto

     

    Må jeg ikke betale for amerikansk HBO også da? Og vil de ikke nekte en norsk IP-adresse tilgang på Xboxen?

  12. Her er forøvrig svaret jeg fikk på mail fra kundeservicen deres:

     

     

    Vi har dessverre ingen app til XBOX One for øyeblikket. Vi har ingen informasjon om støtte til denne enheten, men vi skal absolutt sende ditt ønske videre til våre utviklere.
    Det er slik at vi ikke går ut med informasjon rundt teknisk utvikling før vi er klare til å lansere tjenesten på nye enheter eller kommer med større oppdateringer. Så fort vi vet mer annonserer vi det på facebook, twitter og i vårt nyhetsbrev – så følg oss gjerne der!

     

    Nokså intetsigende. Det er skuffende med tanke på at jeg faktisk ønsker å betale for HBO, men hvis det blir altfor knotete å få sett, så vil jeg nok vurdere andre muligheter.

  13. at de ikke klarer å utvikle en app på 3 år er helt på trynet.

    uansett så er HBO Nordic helt elendig uansett, ikke verdt bryet.

     

    du kan trikse litt til med HBO Now på Xbox one

     

    Kan du utdype siste kommentar? Hvordan kan jeg gå frem for å få sett?

     

     

     

    Nei, de er altfor trege med den middelmådige appen sin. Chromecast ble redningen for meg.

     

    Yep. Ser sånn ut. Får bruke den inntil videre.

     

    PS. Ser forresten at de har en app til 360? Kan man få lastet den ned via noe bakoverkompabilitet?

     

     

    Det stemmer at HBO Nordic finnes til Xbox 360. Den finnes også til PS4. For ganske lenge siden ble det sagt at på daværende tidspunkt hadde de ingen planer om lansere denne applikasjonen til Xbox One. Tror du kan takke Microsoft sin dårlige lansering i Skandinavia for dette. Det er ingen tvil om at det er PS4 som har den definitivt største markedsandelen på konsollmarkedet. 

     

    Jeg vet ikke helt om jeg ser lanseringen som et argument med tanke på hvordan ting er nå. Xbox One har jo betydelig markedsandeler over hele verden, og i Norge nå. Det burde uansett være et minimum å kunne tilrettelegge slik at kundene faktisk kan se på produktet de har kjøpt.

  14. Nei, de er altfor trege med den middelmådige appen sin. Chromecast ble redningen for meg.

     

    Yep. Ser sånn ut. Får bruke den inntil videre.

     

    PS. Ser forresten at de har en app til 360? Kan man få lastet den ned via noe bakoverkompabilitet?

  15.  

    Har nettopp signet meg opp for HBO Nordic, og tenkte i den forbindelse å laste ned det som åpenbart måtte være en app på Xbox one. Finner imidlertid bare HBO Go/Now der, og der funker ikke brukernavnet og passordet mitt. Hvis jeg prøver via internetbrowseren, ber de meg om å laste ned flash (hvorfor er dette fortsatt en greie i 2016?), så det er åpenbart ikke et alternativ.

     

    Hva er greia? Noen som har fått det til å fungere?

    har no konsollen på norsk?

    tror den nylig kom på xbox one men er bare om du har på Norsk tror jeg.

     

     

    Tommx, jeg skjønte ikke helt hva du mente med det du skrev. Kan du utdype? Jeg har HBO Nordic abonnement, men fra app store kunne jeg bare laste ned HBO Go eller HBO Now. Klarer ikke å logge meg inn på kontoen der.

     

    Er den kommet?! Isåfall veldig på tide! Må sjekke når poden er ferdig med TVen!

     

    Som du ser av svaret over, jeg kan ikke se at det er noen HBO Nordic app for Xbox One ennå.

     

    Så jeg vet fortsatt ikke helt hvordan jeg skal få sett på det via Xboxen ennå. Tips?

  16. Har nettopp signet meg opp for HBO Nordic, og tenkte i den forbindelse å laste ned det som åpenbart måtte være en app på Xbox one. Finner imidlertid bare HBO Go/Now der, og der funker ikke brukernavnet og passordet mitt. Hvis jeg prøver via internetbrowseren, ber de meg om å laste ned flash (hvorfor er dette fortsatt en greie i 2016?), så det er åpenbart ikke et alternativ.

     

    Hva er greia? Noen som har fått det til å fungere?

  17.  

     

     

     

    Jeg har fått et lite problem. Jeg kjøpte Xbox One fra Tyskland ved release for et år siden. Alt har gått bra med å bestille spill etc, da jeg la inn en Pennsylvania-adresse under kredittkort. Sist kjøpt var Destiny i august, og da gikk alt bra.

     

    Når jeg imidlertid nå prøver å kjøpe AC: Unity kommer det opp at kjøpet ikke kan gjennomføres. Er det noen andre som har fått det problemet etter å ha lagt inn amerikansk adresse. Hvordan løste dere det i så fall?

     

    Kjent problem nå for tiden, ingenting du kan gjøre annet enn å vente på at service-status viser at alt er OK.

     

    Du kan kjøpe pre-paid fra Amazon f.eks, og løse inn det. Eller så må du bare kjøpe fysisk kopi.

     

     

    Meh. Vil ha de sweete amerikanske prisene. Da antar jeg at man må kjøpe amerikanske prepaidkort? Det vil ikke bli noe problemer i lengden, eller?

     

     

    Interessant. Jeg omgikk problemet ved å bruke Hola unblocker satt til amerikansk på Xbox.com (i nettleseren på PCen). Da fikk jeg kjøpt, og spillet er i DL-kø på Xboxen nå. =) Jævla styr, men det ordnet seg hvertfall.

     

    Gikk dette kjøpet og nedlastninga helt smertefritt?

     

    Yep. Alt gikk i orden. Gjorde det samme for Far Cry 4 nå, og fortsatt ingen problemer. Jeg må naturligvis vente til release for å få spilt.

×
×
  • Opprett ny...