Gå til innhold

thrs

Medlemmer
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av thrs

  1. Hei alle sammen!

     

    Jeg skal være to uker i Barcelona i sommer. Jeg har ikke lyst å være strand- og urbanturist så lenge, derfor lurer jeg på om det er noen som vet om noe kult og fartsfylt det går an å finne på i området. Noen som har erfaring med, eller vet om mulighetene for for eksempel surfing, kayaking, kiting osv? Eller om det er noen fine fjell å gå på. Trenger ikke være i byen, noen timer i tog er overkommelig.

     

    Takker for svar!

  2. Uannsett,

     

    1. Hvilke ulemper vil det få hvis jeg dropper ut av studiet nå i forhold til hvis jeg skulle søkt økonomi neste år?

     

    Hei.

    Om du hopper over til et annet studie til våren eller til høsten taper du minamlt med tid. Alle bachelorer har 40 frie studiepoeng (som er 2/3 år), og de poengene du har tatt i data kan inngå i en bachelor i økonomi.

    Jeg vil anbefale deg å ikke være så fokusert på penger. Det er ikke det som er viktigst i livet ditt.

  3. Det du egentlig mener er at du vil ha en utdanning der du er "garantert" 700k+ i årslønn, helt gratis, hos luftforsvaret som driver med å "skyte bomber og drepe generellt". Men vil ikke være med på å være soldat?

     

    Da får du betale pilotutdannelsen selv, da.

     

    Det er jo på ingen måte helt gratis når du er pliktig til å dedikere 12 år av livet ditt til forsvaret etterpå. Hva om en ombestemmer seg, eller er dritt lei etter fem år? Nei, har ikke lyst å være soldat rett og slett. De rundt meg kan gjerne være det, og så kan jeg fly. Hehe.

  4. Hei!

     

    Jeg har vanlig macbook med opera som nettleser. Jeg kom borti en knapp, mulig det var det grønne i høyre hjørne, den for minimering med et pluss-tegn på. Og det som har skjedd er at når jeg slår på opera kommer ikke selve programmet opp, bare den verktøylinja helt øverst, om alltid vises når man har et program på. Så jeg kan ikke surfe normalt, men jeg vet at programmet er "på", for jeg hadde en youtube side åpen når det skjedde, og når jeg slår på opera kommer lyden på. Jeg har prøvd å åpne et nytt vindu, altså "cmd og t", og å laste ned programmet på nytt.

     

    Noen som vet hva som har skjedd?

     

     

    Takker for svar! :):)

  5. Jeg går for tiden og grubler på dette, hehe. Muldyr er et dyr uten reproduksjonsevne, så derfor lurer jeg på om det har normal sexlyst som andre dyr? Det ville i grunn vært lite hensiktsmessig, litt waste of energy og ordentlig skuffelse for de stakkars dyrene hvis de puler rundt og tror at de får barn.

     

    Haha.

  6. Men skjønner ikke :p

     

    Det står jo at man kan brenne sangene eller ta de over til MP3-spiller. Men sangene fra Spotify vil ikke inn på ipoden, nekter å flytte seg til en mappe og de som ligger i den 'purchases'-mappen i dokumenter er ikke brukbare på noen som helst måte - det er kun 'sangadressene'.

     

    Jeg er skuffa! Jonathan is a liar!

×
×
  • Opprett ny...