Gå til innhold

zeezy

Medlemmer
  • Innlegg

    150
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zeezy

  1. Dersom du ikke har nok variabler til å sende til en funksjon, så kan du bruke NULL, tror jeg, som for eksempel her:

     

    #include <iostream>
    using namespace std;
    
    void sayInfo(String Name, int age){
    cout<<Name << " is " << age << " years old"<<endl;
    }
    
    int main(){
    sayInfo("John", NULL);
    return 0;
    }
    

     

    Koden over skulle gi deg denne outputen ( med mindre jeg gjorde noe feilm men antar at du forstår pointet):

     

    John is years old

  2. Eclipse er etter min mening den beste IDE-en som er der ute. Bruker den både på Linux og Windows, og da trenger jeg ikke å kopiere noe kode for å programmere på Linux, eller for Windows. (Bruker også Dropbox for å synce filene, sånn at det for det meste bare er å trykke på build knappen :))

     

    Dersom du skal installere ett annet programmeringsspråk, så går du på help -> Install software i den versjonen av Eclipse du vil ha (anbefaller Helios, selv om den bare er med .zip), da får du muligheten til å lage ett nytt prosjekt i det språket, og etter det så kan du velge perspektivet til det språket, som gir deg highlighting, og andre ting, så er veldig enkelt å bytte fra ett språk til ett annet :)

  3. Her er Command funksjonen:

    public void Command(){
    	boolean cmdFound = false;
    	while(!cmdFound){
    	System.out.print("Please enter the command, or type help for a list of commands:");
    	String cmd = bucky.nextLine();
    	if(cmd=="help"||cmd=="Help"){
    		baseFunction.CMDHelp();
    		cmdFound = true;
    	} else if(cmd=="Info" || cmd=="info"){
    		cmdFound = true;
    		System.out.print("Your character's name is ");
    		System.out.println(this.Name);
    		System.out.print("You are level ");
    		System.out.println(this.Level);
    		System.out.print("You have ");
    		System.out.print(this.XP);
    		System.out.println(" XP.");
    	} else {
    		System.out.println("Error: command not found");
    	}}
    }

     

    Som blir kalt av GetAction():

    public int GetAction(String Option1, String Option2, String Option3){
    	int Answer;
    	System.out.println("What do you want to do?");
    	System.out.print("1)");
    	System.out.println(Option1);
    	System.out.print("2)");
    	System.out.println(Option2);
    	System.out.print("3)");
    	System.out.println(Option3);
    	System.out.println("4)Different command");
    	Answer = bucky.nextInt();
    	return Answer;
    }

     

    Som i sin tur blir kalt av en switch i Main(String args[])

  4. Har jobbet på ett tekst basert Java spill i noen dager nå, og har allerede fått et problem som jeg ikke forstår bæret av!

     

    Så det er slik: spilleren får ett valg helt på begynnelsen av spillet, hvor han blant annet kan få litt info om stats og slikt. Problemet mitt er at når jeg nå kjører spillet, og velger kommando valget, så skriver jeg inn info, og den bare gir meg to eller tre linjer å trykke enter på, det fungerer ikke

  5. Skulle innpå nettet og søke tror jeg, men så ble jeg møtt med en "Feil 102(net::ERR_CONNECTION_REFUCSED): Ukjent feil." Dette forstår jeg ikke, for jeg har tilgang til nettet, og moren min har full tilgang, og kan gå på nettet så mye hun vil. Jeg har også Steam åpen samtidig, men den fungerer helt fint, og jeg kan snakke med alle vennene mine innpå der. Når jeg kjører Linux i VMWare så fungerer det helt fint. Jeg har prøvd med nesten alle de kjente nettleserene der ute (til og med Internet Explorer), men ingen av de fungerer.

  6. Jeg bruker Visual Studio 2005, siden det ikke fungerte i det hele tatt med de nyeste (filene jeg fikk var for VS2003 og VS2005, bare VS2005 for Orange Box) Den sier ikke hvilke libraries det er, men det fikset jeg ved å kopiere over noen filer :) Det jeg trenger å vite, er om den koden som finnes på den siden kan brukes i det hele tatt, som betyr at jeg gjør noe galt, eller om den er ødelagt.

  7. Hei, jeg har begynt å "leke" meg med modding til Hl2MP (Half Life 2 Multiplayer), og fulgte denne tutorialen, som skulle legge til XP og nivåer, men av en eller annen grunn så fungerer det ikke, er det noen som har fått dette til å fungere? Eller som vet hvordan jeg kan få det til å fungere? Jeg brukte 2006 versjonen av Source-Engine, men har nå gått over til 2007 versjone (orange box), fordi at det ikke fungerte i det hele tatt. Nå har jeg også fått problemer med den versjonen også: "Could not load Client Library".

     

    Noen som har løsninger på disse problemene?

  8. Har en kompis som vil ha filserver til familien, og vil ha domene også, siden han skal ha wordpressen sin der og(starter på denne serveren). Han kjøpte domene på domeneshop.no, så da trenger jeg å ha navnetjeneren til serveren. Serveren kjører Ubuntu 10.04 server edition, med Apache2, PHP5 og mysql, Vsftpd og postfix. Serveren står hos han, og jeg har tilgang via putty og openSSH. Jeg prøvde med navnetjeneren som jeg fikk fra noen filer på serveren (/etc/resolv.conf) på mitt eget domene (augustuen.com) og det gikk ikke, domeneshop sier at det er en ugyldig navnetjener, hvordan setter jeg opp denne?

  9. Skal hjelpe en kompis med en webserver, som bare skal brukes til filer, derfor er CMS-er som Drupal, Wordpress og Webspell (for å nevne noen) helt unødvendige. Har da kommet fra til at Linux/Ubuntu sin fil/mappe visning er beste veien til å gå, men vil at forskjellig brukere skal har tilgang til forskjellige mapper, altså "Home" mappen deres. derfor vil jeg ha en måte for brukerne å logge inn på de forskjellige kontoene sine, slik at de kan vise mappen sin (dette blir låst manuelt av Admin)

     

    Ellers hadde det vert greit om noen kunne vist/laget en måte for disse brukerne å lage mapper på serveren fra sin maskin, uten å måtte ty til FTP eller andre ting (gjøres fra nettleseren) og noe som endre tillatelsene automatisk (admin får full tilgang til filene, sammen med brukerene som laster opp)

  10. Har en "gammel" PDA (Palm zire 31), og installerte ett spill på SD-kortet idag, og når jeg skulle gå ut av spillet (trykket på home-knappen), så slo skjermen seg av, og nektet å starte igjen. Etter noen timer med lading, så ser jeg at skjermen er på, men at den nekter å vise bilde, den reagerer ikke til noen av knappene, men jeg ser tydelig at skjermen er på ved at den lyser på kanten av skjermen.

     

     

    Må skjermen byttes, eller er det mulig for meg å fikse dette?

  11. Prøver å lage en veldig basic command prompt, og derfor er det nødvendig at programmet returnerer til sjekking av kommando fra brukeren etter en kommando er blitt utført, hvordan gjøres dette i Visual Basic?

     

    While (True)
               Dim Cmd As String = Console.ReadLine()
               If (Cmd = "exit") Then
                   End
               Else
                   If Cmd = "print" Then
                       Console.WriteLine("Print> ")
                       Dim PrintValue As String = Console.ReadLine()
                       Console.WriteLine(PrintValue)
                       Cmd = Console.ReadLine()
                   End If
    
                   Cmd = Console.ReadLine()
               End If
    
           End While

  12. Mulig at jeg missforstår deg. Du får ikke til å kjøre Ubuntu fra Live-CD?

     

    Hvis ja så kan du bare starte opp live-CDen med Ubuntu i Windows(du klarer å kjøre med Wubi, ikke sant?)og installere det som et hvilket som helst program i Windows. Så kan du slette Windows XP fra et program som heter Gparted som følger med i Ubuntu.

     

    Jeg mener det skal funke :ermm:

     

    Jeg regner med at du vet at du må i BIOS for å endre oppstarten slik at du kan kjøre fra CD?

    Har vert gjennom installasjonen av ubuntu før, men her er det snakk om en maskin som ikke kan boote fra DVD

  13. har en gammel PC (1998) som bare står og bruker plass, og skal nå installere ftp og web server (til lokal bruk, er ikke dum heller...), men problemet er at jeg har en "låst" versjon av Win XP, som jeg ikke får tilgang til (får ikke logget inn med noen anen bruker enn gjest), som bare er møkk, siden den er piratkopiert og fylt med bare dritt filer. Men problemene bare fortsetter: PC kan av en eller anen grunn ikke boote fra CD, og derfor kan jeg ikke avinstallere Win XP ved å formatere harddisken. Derfor lurer jeg på om noen kunne si meg hvordan jeg kan slette win xp helt, slik at jeg kan bruke mer plass på Ubuntu serveren. Som du kanskje har forstått, så vil ubuntu installeres med Wubi, og ikke install fra CD.

     

    PS: Hadde vert veldig greit om noen kunne si meg om jeg kan installere Ubuntu server fra windows, og deretter avinstallere Win XP ifra den, siden det krever mindre resurser.

×
×
  • Opprett ny...