Gå til innhold

Driftsleder

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Driftsleder

  1. Høres mer ut som du har et seriøst forhold med eksen din og ikke bare er pulevenner.

     

    Dersom dere begge (deg og eksen) er klare på at dere kun er pulevenner, bør det teknisk sett ikke være noen problemer ved å innlede et seksuelt forhold med denne nye jenta.

    Faren ligger i at du og eksen sannsynligvis har noe litt mer følelsesbetinget forhold, men på den andre siden er det jo sikkert flott for deg å høvle over 2 jenter du liker samtidig. Bare husk faremomentet ved at du da kan enten ende opp med et følelsesmessig utroskap på den ene siden, samtidig som du kanskje innleder et kjærlighetsforhold til den nye jenta.

    • Liker 1
  2. Penis vokser som regel frem til en er 18-20 år.

    Din penis er absolutt av størrelsesorden for å stimulere en jente, så ikke vær bekymret for den delen.

    Finner ikke kilden nå, men leste en forskningsrapport som viste til at tykkelsen faktisk betyr mer enn lengden, da gjennomsnittslengden hos menn er større enn det som er «nødvendig».

    Hvis du har problemer med at kondomet faller av under samleie, får man kjøpt kondomer av smalere diameter.

     

    Noe forstyrrende at «alle» ler av deg for den, da dette foreslår (som noen har nevnt over) at du faktisk viser denne fjern og nær også.

  3. Det kan vel ikke kalles full fisting, men eksen min tok inntil 5 fingre samtidig. Kom såpass langt at jeg såvidt fikk alle knokene mine inn i henne, men ikke hele neven.

     

    Hun påsto at dette var helt normalt, og presterte å fortelle om denne «praksisen» til flere av kompisene mine underveis i en pokerkveld. Reaksjonen til de rundt bordet var nok til å forhindre videre utdøvelse av dette fenomenet for å si det mildt.

    Ellers snakket vi nemlig ganske åpent om vårt sexliv uten at det var spesielt sterke reaksjoner til dette.

  4. Selv er jeg ikke av det kvinnelige kjønn, men kan likevel svare på en del av det du spør om.

     

    Onani er noe som kan ha delte opplevelser for begge kjønn. Dersom du syntes direkte penetrering er smertefullt bør du heller prøve deg frem med å stimulere klitoris forsiktig. Sex-leketøy kan være en god løsning, spesielt en vibrator. Fingre vil ikke nødvendigvis være det beste for å oppnå maksimal nytelse. Eksen min foretrakk faktisk å stimulere seg selv med uskrelte gulrøtter, da den ujevne overflaten (i følge henne) gav en helt særegen følelse. Dette var jo en voksen kvinne, så siden du er liten og med sannsynlighet relativt trang og uerfaren med onani, kan du jo prøve deg forsiktig frem med den mindre typen; såkalte «knaskerøtter».

     

    Jomfruhinna befinner seg normalt ca. 10 cm inn i skjeden, og med dette vil den ikke sprekke ved bruk av tamponger o.l. av den størrelsesorden. Hvis du forholder deg til forslaget om bruk av gulrøtter vil du risikere å bryte denne, noe som i følge mange kan være litt smertefullt.

     

    Dersom du ikke vil bryte hymen ved onani, vil jeg råde deg til å fremtre forsiktig med gulroten eller andre eventuelle «leketøy».

    • Liker 1
  5. Etter en fest med vannpipe oppdaget jeg med forskrekkelse at et vannpipekull må ha falt på gulvet, og laget et ca. 5 mm dypt hull i sirkelform. Samme omkrets som et vannpipekull for de som vet ca. størrelsen på disse.

     

    -Hvordan skal jeg reparere dette uten å rive opp det 3 år gamle gulvet?

     

    Gulvet er av kunstig treverk, med ca. denne fargen.

    Det vil selvsagt ikke bli usynlig, men jeg ønsker å dekke det til litt diskré, så jeg kan finne på en dårlig unnskyldning til mor.

     

    -Haster veldig

     

    - På forhånd takk for svar mvh. Bangfish

  6. Du må gå bygg og anlegg på Vgs, og et anleggsfag (se første link).

    Sprengningsserfikat (skytebas) finnes i tre klasser: A, B og C. C bortfaller snart.

     

    A gir deg full stilling som skytebas, og krever teoretisk sprengningsprøve samt 12 mnd. sprengmingserfaring over siste 2 år.

     

    Klasse B er ganske restiktert og sprengninger må skje under regi av sprengningsleder eller klasse A skytebas. B krever teoretisk sprengningsprøve samt 6 mnd sprengningserfaring over siste 2 år.

     

    Nyttige lenker:

    http://utdanning.no/yrker/beskrivelse/skytebas

    http://www.nff.no/article.php?id=133&p=

  7. Noen som bruker tracer-gun her?

     

     

    Eg har tracer uansett kva klasse eg er. Alt for få med tracer, det er verkeleg nyttig om det kjem 2-3 tanks rullande inn i basen.

     

    Ser ikke hvordan den er så veldig nyttig såfremt jeg ikke har missforstått helt. :)

     

    Carl Gustav skyter jo rett frem, lynraskt. Det går nesten ikke an å bomme på en tanks med den og heli bommer man nesten bare på dersom piloten flyr som en looney, men da får de ikke skutt fra det heller. En sjelden gang kan man lobbe en rakett med tracer, men dette har vært nødvendig kanskje 1 gang i løpet av hele tiden jeg har vært i spillet.

     

    Dessuten er pistol et av de beste våpnene i spillet og noe man må ty til nesten konstant dersom man skal drepe flere på en gang så jeg synes det er rart folk bruker Tracer i hele tatt. :)

     

    Dersom den gir ekstra skade eller noe så er det greit, men at den tar over kontrollen på rakettene har jeg som sagt aldri hatt bruk for.

     

     

    Tracer er helt unødvendig å brukes kun til å få insignias.

    Ser ikke vitsen med å skyte tanks over gjerder osv. da det er null stress å skyte-->cover-->skyte osv.

    Jeg liker å bruke AT-mines, og da er jo tracer unødvendig

     

    @svelemoe: Kommer det 3 tanks inn i basen, skal du se at velplasserte AT-mines hjelper MYE mer enn blinkede piler.

×
×
  • Opprett ny...