Gå til innhold

schnellfahrer

Medlemmer
  • Innlegg

    60
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av schnellfahrer

  1. Hva bruker du som referanse når du sier at "absolutt alt er sirup"? Hjemme-PCen din? Ipaden din?

    mvh

    Ole Irgens

     

    Hei Ole!

     

    Min referanse er iPad som jeg har testet en del hos venner og familie samt at vi bruker iPad på jobben.

     

    Selve konseptet er helt genialt. 7" passer meg helt perfekt. Tror jeg har hatt på laptop'en min 2 ganger siden jeg fikk tab'en. Men jeg hadde forventet en brukeropplevelse tilsvarende den jeg kjenner fra iPad.

  2. Jeg har hatt min en ukes tid og er svært misfornøyd. Absolutt alt er sirup., men spesielt surfing er håpløst treigt. Har prøvd med dolphin, firefox og crome i tillegg til stock browser. Tragisk. Med en gang jeg fikk den stusset jeg på at Samsung hadde plassert oppgavebehandleren lett tilgjengelig i hurtigmenyen. Det skjønner jeg nå. Den må jo benyttes hele tiden. Sammenlignet med iPad er dette en flau opplevelse. Jeg lever i håpet at det etterhvert kommer en kjappere rom. Størrelsen er helt gull. Kommer nok til å kjøpe en 10" også etterhvert (ikke Android), men ser for meg at jeg også kommer til å ha en mindre og at denne kommer til å bli brukt mest.

     

    Videoavspilling funker bra, selv om det irriterer meg at det ikke går an å få bort menylinja nederst på skjermen i fullskjermmodus. Skjermen er god og lyssterk, og lyden syns jeg er mer enn akseptabel tatt i betraktning hvor smått alt er.

     

    Ved videoavspilling eller spill spises batteriet fort opp, og må lades daglig. Hvis en surfer litt, Face og bruker epost holder den greit et par dager.

  3. Jeg har hatt en GT 7 2.0 et par dager nå å må si at jeg er ganske så skuffet. Dette er min første tab.Har ikke prøvd noe annet enn iPad før. Hadde forventninger om at Samsung i det minste hadde tatt igjen Apple, men må bare innrømme at det føles som et avleggs produkt.Det er som å sitte og rote i en bøtte med sirup. Å swipe mellom hjemmeskjermene er en flau opplevelse. Det lagger og hakker. Holder du pad-en med venstre handa helt nederst på siden mister du all wifi dekning. Jeg skjønner hvorfor Apple mer eller mindre eier dette markedet .Å handle iPad er for min del uaktuelt da jeg ikke liker økosystemet i det hele tatt. Jeg får prøve med en annen rom. Hvis ikke det hjelper havner den nok på finn.no . Krysser fingrene for at Windows-tabbene som kommer til høsten kan hamle opp med Apple.

  4. Hadde tenkt å oppgradere min P4 1.7GHz med noe nytt og tenkte jeg likegjerne kunne bytte CPU og MB for å få nytte av raskere minneteknologi også.

    Jeg er avhengig av en maskin som er så stille som overhodet mulig da den skal brukes i et studio til harddisk recording.

    Er det så at alle 800MHz hovedkort har chipset vifte?

  5. Gi meg ett likebra alternativ til min Delta3000 linje til 800kr i måneden (student)  :grumpy:

    Oppgraderte til 3Mbs litt over en uke siden. Får ikke mer enn 1850Kbs. Har sendt mail flere ganger om dagen uten å få svar. Har gitt opp å prøve å få tak i noen per tlf. der inne.

    Jakter på andre leverandører som kan levere tilsvarende hastighet her jeg bor. Kommer til å bytte så fort som overhode mulig.

  6. Jeg bestilte oppgradering av mitt abonnemnet fra NGT for en uke siden. Har ikke fått i nærheten av den hastigheten jeg har bestilt. Har sendt et utall e-poster (over 20), men de svarer ikke! Har gitt opp telefonsupport; de gangene jeg har ringt har jeg gitt opp etter ca. 40min. Har bedt arbeidsgiver (som betaler abonnemntet) om å ikke betale neste regning, i håp om å fremprovosere en tilbakemelding fra NGT. Jeg kommer til å bytte leverandør så fort jeg finner noen som kan levere 3Mbs+ der hvor jeg bor.

  7. Jeg hadde Bluecom men fikk aldri den hastigheten jeg betalte for. Kontaktet BC flere ganger; de sa de hadde byttet noen rutere og at ting skulle rette seg. Etter 4mnd ga jeg opp og byttet til NGT. Får bedre hastighet enn jeg betaler for. Veldig fornøyd. Kundeservice er så som så.

     

    Forøvrig mottok jeg faktura fre BC 4 måneder etter at abonnementet var sagt opp. Var et slit å få faktura-avdelingen til å forstå at jeg ikke lenger var kunde hos BC.

     

    Hører mye godt om T2 og NGT.

  8. Feil!

    Kobbertråden (linjen) klarer i beste fall 8 megabit pr. sekund. Har du analog eller digital linje er linjen båndbegrenset til 8 kB/s. Når du installerer xDSL skifter Bravida (?) ut en filter i sentralen slik at båndbredden øker betraktelig.

     

    Telenor kjører 155Mbs på kobber i følge en jeg kjenner på Bravida. Hvor god kvalitet det er på dette, veit jeg ikke. :o

  9. Hva har man vel å tape på å kjøre page-fil?

    Noen hundre mb... greit nok.

    Men maskina bruker vel uansett først opp RAM'en før den går løs på pagefila?

     

    NT/2000/XP bruker page så godt som hele tiden. Dette gjør at overgangen når du først går tom for RAM blir så liten.

  10. Sannsynligvis er det lagt inn en Policy som begrenser brukerens tilgang til maskinen. En slik Policy kan f.eks distribueres via et påloggings-script.

    En administrator har tilgang på et verktøy som heter [sensurert av hensyn til nettverksadministratorer som bruker masse tid på å rette opp feil forårsaket av bruker som "har peiling"] som brukes til å redigere disse Policyene. Programmet redigerer instillinger i registeret.

     

    Som sagt er det nok der av en grunn. Ta en prat med administratoren hvis du trenger IPX.

×
×
  • Opprett ny...