Gå til innhold

lillelinda

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lillelinda

  1. Sikker på at du ikke tar feil? Det skal fint være mulig å gjenopprette en eldre versjon av IOS, men ikke dersom den er nyere enn den versjonen som er på telefonen.

     

     

    Det er det jeg alltid har trodd jeg og.. Men får likevel ikke klikket på gjenopprettingen, og det står at den krever IOS 12.

  2. Hei!

    Jeg har rota det til veldig her nå..  Jeg har en iPhone 8 plus.

    Går det an å nedgradere fra IOS 12.2 (eller noe sånt), til 12? Jeg har en sikkerhetskopi jeg ønsker å få tilgang til, men den er kun tilgjengelig med IOS 12. Så når jeg går inn for å klikke på den etter jeg har satt tlf i gjenopprettingsmodus, så er den sikkerhetskopien lysgrå og ikke  klikkbar. 

    Noen tanker eller råd? 

  3. Hei!

    Er fullstendig grønn nesten på speilrefleks.Kjøpte akkurat et Nikon d3000 med et nikkor 18-105 objektiv. Nå har det seg slik- jeg holder på å lese meg opp på alt som har med lukketid etc å gjøre.I mellomtiden tenkte jeg at jeg kunne bruke den aut. innstillingen.Men bildene blir jo helt fryktelige!Hva gjør jeg feil?Kan det være en innstilling som ikke er riktig? Jeg skulle ta bilde av sønnen min innendørs,brukte blits.Ble litt lys i ansiktet og mørkt rundt..

     

    Noen som kan hjelpe meg?

  4. Hei,o'store N97-kjennere!

     

    Jeg har akkurat skaffet meg N97,og eeeelsker den... Bare en ting- hvordan skrur jeg av slik den ikke kobler seg automatisk til trådløse nettverk?Suger ikke dette mye batteri?Trenger jeg at 3G står på hele tiden også,eller kan jeg skru av den og? Jeg vil heller koble meg på manuelt når jeg ønsker det..

    Som dere skjønner er ikke jeg en adm.dir. bruker ;)

     

    På forhånd takk :)

×
×
  • Opprett ny...