Gå til innhold

EBrandsnes

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av EBrandsnes

  1. Har selv tenkt på aksjer og valuta:

     

    Investering: Veldig mye, ca. 1 mill kr

    Tid: 1-2 timer i uken

    Profit: -10% til 10% + trade skill, etter skatt ligger på ca.6k

    Fordel: kan jobbe med andre ting samtidig, gevinsten *kan* bli mer

    Bakdel: stor risk, kan variere mye, fare for ekstrem hårlugging

     

     

     

    Du kan nok tape mye mer en 10 prosent på aksjer og så bør du nok bruke mer enn 1 til 2 timer i uken hvis du virkelig skal satse så mye og tjene på det.

  2. Hei, jeg er en elev som fortsatt går på videregående skole, men jeg har en stor interesse for økonomi og kommer nok til å studere det videre.

    Det jeg lurte på var om det er noen som har noen gode forslag til bøker jeg kan lese slik at jeg kan få en innføring i forskjellige økonomiske emner før jeg begynner å studere?

  3. For 2 måneder siden fikk jeg en jobb som ekstrahjelp ved siden av studiene mine. Men må innrømme at jeg ikke liker meg i denne jobben pluss at arbeidstiden er veldig ubekvem i forhold til studiene med at jeg må jobbe til sent på kvelden.

    Saken er den at nå er det utlyst en stilling et annet sted hvor jeg er mye mer interessert i å jobbe med litt bedre arbeidstider. så jeg lurte på om det ville vært greit om jeg søkte på denne stillingen, og kanskje si opp min nåveærende jobb? Eller vil dette bare være dumt når jeg bare har jobbet i 2 måneder?

  4. Sitter nå og har fått en oppgave om Geoforskning hvor jeg skal skrive litt om Geologi, Hydrologi osv. om et bestemt område i verden.

    Problemet er at jeg er blant de mindre gode i klassen og har store problemer med hva jeg skal skrive, hvordan jeg burde starte osv.

    Er det noen kan hjelpe meg, komme med noen tips? Kanskje noen som har hatt en slik oppgave som kan sende den til meg slik at jeg kan se hvordan du har bygget den opp og lignende?

  5. Sitter nå og skal skrive en prosjektoppgave i Geofag 1. Har egentlig ikke peiling på hva jeg skal skrive.

    Er det noen som har eller har hatt Geofag 1 som kan hjelpe meg, eller komme med noen tips om hva jeg skal skrive om og hvordan jeg burde jobbe med dette?

  6. I helga hadde jeg tenkt meg til Trondheim og mens jeg var der skulle jeg gjerne kjøpt iskonfekt (for det har de ikke her jeg bor) så jeg lurte på om det er noen som vet om noe sted jeg kan kjøpe iskonfekt i Trondheim eller et sted mellom Trondheim og Hedmark, hvor jeg kjører fra.

×
×
  • Opprett ny...