Gå til innhold

guezz

Medlemmer
  • Innlegg

    1 065
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av guezz

  1.  

     

    Det er sjelden jeg ser filmfans klage over at kvinner tar fra dem lekene deres.

    Hvorfor er "gamere" så redde for det?

    Fordi folk som deg ikke ønsker å utvide mangfoldet i en stadig voksende spillindustri, men heller ønsker å sensurere spill. Du nevnte Drømmefall så hvorfor ikke lage flere slike spill istedenfor sensur? Filmindustrien vant over slik sensur (kristne, feminister, osv) da folk som deg ønsket det, derfor eksisterer mangfoldet fortsatt.

     

    Jeg er en mann og liker romantiske komedier til en viss grad, men jeg forlanger ikke sensur pga filmene er rettet mer mot kvinner, jeg støtter heller gode filmer i sjangeren så flere gode romantiske komedier blir laget. Støtt mangfoldet, men ikke gjennom sensur.

    Hva i huleste. Jeg skrev jo nettopp et langt innlegg om at jeg er imot sensur og ønsker mer variasjon i spill bransjen.

     

    Jeg snakker ikke om statelig sensur, men om kulturell sensur.

     

    Her er en bra diskusjon om kulturell sensur (starter 5:30):

    http://rumdoings.jellycast.com/files/audio/148_rumdoings.mp3

     

    Hvis du har lyst til å ikke forandre spill, men du har lyst at spill forandrer seg ved at samfunnet forandrer seg i sin helhet, hvem som kjøper spill forandrer seg, flere forskjellige ønsker angående spill så større utvalg i sjangre og lignende. Du støtter også at utviklere har sin fulle rett til å lage de spillene (og samme hvilket innhold) de selv ønsker og hva spillmarkedet generelt ønsker og faktisk bruker penger på.

     

    Hvis du mener dette er jeg enig i at du ikke støtter kulturell sensur for å fremme en ideologi og lignende.

  2.  

     

    .

     

    Den gryende forakten retter seg nok helst mot det at det tilsynelatende alltid er noen kvinner som skal lage en stor sak ut av det som rammer dem. Kvinner er ikke mer utsatt for netthets, vold eller press. Likevell er det ett enormt fokus på hovordan nettopp dette rammer kvinner. Klart folk blir lei.

    OK. Synes likevel ikke kvinner fortjener å bli møtt med slik forakt og seksuell trakassering fordi noen journalister velger å skrive mye om dette.

    Kvinner blir jo også foraktet andre steder i verden der det blir skrevet særdeles lite om det så har liten tro på at kvinneforakt har sitt utspring i mediadekning.

    Ofte når en kvinne uttaler seg om noe blir hun anklaget for å sutre, men hver gang jeg ser på et kommentarfelt i avisene så er de fylt opp av menn, ikke kvinner så hvem som klager mest er jeg usikker på.

     

    Forøvrig er jeg imot hvordan en del feminister later som om bare kvinner kan være ofre. Flere menn tar selvmord, flere menn blir utsatt for vold og i tillegg dør de yngre. Dette er absolutt noe som bør bli skrevet mer om.

    Jeg reagerte som jeg gjorde fordi dette var en sak om trakkasering og hat mot kvinner på nettet, og mange oppførte seg som om det er ikke skjer eller er ubetydelig. Jeg ser det hver dag, og selv om jeg ikke blir utsatt for trakassering selv så er de holdninger der ute som skremmer meg.

     

     

    Det er omtrent ingen som mener at kvinner generelt fortjener å bli møtt med forakt osv. Problemet her er at reaksjoner mot skjevfordelingen du nevner gjerne tolkes som kvinnehat og antifeminisme. Vi har mange organisasjoner som lever av å formidle kvinners lidelse, og ingen tilsvarende for menn. Noen ganger har menn vært frempå men da har begreper som "sytemenn" blitt innført. Å si at det er menn som i dagens medievirkelighet syter mest blir for meg en absurd påstand.

     

    Som du nevner er dette en sak om trakassering av kvinner på nettet. De fleste av oss er imot trakassering av mennesker, og vi reagerer naturlig nok på at det ser ut til å være mindre viktig.

     

    100% enig. Jeg vil gå så langt som å si at dem som støtter denne artikkelen ikke støtter likestilling. Artikkelen er om noe som er meget kjønnsnøytralt og hvis du er bare bekymret for kvinner da lever du fortsatt i 1960-tallet angående kjønnsroller.

  3. Det er sjelden jeg ser filmfans klage over at kvinner tar fra dem lekene deres.

    Hvorfor er "gamere" så redde for det?

     

    Fordi folk som deg ikke ønsker å utvide mangfoldet i en stadig voksende spillindustri, men heller ønsker å sensurere spill. Du nevnte Drømmefall så hvorfor ikke lage flere slike spill istedenfor sensur? Filmindustrien vant over slik sensur (kristne, feminister, osv) da folk som deg ønsket det, derfor eksisterer mangfoldet fortsatt.

     

    Jeg er en mann og liker romantiske komedier til en viss grad, men jeg forlanger ikke sensur pga filmene er rettet mer mot kvinner, jeg støtter heller gode filmer i sjangeren så flere gode romantiske komedier blir laget. Støtt mangfoldet, men ikke gjennom sensur.

  4. Hvis neste Xbox kommer neste høst er det syv år siden 360 ble lansert. Svært mange spill blir utgitt på både konsoll og PC og derfor har teknologisk utvikling stagnert kraftig med dagens svært langvarige generasjon som i dag er allerede veldig utdatert.

     

    Ny konsoll generasjon vil bringe med seg en ny generasjon av teknologisk utviking for PC spill siden disse er så tett knyttet sammen i dag.

    • Liker 1
  5. 34 BD og 4 HD-DVD (sistnevnte skal selges):

     

    BD

    - 300

    - A Clockwork Orange

    - A Few Good Men

    - Appleseed Ex Machina

    - Batman Begins

    - Black Hawk Down

    - Blade Runner

    - Casino Royale

    - Close Encounters of the Third Kind

    - Cloverfield

    - Crank

    - Crimson Tide

    - Die Hard 4.0

    - Donnie Brasco

    - Goodfellas

    - Kung Fu Hustle

    - Lethal Weapon

    - Life of Brian

    - Master And Commander

    - Mission Impossible 3

    - Mr.& Mrs. Smith

    - Sin City

    - Speed

    - The Dark Knight

    - The Departed

    - The Longest Day

    - The Shawshank Redemption

    - The Terminator

    - The Terminator 2

    - The Thing

    - The Usual Suspects

    - Patton

    - Planet Earth

    - Pulp Fiction

     

    HD-DVD

    - Batman Begins

    - The Bourne Ultimatum

    - The Shining

    - Transformers

     

  6. Finnes vel nyere skermkort som sender lydsignalet over HDMI også? Vet jeg har lest noe om det i anandtech, minst et skjermkort og et chipset skal støtte dette, uten å måtte ha dyre lydkort, som potensielt kan skape forsinkelser også.

     

    AtW

    Den gamle måten er S/PDIF til HDMI som støtter: 16-bits/48kHz LPCM (2.0) og 5.1 av Dolby Digital (640 kbit/s) / DTS (1500 kbit/s). Enkelte nyere kort støtter multi-kanals LPCM (eks: ATIs RV7X0, nVidias 8200/9300/9400 IGP og Intels G35 IGP), men alle mangler støtte av HDMI 1.3 som hindrer overføring av DTS-HD MA / DD TrueHD.

  7. men manglende bakoverkompatibilitet med DVD

     

    Hva menes?

    Sannsynligvis at vanlige DVD-spillere ikke støtter Blu-ray, Blu-ray-spillere støtter selvsagt DVD, men dette er noe som alltid skjer når ny teknologi lanseres. Hvis artikkelen skriver om noe annet vil det ikke gi noe mening.

     

    I USA finnes det i dag nær 100 000 filmtitler på DVD. Til sammenlikning har Blu-ray omlag 800 stk – med andre ord et godt stykke frem.

    Ifølge Amazon.com (lansert):

    - DVD: 128,334

    - Blu-ray: 1726

     

    / Ikke antall forskjellige filmer siden mange filmer har to eller flere versjoner.

  8. 8800 GTX 768MB (575/1350/1800) (13.8/86.4) (PCIe) 384-bit HDCP D-DLDVI
    HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection)

    This is a DRM (Digital Rights Management) technology which currently is being used by HD-DVD and Blu-Ray movies. The movie industry thinks this will reduce piracy but it makes it a lot harder for people to back-up their originals.

     

    You need a video card and monitor/HDTV which are both HDCP ready if you want to use digital connections (HDMI, DVI).

     

    Analogue connections have currently no such limitations since ICT (Image Constraint Token) is not yet implemented – when it’s (2009 or even as late as 2012) the resolution will be reduced to 540p or not allowed at all. It should be noted that AACS (Advanced Access Content System) don’t allow component to transfer more than a maximum 1080i - VGA on the other hand has no such restrictions.

    hdcphn3.png

    Så lenge skjermen din ikke bruker oppløsningen 2560x1600 (krever dual-link HDCP, noe 8800 GTX ikke har) har du ikke noe å beskymre deg over når du ser Blu-ray/HD-DVD filmer.

     

    Edit

    HDCP har ingen betydning hvis du ikke bruker PC-en til å se Blu-ray/HD-DVD filmer.

  9. Må si jeg er overrasket over at de er så kjappe med å utgi det (selv om jeg er meget sikker på at de kunne sikkert gitt det ut i morgen, men bare venter til november for å komme inn i julesalget).
    GTA3: syv mnd.

    Vice City: syv mnd.

    San Andreas: åtte mnd.

    GTA4: syv mnd.

     

    Det er ingenting å være overrasket over.

  10. Da er den lagt til :)

     

    Hvilket lydkort må jeg ha for og få lyden ut med HDMI'en

    Jeg så på dette kortet: TerraTec Aureon 5.1 PCI

    Det er jo enkelt og billig, men holder det?

    Du trenger ikke noe lydkort. Er innebygd i skjermkortet ;)

     

    "Built-in HDMI and 5.1 surround audio

    Support for the ATI Radeon DVI to HDMI adapter"

     

     

    Genialt :D

    Da sparte jeg noen kroner der og :)

     

    Takk for hjelpen

    5.1 sound

    Even though it’s just a pass-through implementation – thus not a dedicated decoder since the CPU does all the work:

    The HDMI solution is a novel one, the board working with an active DVI-to-HDMI adapter to transmit audio out over the spare pins in a dual-link DVI port (the current revision of HDMI that R600 supports -- 1.2 -- is analogous to single-link DVI), audio provided by an on-chip HD Audio controller. Yes, the new Radeon's are also rudimentary HD Audio controllers, too, and all audio processing for that controller is currently done on the CPU. That makes it no less a solution to provide protected path audio out via encrypted HDMI, though, using one of the DVI ports on the board.

    It supports up to 16-bits / 48kHz LPCM (2.0) and regular Dolby Digital and DTS (5.1).

     

    7.1 LPCM

    This is a major upgrade from R6X0’s 2.0 LPCM, although it should be noted that also this time neither DTS-HD MA nor DD TrueHD are supported.

    Kjøpeguiden

×
×
  • Opprett ny...