Gå til innhold

HalvorseEn

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HalvorseEn

  1. Hei.
    Jeg skal ha en ekstra PC som skal ha egen skjerm, til å se forskjellige sport og kjøre noen programmer i bakgrunn store deler av døgnet.
    Er det noen tips til hva man burde se etter da ?

    Gjerne kom med forslag til hva det kan lønne seg å kjøpe, med tanke på støy, varme, strømforbruk osv

    Pris (om det er mulig) er rundt 4 - 6.000,-

    Mvh
    Thomas

  2. 3 minutes ago, Emile the rat said:

    Oppgrader heller til 1440p 144hz eller ultrawide med 120hz.

    240hz er overkill, i tillegg til at bakgrunnsbelysningen på de fleste 240hz skjermene er trash med mindre man går veldig opp i pris.

    Men personlig mener jeg det ikke er verdt å vetale over 5-6K for en 1080p skjerm, som er grunnen til at jeg heller anbefaler 1440p eller ultrawide. Du får mye mer igjen for 144hz med god kvalitet på panelet, enn noe ymse kvalitet og 240hz.

    Gjelder dette også for gaming ? Jeg trudde 240hz var bra f.eks i CSGO og PUBG der man drar nytte av mest mulig FPS.

  3. Hei, skal kjøpe ny Gaming PC og lurer på om det er noen tips og triks. Jeg har så langt tenkt til å ha minimum et Gefore 2070S grafikkort for å kunne kjøre PUBG stabilt over 140+ FPS. 

    Er det bortkastet penger å kjøpe ferdig Gamer PC'er fra f.eks Komplett ? Jeg har ikke noe peiling på PC, så å bygge selv er nok litt risikabelt .
    Tenker jo at Komplett er flinke og ikke er så dyre i pris. 
    Samtidig så ser jeg på f.eks Amazon eller ebay at man kan få kort/utstyr til 40-30% billigere enn Komplett. Men så er det jo frakt, moms osv som jeg er litt usikker på nå i Norge.

    Kommer til å bruke rundt 15-16.000 på selve PC'en ,-

  4. Hei,

     

    så en svensk eller dansk film på tv som jeg lurer navnet på, det jeg husker er;

     

    Det kommer en ny politimann inn til en nokså liten landsbygd. Hvis jeg ikke husker helt feil så har han drept en person, så han trenger en ny start.

    Han er rolig og snill.

    Etterhvert får han kontakt med en kvinne som virker "flørtete" og senere går det rykter om at mannen hennes er voldelig. Han drikker mye alkohol og det skal visst gå utover denne kvinnen.

     

    Filmens høydepunkt er når denne politimannen finner denne kvinnen i sitt hjem og mannen er drita full(halveis sovende i trappa).

    De ender opp med å ha sex(hvis man kan kalle det det), men ender tragedisk da han tar en pute over hode hennes fordi han er redd mannen(alkoholikern) i huset skal høre de.

    Det ender med at kvinnen dør og kaos bryter ut.

    ----

     

    Noen som har peilig ? Vill være stort takknemlig. Filmen er nok gammel(ikke 100%) og er enten norsk, svensk eller dansk.

     

    Takk på forhånd:)

×
×
  • Opprett ny...