Gå til innhold

Spenis

Medlemmer
  • Innlegg

    518
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Spenis

  1. Er skeptisk til mange av de greiene som ligger i butikkene og slenger. Ofte trenger du en driver. Der bør du gå inn på produsentens side og søke etter driver til ditt os og din bitversjon. Det ligger mye rart og slenger i slike butikker, og langtfra alt passser til windows 7 64 bit om det er det du har.

     

    Synes det enkleste er å bruke en dvd opptaker, gjerne med harddisk, og overføre inn på den og brenne ut på plate. Har du DV videokamera med inngang (eller annet videokamera med innganger) så kan du bruke det også.

     

    Programvaremessig så varierer det hva du trenger. Normalt så vil et videoredigeringsprogram kunne ta imot slike kilder uten medfølgende programvare. Vet ikke hva du har, men det er mye greit freeware å hente om du mangler noe slikt.

     

    Jeg ville nok startet med å gravd frem produsenten og sjekket på siden om det var driver til det os og bitversjon du bruker. Usb av grabber er bare typen utstyr og sier ingenting. TV-59 er modellnr, men da må du vite produsenten først. Rev B er bare versjon 2, men aner ikke om det er siste.

     

    Det er denne jeg trenger driveren til http://www.dustinhome.no/product/5010465111/deltaco-usb-2-0-videograbber-mpeg-1-2-4-720x576-lyd-bilde/

  2. Hei. Jeg var innom Jula og kjøpte en sånn USB grabber, for og få VHS til PC og DVD, men for det første så virker ikke medfølgende program og for det andre så får jeg ikke USB grabberen til og fungere, PCn finner den ikke, Den finne bare Webcamraet og Xsplit broadcaster, men ikke USB Grabber. Hva kan jeg gjøre for og få til dette?

     

    Finnes det en driver for USB enheten?

     

    INFO:

     

    USB AV GRABBER

    Model: TV-59 REV.B

    S7N: 857300250190

     

    Håper noen kan hjelpe meg :)

     

    På forhånd takk :D

  3. Hei. Jeg har en veldig ny HP stasjonær PC. Men uansett hvilken skjerm jeg kobbler til så er det noe som ikke stemmer.

     

    Jeg har prøvd alle skjermoppløsningene jeg kan velge, ingen fynker bra.

    Den jeg har nå fynker delvis bra noen plasse, men på noen program er det veldig stort. Som f. eks i Word. (se bilde)

     

    På spotify er det og rar skjermopplæsning ( se bilde)

     

    Hva kan jeg gjøre for å få normal skjermoppløsning?

     

    Takk på forhånd. :)

    post-204873-0-54284100-1347459101_thumb.jpg

    post-204873-0-17498400-1347459106_thumb.jpg

  4. Hva er oppløsningen på TV'en? Hvis du velger samme oppløsning ut fra grafikkortet i pc'en burde det passe - men du må kanskje gå inn i innstillingene på TV'en og slå av overscan for å få det til å passe perfekt. Noen TV'er har også en helt egen PC-inngang, eller bare 1 av HDMI-portene er tilpasset PC. Osv.

     

    16:19 er oppløsningen på Tvn. Tvn har du HDMI innganger, jeg bruker nå ingang 2

×
×
  • Opprett ny...