Gå til innhold

tuty-fruity

Medlemmer
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tuty-fruity

  1. Har nok ikke kjørt på 1 mnd så kjøre det kan jeg men jeg bare lurte på det obligatoriske siden jeg og kjørelæreren min ikke akkurat er noen gode venner så vil ikke kontakte han før jeg skal ha oppkjøring! så hvis han mener det er det beste med å ta en eller 2 kjøretimer med han så gjør jeg det men er lite motivert til å ta det obliigatoriske igjen siden det er så dyrt.

  2. Hei, jeg har da begynt med førekort for 4 år siden. Tatt alt det obligatoriske som jeg skulle ta , greie er at jeg begynte på høgskole og tenkte jeg skulle utsette førerkortet i litt lenger tid. Nå har det gått 4 år siden og jeg lurer da på om det obligatoriske fortsatt gjelder eller om jeg må ta alt på nytt???

  3. Jeg har telenor og fikk oppdatert uten noen som helst problemer på søndagskvelden.

     

     

    Det fikk ikke jeg. Leste på twitteren deres for et par timer siden at "Vi har undersøkt men vi har dessverre ikke noe mer informasjon enn at det pleier å ta et par uker lenger enn generisk versjon."

     

    Noe som gjorde at jeg ga faen i å vente på telenor, og heller gjorde det selv.

    Prosessen var veldig enkel, og det tok heller ikke så lang tid.

     

    Lyst til å dele med oss andre som er frustrerte over telenor hvordan man kan gjøre det selv? :)

  4. Hei

     

    Jeg har ett spørsmål ang forskudslønn, jeg ba om forskudslønn for 2 uker siden og sjefen min sa jeg kunne få det. Jeg signertne noen papirer for ei uke siden men har ennå ikke fått det og begynner å bli utolmodig. Er det noen som har erfaring på når forskudslønn kan komme. Kan heller ikke spørre sjefen siden han er på ferie.

  5. Føler du tar litt feil der. Ved å flørte å sosialisere seg med andre damer osv kan du fort få tankene på andre steder og da glemmer du eksen på en enklere måte enn det du gjør ved å sitte på rommet ditt og tenke over henne.. Nå vet jeg ikke om du fortsatt har kontakt med henne? Jeg er jente selv og måten jeg glemmer eksen er ved å flørte med andre gutter som ikke er ute etter noen forhold. trenger ikke å hore seg rundt heller det er bare uskyldig flørting før du kommer ut på banen igjen.. du kan heller ikke forvente å møte den "rette" med en gang du føler deg klar til å gjøre det. Det tok meg 2 år på å kommer over den ene eksen min og tro meg jeg angrer at det tok så langt tid.. lev livet og kos deg :)

  6. Føler jeg sitter og leser historien til meg og eksen min hehe. utrolig hvor like de egentlig var, skulle tro at jeg skrev den selv. Du høres veldig usikker ut ja, du høres mer ut som om du vil og ikke vil men klarer ikke å bestemme deg på en måte. Føler følelsene dine går mer ut over henne enn det går ut over deg siden det er du som ikke vet hva du vil. Hvis du mener det ikke hadde fungert hvorfor holder du på henne, hvorfor klarer du bare ikke å gi slipp på henne? Hvis du føler du ikke kommer til å forelske deg i henne hva er det som er greia da liksom?

     

    Eksen min og jeg bestemte oss for at vi skulle gå hver vår vei liksom, greia er at han ville være venner men jeg klarte det ikke i begynnelsen ihvertfall ikke til følelsene mine hadde roet seg ned. Så da bestemte jeg meg til å gi slipp på han men da ville han ikke gi slipp på meg fordi jeg var den eneste han trengte når han hadde det vondt og trengte noen så begynte han å kontakte meg.

     

    Det du burde gjøre er å sette deg ned tenke over er det virkelig det du vil, hvis du bestemmer deg for å gi slipp på det hele så må du betale den prisen ved å gi slipp helt på henne og faktisk respektere ønsket hennes ved å ikke ta kontakt eller ha noe mer med henne å gjøre til hun er klar for det. Da må du også respektere at hun er sammen med andre. Uansett hvor vondt det kommer til å gjøre i starten og tro meg DET GJØR VONDT I STARTEN BÅDE FOR DEG OG FOR HENNE, så kommer det nok til å gå over med tid.

     

    Hvis du bestemmer deg for å satse på det da gjør du det liksom, ikke la noe hindre deg. jeg legger også merke til at du er veldig glad i henne, men ikke sår henne mer ved å gå fram og tilbake bestem deg til noe å hold på det.

     

    Bedre å gi det en sjanse og feile enn å ikke gi det en sjanse i det hele tatt og angre i ettertid :)

  7. Ja men nå savner jeg han så sinnsykt mye dessverre men det skal gå bra. Har tenkt på han en god del føler jeg mister han mer og mer. skal nok bite tennenne sammen og holde ut i noen dager til så ser jeg hva som skjer..

     

    Er ihvertfall lei av å krangle så mye med han, før så krangla vi aldri og jeg har kjent han i 8 mnd nå.. Jeg tror jeg ender hele greia. jeg ser at jeg klarer meg uten han liksom men jeg klarer ikke mer den der "jeg er glad i deg men jeg er ikke klar for noe forhold" så roter vi sammen og så skjer det samme igjen.. hvis jeg skal ende det så ender jeg det en gang for alltid.

     

    er bare redd fordi han er en veldig god venn også og vil liksom ikke miste en av mine aller beste venner samt som jeg mister en gutt som jeg er forelsket i. dessverre så må jeg ta ett valg. og det er ende alt eller fortsette sånn som nå og da velger jeg å ende alt fortsette med livet mitt uten han.

     

    hva mener dere, er det lurt?

  8. Jeg har tenkt en god del gjennom alt det her. Sendte han en melding igår hvor jeg skrev til han at jeg trenger ei uke fri fra alt. En pause hvor jeg får tenkt gjennom ting.. så kanskje kommer jeg klarere tilbake. Han har oppført seg rart i det siste han klarte å fortelle meg alt før men nå så blir det mindre og mindre. Jeg trodde det hadde noe med ei annen dame å gjøre men han sverger på at det ikke er noen andre..

     

    jeg har prøvd å nå fram til han men han gir meg ikke sjansen igjen. Nå gir jeg meg, trekker meg unna. Blir sliten av alt det her..savner han så mye men jeg klarer meg.. vi får se hva som skjer videre.. vet liksom ikke hva jeg vil lenger og vet ihvertfall at han ikke vet hva han vil.

     

    Han blir skremt av meg føles det ut som, med en gang han viser følelser så trekker han seg unna. føles mer som om han er redd for å komme nærmere meg enn det han er. Han sa til og med at han var hundreprosent sikker på at det her var mye lettere for meg enn det det er for han, så spurte jeg hvorfor mener du det så sa han ikke noe mer.. han sa også at jeg virket flau av å være med han.. noe som er TULL fordi vennene mine vet om han og det vet han!

     

    Men jeg tror at jeg skal la alt det her være virker ikke bare ut som om han vil ha meg lenger siden han trekker seg så mye unna.. jeg må bare kommer over den forelskelse greia å våkne opp se at han faktisk ikke bryr seg like mye som meg.

     

    tusen takk Smurstafa du har vært fantastisk med å svare på alt det her :) og til stor hjelp faktisk..

  9. Update fra lørdag! det som skjedde er at jeg ordnet meg sånn sikkelig.. var i god form og på mitt beste ingenting skulle ødelege min kveld for meg! jeg var klar til å ha det gøy.. noe som forsåvidt stemte helt til han så meg danse med noen andre. hensiktene var aldri å gjøre han sjalu men jeg ville leve livet mitt, ga faen i alt liksom og hadde det sykt gøy.

     

    han likte veldig dårlig at jeg ikke ga han nok oppmerksomhet. inerst inne så følte jeg at jeg måtte la være å gi han noe oppmerksomhet som helst.. kvelden endte med at han kom bort til meg, vi rota en god del hele kvelden og jeg overnattet hos han..

    Det var en deilig følelse å våkne ved siden av han og se på han mens han sov! det er ubeskrivelig hvordan jeg følte meg ved å ha han ved min side. når jeg skulle gå så kom kameratene hans på besøk, han ga meg ikke noe kyss da jeg gikk ut det var mer sånn hadet vi sees.. følte meg som en ONS jente som går ut av huset hans. jeg forventet ikke noe fra lørdag. jeg tenkte bare at jeg skulle ta alt chill. glemme hele situasjonen og gå videre med livet.. så får jeg en vanlig melding av han. han skriver også jeg er glad i deg på slutten. så skriver jeg at jeg bare vil ha han som en venn, men fikk tilbake mulig at det er lurt men vil ikke tenke på det ennå..

     

    greia er at jeg følte sykt trang til å sende han en "jeg savner deg melding" etter å ha sittet alene på rommet mitt og tenkt på han hele tiden jeg fikk bare tilbake " joda savner deg også men du har rett best at vi er venner" så skrev jeg ok jeg skal holde meg unna alt det der så fikk jeg tilbake " hvorfor gjør du det her, du vet jeg har deg i hodet mitt fra før trenger ikke det her nå. jeg er innstilt på å ha deg som en venn.." så svarte jeg at "unnskyld det var galt av meg venner skal vi være" . etter hans siste melding hvor han skrev hvor forvirret han er av alt sammen så ringte jeg han og unnskyldte meg.

     

    vi bor på ett mindre sted ved stavanger og jeg har tenkt til å flytte til trondheim etter at jeg er ferdig med å studere. og han vet alt det der. til slutt så fant vi ut at vi skal ha ett åpent forhold! vi ville ikke miste hverandre men uansett vi var ikke klar for noe forhold.. jeg føler meg som en idiot.. hvordan skal jeg klare det her.. vet ikke hvor lurt alt det her er. og han er enig med meg at det virka som en god ide over tlf. han sa at han ikke hadde tenkt på å drive på med noen andre i den tiden men jeg sa at det er greit for meg.. så lenge vi klarer å styre følelsene våre.. Jeg er skremt av alt det her fordi det er en gutt jeg faktisk liker.. hvordan i alle dager har man ett åpent forhold med en gutt som man faktisk liker så godt.

     

    Nå vet jeg ikke hva jeg har gått med på! og trenger litt hjelp her.. jeg er sjalu type hvordan klarer sjalue typer å ha ett åpent forhold med noen som de er glad i! jeg vet at han er sjalu også så det går egentlig begge veier. er det noen som har erfaring med sånt ?

  10. Jeg er mer enn enig i det Vizzy sa! Jeg følte det akkurat sånn selv. Greia er at når man er singel så har man lyst på kjæreste ganske mange ganger når man føler seg ensom og ser at alle andre har det så fint med kjæresten sin, men du må ikke haste med noe som helst om du er i tvil eller noe sånt så er det kanskje like greit å la være. Husk bare på om en bra sjanse kommer opp så ikke ødeleg det prøv heller så kan du se hva som skjer.. Alle er nervøse for noe sånt det er uten tvil. Når en du virkelg liker kommer så kommer du til å vite om du er klar eller ikke. :)

     

    Lykke til ;)

  11. Ja det er det lureste fordi jeg klarer ikke å gjøre noe annet enn å tenke på han dessverre.. Skal snakke med han om alt det der men trenger bare tid for akkurat nå er det mye som går i hodet mitt. Føler ikke for å se han ennå.. Jeg vet at han er glad i meg. Jeg har spurt han utalig mange ganger om følelsene hans bare er vennskapelige for hvis de er det så er jo det greit klarer å akseptere det men han sier at det ligger mer bak det og det er han hundre prosent sikker på. Om han ikke vil ha noe forhold så går jo det greit jeg skal klare å være hans venn, ikke noe blir som det var før men skal nok gå bra :)

     

    Er det ikke sånn når man forelsker seg man tror alltid at man ikke klarer seg uten den ene personen men til slutt så kommer det noen andre. Er ennå ikke klar til å ha noen andre men skal ikke holde meg selv tilbake hvis noe kommer opp. Det er ikke verdt å bruke tiden min på en gutt som er usikker oss.

     

    Takk igjen for tips :)

  12. Joda jeg skjønner forsåvidt hva du mener, jeg bare vet at jeg ikke kan vente for evig tid på en gutt som ikke klarer å bestemme seg hva han vil eller hvor han vil med alt det her. Jeg kommer nok til å savne han i en periode men skal nok klare å komme meg gjennom det her. Kommer til svare på meldingene hans hvis han sender noen og kommer til å være hyggelig på festen, skal holde meg unna å gjøre han sjalu det hjelper aldri på situasjonen jeg vet at det bare gjør det verre.

     

    Tusen hjertelig takk for tips jeg skal holde deg informert hvordan det går framover :) Jeg måtte bare få det her ut for det er litt vanskelig for meg. Han er den første gutten som jeg faktisk har åpnet meg selv opp for siden eksen min som jeg var sammen med i 3 år. Han er også den første jeg har vært forelsket i siden eksen min. Det er bare en rar situasjon for meg.

     

    EDIT :

     

    Nå har han ringt meg 2 ganger. den første gangen til å si at mobilen hans er ødelagt og at han tenker på meg og hvor mye han liker meg. Så ble mobilen av vennen slått av. Den andre gangen ringte han for å si at han skal dra ut med kompisene sine og drikke seg full og prøve å få tankene bort på andre steder enn meg! Han nevner hele tiden at han er glad i meg og at han tenker på meg og at han liker meg men at han ikke kan være sammen med meg fordi han ikke er klar til noe forhold. Han vil ha meg som en venn, men jeg klarer ikke det.. :( har avsluttet hele greia nå.. vet ikke om det er det rette å gjøre!

     

    Skjønner ikke hvorfor han ringer så mange ganger og hvorfor han sier at han liker meg så godt men at han ikke er klar til noe forhold.. herregud gutter er vanskelig å skjønne seg på! Joda jeg vet forsåvidt at jenter er det også og det som er så rart at jeg har sagt hva jeg føler..

     

    På tide å gå videre ikke sant? skal ikke bry meg mer eller hva??

  13. Hvis han er redd, men er så glad i deg, så burde dere klare å komme dere gjennom det sammen.

    Er det noe man virkelig vil, så kjemper man litt mer for det. Jeg synes ikke du skal gi opp det her hvis det finnes noen sjanse.

    Er det bare han som stopper det, må du være sikker på at det han sier virkelig er det han vil.

    Om han er redd, så fikser dere det. Om han ikke vil ha et forhold, er det noe helt annet. Da er det nok ikke noe du får gjort. :no:

     

    Er nok enig i det du sier, skal la det gå tid jeg. Skal ikke være pågående så får han bestemme selv hva han vil ha. om han ikke vil være med meg på den måten så respekterer jeg det å holder meg unna så enkelt er det liksom. Det blir vanskelig men jeg har bare gått gjennom en stoor forelskelse i livet mitt som jeg klarte å komme meg gjennom tror nok at det skal gå bra her også hvis det er det han har bestemt seg for :)

  14. "Jeg er ikke klar for et forhold" er en av de mest brukte unskyldningene der ute. Hvis man virkelig møter noen som er skikkelig spesielle, så finnes det ikke noe som gjør at man ikke er klar for noe mer med den personen.

    Har selv blitt servert den unskyldningen et par ganger, for å så se dama har blitt sammen med noen andre et par uker etterpå.

     

    Jeg har enda til gode å møte en person som vil takke nei til et forhold med en de er stormforelsket i. :)

     

    Det du kan gjøre er å sette han litt på vent. Ikke ta initiativet til noe, og gi han tid til å savne deg. Noen gutter vet ikke hva de har før det er borte for de, så kanskje litt savn kan få han på bedre tanker.

     

    Jeg er helt enig i det du sier, skal selvsagt gjøre det der. Jeg holder meg unna i en periode så skal han selv tenke over ting. Det som er greia er at jeg er ikke i tvil at han er glad i meg fordi jeg vet at det er noe fra begge sider liksom jeg bare vet at han ikke ennå vet hva han vil. Selvsagt alt det du skrev nå er jeg enig med deg så jeg skal se hva som skjer. Hvordan skal jeg forholde meg til andre gutter osv? Vi skal på en fest på lørdag og jeg vet ikke hvordan vi skal oppføre oss når begge er til stedet liksom. Plus så hva gjør jeg hvis jeg får melding av han svare eller?

  15. Altså det som er greia er at hans lengste forhold har bare vart i 6 mnd. Og han er bare redd for å gå inn i noe mer alvorlig hvis dere skjønner.. Jeg har sagt det selv til han hvis du virkelig følte jeg vare så fantastisk osv og at du var så glad i meg hva er det som stopper deg. så sier han at han er redd, han ikke er klar til det seriøse som kommer med ett forhold..

     

    Jeg vet ikke hva jeg skal si utenom hvor vondt jeg har det nå. Vil liksom slutte å ha kontakt med han så får han velge selv hva han vil. Han kommer alltid til meg når han har det vondt og jeg er den første som får vite om det har skjedd noe i livet hans. Han sier også at han aldri har likt noen så godt. Desverre så studerer vi begge to og jeg er ferdig snart og han har nettopp begynt. Begge er 22 og tiden er veldig dårlig på å ha ett forhold på..

     

    Jeg bare vet hvor glad jeg er i han. vet bare ikke hvordan jeg skal forholde meg til alt det her..

  16. Jeg vet ikke hvor jeg skal skrive men føler jeg må få det ut ett eller annet sted.

    Jeg har drevet på med en type i flere uker nå. Jeg har blitt forelsket etter så langt tid å ikke være det, den gutten betyr så mye for meg at det er ubeskrivelig. Akkurat nå så fikk jeg hjertet mitt knust. Han er veldig glad i meg akkurat som om jeg er i han, men begge er usikre på ting.

     

    Ser ut som om begge liker både singel livet og kjærestelivet. Vi har da bestemt at vi ikke skal ha noe mer med hverandre å gjøre men akkurat nå så gjør det sykt vondt! Jeg gråter og har ikke hatt det så vondt på sjukt lenge når det kommer til en gutt. Jeg liker den her gutten virkelig og han er det eneste jeg kan tenke på. Greia nå er at hva skal jeg gjøre?

     

    Vi bor i en liten by begge to. studerer og har forskjelige vennegjenger men når vi går ut så er alle samlet. Hvordan skal jeg glemme den her gutten lettere. Jeg vet at med tiden så kommer alt til å ordne seg men jeg er så forelsket i han akkurat nå at jeg ikke bryr meg om noe annet enn å ha han ved min side. Snakket nettopp på tlf med han og han føler det samme, han sier at han aldri har møtt en sånn jente som meg og at han liker meg sykt. Han er bare ikke klar til å ha noe forhold.

     

    Alt jeg vet er at jeg ikke vil miste han ikke på noe slags måte.. Jeg bare lurer på hvordan komme over en forelskelse men fortsatt beholde vennskapet?

  17. Har vært borti en sånn fyr før dessverre.. Jeg vet ikke det beste er å bare spørre han rett ut hva han mener om saken eller om han liker deg. Da får vite det. Jeg klarte ikke mer den en gang kunne han være hyggelig neste dag svarer han ikke i det hele tatt. så etter 2 mnd pause fra fyren tok han igjen kontakt noe som gjorde at jeg var mer forvirret enn noen gang så jeg bare spurte rett ut hva greia var! fikk svar at han var sjenert men at jeg satte meg mer inn i det enn det han gjorde. Så kanskje han ikke er så fult interessert som du er men det er bare å spørre.. Er i hvertfall noe der siden han tar kontakt liksom..

  18. Jeg er veeeldig glad i hu jeg er sammen med men alikevell så føler jeg at nå som jeg har blitt 18 så har jeg lyst og nyte ungdomstiden skikkelig, men er så skikkeli glad i henne at jeg ikke vill gi slipp på henne men alikevell så vill jeg gi slipp på henne og sette henne på pause viss dere fatter, at jeg kan hente henne om 2-5 måner

     

    haha, kan ikke tro at du skrev sette henne på pause så hente henne etter 2-5 mnd.. Eh hadde vært fint om alle kunne gjøre sånt hadde det ikke? ut ifra hva du sier så mener jeg du burde ha det gøy slå opp med kjæresten din være ungdom! gå ut have fun, kose, flørte osv etter det ta det som det kommer. Bedre at du gjør det nå enn at du finner ut når dere er 30 og du bestemmer deg for at du ikke hadde levd nok i ungdomstiden og vil gjøre det da! Hvis du er så glad i henne og elsker henne eller what so ever så er det sikkert en løsning som begge kan finne ut av! :) Jeg hadde da slått opp å hatt det utrolig gøy så hvis hun er der etter at du har skjønt at du vil ha henne tilbake så er jo det en bra ting hvis ikke så må du bare leve med det, hvem vet kanskje du finner ut at hun ikke var noe for deg og treffer noen andre når tiden er den rette ! :)

×
×
  • Opprett ny...