Gå til innhold

Daniboy89

Medlemmer
  • Innlegg

    659
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Daniboy89

  1.  

     

    Takker så mye for svar :) den ene er en m3 1992 modell:

     

    http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=47147123&searchclickthrough=true

     

    Så har vi bmw m5 2000 mod:

    http://m.finn.no/car/used/ad.html?q=bmw+m5&sort=0&ref=fas&finnkode=47327206&searchclickthrough=true

     

    Takker så mye for svar! Er så usikker på hva jeg ska gjøre, frister lite å spare t hus. . Får kanskje ikke muligheten igjen om dere skjønner!

     

    Skjønner ikke! Får du aldri mulighet til å kjøpe bil igjen? Tullball.

    Og å henge seg opp i slike "drømmer" er dumt. Det kommer flere drømmebiler, tro meg. Gi det et par år og se hva du liker da. Ellers vil jeg si det er dumt i seg selv å ta billån, det betyr at du ikke har råd til det du kjøper. Det er enda dummere å ta lån med forutsetning om at "da jeg får fagbrev om to år går lønna opp". Jeg vet om fler som aldri klarte det fagbrevet. Og det er dumt å heller ville eie for dyr bil heller enn egen bolig. Men kanskje du kan bo i bilen siden den er så viktig for deg? ;)

     

    Hør i alle fall ikke på våset om gjeldsforsikring! Står du i et risikoyrke hvor faren for permitteringer eller å være uten jobb er sannsynlig så må du da aldri ta opp lån!! Da må du spare penger til en solid buffer (3 lønninger) heller enn å bruke penger på gjeldsforsikring på et lån du ikke bør ta opp. Seriøst - i det man virkelig vurderer gjeldsforsikring og tror den kan komme til nytte så bør det ringe noen klare klokker om at man absolutt ikke bør ta opp lån!

     

    Jeg vet du er ung, har lyst på bil, men gjør som flere skriver innledningsvis, kjøp noe du har råd til, for sparepenger, noe du kan skru på selv og som rusler og går.

    Takker for delte råd. Jobber i olje bransjen, har aalt for mye å gjøre, er fylt opp med jobb i flere år, holder på med et projekt som ska være ferdig utviklet i 2064, så permittering skjer ikke med d første:)

    Og jeg har slått fra meg tanken om en gammel bil med stor motor, blir nok i såfall en veldig ny bil; )

  2. Hei igjen. Mye flotte rådgivning her, setter stor pris på det. Av den grunn har jo g slått i fra meg denne tanken.. men snakka med mor og far, de er villige til å ta opp lån i sitt huslån + registrere den på pappa.

     

    Blir d noe annet kanskje??:) m5 en er btw 2000 mod.. kutta ut m3 en, blir for lav her i norge!!

  3. Hei.

     

    Er en kar på 21 år med en årslønn på ca 360 000 året, med litt overtid bekker jeg lett 400 000. Har betalt ned straks studielånet og har ca 40 000 på konto.

     

    Har funnet en bil som er en liten drøm, men den koster 220 000kr. Hvordan er d å få billån tio dette? Er d økonomisk selvmord? Leier til en kompis.

    Får fagbrev om ca 2 år, da spretter lønna en god del opp!

     

    Takk!

  4. Hva tror dere om denne sykkelen? Synes 34 hk hørtes skummelt lite ut på denne sykkelen... kommer man i heletatt opp til fartsgrensa? Hvordan er d å kjøreforbi biler osv med denne?:) er den trygt kraftig nok, så frister d å kjøpe!!

×
×
  • Opprett ny...