Gå til innhold

Licious

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Licious

  1. Hei, jeg kjøpte min iphone4 32gb for 2 dager siden, å den har funket helt fint frem til i går kveld.

    Iphonen lå på bordet, å plutselig sto det at jeg måtte plugge den i pc'n og gjennoprette den med itunes, så slo jeg den av, å tenkte å gjøre det senere.

    Jeg gjennoprettet ihponen, men nå får jeg ikke aktivert den og itunes sier at det ikke er noe simkort i telefonen.

    Nå har jeg sitti oppe hele natt å prøvd på det meste allerede, men hadde vært fint om det er noen som vet hva galt å kan hjelpe :o

  2. Hei, jeg vet ikke om jeg postet dette på riktig sted, men jeg spør alikevel ;o

     

    jeg irriterer meg ganske mye over at bilder jeg redigerer blir lysere på nettsider i forhold til hvordan jeg lagret dem. å jeg lurer på om det er noen måte å gjøre så de blir like i image viewer og på nettet, Uten å måtte redigere bildet?`

     

    her er ett bilde som viser hva jeg mener:

    25gx7p5.jpg

     

    Bildene til høyere viser hvordan bildet egentlig er, å det til venstre er slik det blir når jeg laster det opp.

    Jeg har brukt forkjellige nettlesere, å bildene blir lysere uansett hvilke nettleser jeg bruker.

    Jeg brukte photoshop cs5 til å redigere bildet, men vet ikke om det skal ha noe og si...

     

    Hva kan jeg gjøre for å unngå at det skal bli lysere på internett? jeg har også prøvd i flere forkjellige bildeformater, men det har vist ingen betydning hvilke jeg bruker.

     

    noen der ute som kan hjelpe? :)

  3. hei, har en acer aspire 7738g med 64bit windows7 og får ikke mediapaden som er til høyere for tastaturet til å fungere i winamp(den play/pause, stop, previuos og next knappen som er helt til høyere på >dette< bilde)

     

    problemet er at hvis jeg f.eks klikker next, så klikker den av en eller annen grunn automatisk på next optil 20 ganger fortløpende, slik at den skipper 20 sanger, å samme er det med de andre knappene.

    Jeg har prøvd å formatere, reinstallere, endre settings osv, mn har aldri funnet noen løsning.

     

    det fungerer helt fint i windows media player, så skjønner ikke hvorfor det ikke skal fungere i winamp.

     

    noen som vet om en permanent løsning på det problemet?

  4. ChrisR nei du får ikke utnyttet det den bare viser deg det..

     

    Licious, hvis du skal utnytte det fullt må du nok oppgradere til 64bits OS

     

     

    Limer inn god forklaring jeg har sendt andre tidligere

     

     

    Jeg har 4 GB RAM. Hvorfor viser Windows bare 3 GB?

     

    Dette er et problem for alle med 32-bit operativsystem. Et 32-bit operativsystem kan ikke bruke minneadresser som er større enn 32 bit, altså 2^32 forskjellige adresser. Dermed blir det heller ikke mulig å adressere mer enn 2^32 byte minne, altså 4294967296 byte eller 4 GB.

    Da tenker du kanskje at "Ja, men hvorfor får jeg ikke opp 4 GB RAM da? De skal jo gå akkurat.". Det er fordi en god del av maskinvaren din (blant annet PCI, PCIe, AGP, brikkesett osv) tar opp mange minneadresser. Hvor mange adresser maskinvaren din tar opp er helt individuelt. F.eks vil et skjermkort med mye minne ta opp mange adresser (f.eks vil 512 MB grafikkminne ta opp 512 millioner adresser som kunne ha blitt brukt til systemminnet). Vanligvis forsvinner det totalt mellom 0,5-1,5 GB, og du vil dermed ikke ha mer enn 2,5-3,5 GB tilgjengelig i operativsystemet hvis du har 4 GB RAM.

    Den beste løsningen er å skifte til et 64-bits operativsystem. Både UNIX, GNU/Linux og Windows (XP, 2003 og Vista) finnes i 64-bit-utgaver.

    Men selv om du skifter til et 64-bit operativsystem, så er det ikke nødvendigvis sikkert at du får 4 GB RAM tilgjengelig. Både prosessoren (minnekontrolleren), BIOS og prosessoren må kunne bruke minneadresser som er større enn 32 bit (vanligvis støtter de 36 eller 40 bit på nyere systemet).

     

     

    http://blogs.msdn.com/hiltonl/archive/2007/04/13/the-3gb-not-4gb-ram-problem.aspx

    takk for utfyllende svar ;o

     

    jeg bruker utrolig mye software på maskinen min. er det en måte å installere x86 programmer på et x64 system uten å være rakettforsker?

    jeg har recoverymanager på pc'n hvor jeg kan velge mellom x86 eller x64, mn jeg liker best 32bit, pga der vet jeg at det meste av programmer å spill er kompatibelt med systemet ;o

  5. 32-bit (x86) versjonen av Windows kan bare bruke opptil 3GB RAM. Men Hvis du installerer 64-bit (x64) versjonen av Windows da kan du bruke all RAM du har i maskinen din.

    Takk for svar :)

    Kikket du på linken?

    Hvis du ser på det øverste bilde, så ser du en person der som har samme problem, og han har 64-bit, som man også kan se på bildet.

     

    er du sikker på at å oppgradere til x64 vil løse problemet?

  6. hei, jeg har en ganske ny acer 7738g med 4 gb installert ram. men når jeg går inn på "system" så står det: "Installert Minne (RAM) 4.00 GB (2,99 GB kan brukes)

     

    Jeg har googlet litt på nettet, å det er fler med lignende problem, også i x64, som f.eks trådstarter i denne posten.

     

    noen som vet hvorfor det er slik? eller vet om noen løsning for problemet? jeg kan ikke huske at det har vært slik tidligere(mulig det har vært det, bare jeg som har surra litt)

     

    all hjelp blir satt pris på, takk :)

     

    (trur jeg klarte å poste denne i feil kategori også, så om det er mulig å endre kategori, så hadde jeg satt pris på om noen fortalte meg hvordan xP )

  7. har nøyaktig samme problem. Det var ikke sånn før, men plutslig startet det, så var sikker på at det var noen instillinger jeg hadde tuklet med. har også samme ruter som trådstarter nevnte.

     

    Kommer til å ringe telenor etterpå senere i dag for å få noe mer informasjon om det, begynner å bli lei av at dette skjer hver dag klokken 0000

  8. Hei, jeg har fått utsettelse på lappen, pga jeg ble tatt for å kjøre bil uten lappen som 17 åring for ca et halvt år siden.

    jeg fikk 6 mnd utsettelse, (som nå er over 6 mnd siden) og jeg hadde planer om å starte på lappen nå.

     

    Men jeg lurte litt på, Må man søke om tillatelse (av politiet) for å ta lappen i en slik situasjon? eller er det bare å kjøre på å fullføre så er alt i boks? :hmm:

×
×
  • Opprett ny...