Gå til innhold

Humber

Medlemmer
  • Innlegg

    232
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Humber

  1. Tråden har eksistert lenge nok, hva i all verden er meninga med det? Hvorfor sa dere bare ikke dette med en gang? Bare det at dere vurderte det er moralsk forkastelig. Nå er det ikke dette tråden egentlig går ut over, men noe som dette fortjener de reaksjonene dere har fått.

     

    Finn dere en hobby.

     

    Er du sur fordi det ikke skjedde noe mer med saken? :nei:

     

    Du hadde også vurdert det om du var i TS sine sko. Det er tross alt snakk om tusenlapper, og ikke prøv å nekte at tanken hadde streifeit deg.

     

    "Finn dere en hobby"? Hvis du er så jævlig opptatt av at slike ting ikke skal skje får du faen meg se å bli politiker så du kan jobbe med fritidsmuligheter og ordninger for ungdom altså :realmad:

  2. Hei :) Planlegger å handle fra USA, men er litt i tvil om hvordan reglene er for fortolling og slikt. Jeg gir dere mitt eksempel/historie og så tar vi det derfra.

     

    Varen jeg skal bestille fra utlandet koster 1300kr, altså mer enn 200-grensa. Det samme gjelder frakta (100 dollar/ca 500 NOK). Til tross for dette er butikken svært behjelpelig og kan trykke en lavere verdi på pakkens innhold enn det den er verdt. Jeg kommer til å be dem skrive at det er verdt under 35 USD, under 200kr.

    Postsystemet derimot vil skrive fraktens verdi på pakka som er 100USD. Om jeg har forstått det rett så teller ikke frakten med i denne beregningen. Altså slipper jeg fortolling og mums, stemmer ikke dette?

     

     

    Takk for svar :)

  3. Personlig så synes jeg folk burde holde seg til cirka samme aldersgruppe, [...]

     

    Yeah man, enig :)

     

    Men jeg leste posten til AvidGamer. Tunge og mektige ord det der og det bør overveies det han sier ja.

    Bare gjør det slutt med henne enkelt å greit og hvis det kommer til selvmord (lol :rofl:) så får du bare snakke med familien hennes. Er faen meg ikke ditt problem at hun er mentalt ustabil

  4. Det er to års forskjell og du påstår at det er pedofili? Ærlig talt, pedofili er før pubertet, som regel under 13 år.

     

    Skal ikke starte noen pedo-diskusjon nå, men syns du det er OK at en jente på 15 blir pult av en 20 åring?

     

    2 år er mye i dette tilfellet. Med tanke på hvor umoden denne jenta viser seg å være så tror jeg faktisk det er rundt 7 års forskjell på individene her :!:

  5. Det er enda lettere å søke på problemstillingen, finne dine poster her, skjekke alle linker du har lagt ut, for eksempel signaturen din, jobbe seg innpå deg, og sparke når han er nærme nok! ^^

     

    Søke på problemstillingen? "Some guys has a video of me wanking on cam, what to do?" :!:

     

    Wow...jeg trodde heller ikke det ville funke :dribble:

    post-204678-1262482935_thumb.jpg

  6. Fattern hadde en crazy-bitch som var litt sånn LOL i hodet :!: Hun var nr. 2 etter skillsmissen :p

     

    Uansett var på vi sydenferie med henne der hun viste andre sider vi ikke hadde sett før...så...tja, det ble vel slutt der og da, i SPANIA!

    16 år ja. For en liten tøs. Og du er 18? Da mener jeg det nesten er uakseptabelt jeg altså, det er nesten pedofili. Hun har så vidt sluttet på Ungdommskolen mens du er ferdig med VG? :p

     

    Nei...dette kan bare ikke vare kompis :(

  7. Stygt/tilnærmet respektløst å ha propper i ørene når man er med folk. IMO.

     

    Respektløst? Det er vel opp til vennene hans å avgjøre. Jeg går alltid med musikk på meg. Ikke når jeg er inne hos kompiser og sånt, men når vi vanker i byen. Syns det er helt OK å ha litt bakgrunnsmusikk når jeg går rundt. Flere av kompisene mine gjør det også og vi bruker til og med HEADSET.

     

    Musikk på øret er noe man selv velger å ha om man ønsker, ikke en trend. Klart jeg syns de kan gå å henge seg de som bare har det for pyntens del, men tviler på at mange går rundt uten musikk.

     

    Dette er noe dere gamlinger tydeligvis har vannskelig for å akseptere.

  8. Gode gud for en gammel tråd :p jeg har også lyst til å lage egen skjermsparer, men jeg vil ha en sekvens med både filmer og bilder. Hva slags program egner seg til dette. Believe me, har prøvd MANGE, men alle krever at filmene er i et spesiellt format eller kan bare vise filmer eller bilder eller så har den begrensede funksjoner fordi programmet bare er en "trial".

     

     

    HAr dere noen tips?

  9. Det er ille å skulke på ungdommskolen. Jeg har planer om søke forsvarets helikopter utdanning og såpass strenge kan de være at de ser helt ned på 10. klasse karakteren. Greit, 8. og 9. er bare barneskolen med karakterer, men 10 har faktisk noe å si.

     

    Dessuten går det på ordenskarakteren. Og jeg sliter allerede med å holde meg under 10 anmerkninger :(

     

    Men kan kanskje søke om fri? Kommer ned på onsdagen rett etter skolen (klokken er da vel 15:30-16:00) og så sløser litt tid i lokalområdet, men passer på å komme tidlig til inngangen så vi får gode plasser. Så etter konserten tar vi inn på hotell og sover til morran etter...og driter i den dagen :p

×
×
  • Opprett ny...