Gå til innhold

Trånn

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Trånn

  1. Nå var akkurat denne false positive buggen at avast varslet om virus på 100vis av filer som ikke var virus... Alle ble sagt å være en trojaner... Når dette skjer kan man velge mellom chest, ignore eller slett. (Det var tilgangsbeskyttelsen som 'tiltet' litt denne natten, ble fikset av avast neste morgen).

     

    De andre filene ble det spurt om, men akkurat på denne filen *tror* jeg ikke avast spurte, eller den poppet innimellom masse andre av de falske meldingene... Uansett fant jeg igjen programmet på hovedkort cd'n, så jeg fikk reinstallert det, og nå vet jeg at det ikke er noe jeg har bruk for :p

  2. Var så uheldig å få noen false positives fra avast antivirus idag (sammen med 100k+ andre), og det ser ut som jeg har slettet noe som heter attansic ethernet utility... Hva er egentlig dette, og er det noe jeg har bruk for? Det har vel alltid ligget på pc'n siden jeg kjøpte den, men jeg har aldri brukt programmet aktivt, men kansje det kjører i bakgrunn eller noe? Jeg har googlet litt på det, men ble ikke noe klokere av det...

     

    Så kan noen fortelle meg hva det er, og om jeg trenger det... kommer jeg til å få ett problem av noe slag pga at denne mangler etc?

     

    Redigert pga: Løst :)

  3. Har en Epson SX 410 skriver. Helt ny, virker fint. Ledningen er noe kort, så jeg kjøper ny ledning. USB 2.0 Type A og Type B. Plugger inn i samme USB port, og vips så kjenner ikke windows igjen hardwaren... Bytter tilbake til gammel ledning, og vips, alt er bra og virker som bare det... Hva kan være galt her? Defekt ledning? Kan ikke si jeg helt skjønner dette her, virker jo litt rart at Windows (xp sp2) merker att jeg slår på printeren, men skjønner ikke at det er en printer bare fordi jeg bytter ledning... Noen andre som skjønner noe av det?

×
×
  • Opprett ny...