Gå til innhold

mazix

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mazix

  1. Bruker ikke 90 % av iPhone brukere mappe for å beskytte skjerm/glassbaksiden?  Da er det litt lite vits hvis du ikke engang kan se at det lyser. 

    Har ikkje du lagt merke til at de fleste deksler har eit tomrom for eple logoen? Eg har alltid syns det såg merkeleg ut.

     

    Uanz, håpa ikkje dei må gjere batteriet mindre/dårlegare berre for å få plass til ein slik gimmick. blitz varsel funksjonen blir jo i dag brukt av mange.

  2.  

    Bing er standard på Siri, så hvor mye dreier det seg om?

     

    Hvis du søker i Spotlight og blar helt nederst til "Søk på internett", er det Google som benyttes.

    Hos meg på Spotlight står det Bing søk nederst. Mens all Safari søk går via Google. Siri kan søke på Google men da måtte det defineres i spørsmålet til hun.

    Googlet dette før, og da var det artikler om at i Safari kan folk endre søkemotor, men ikke Siri sin standard.

  3. hvorfor har ikke 128GB i5 litt mer arbeidsminne. Hadde vært rent kjøp hvis denne hadde hatt 8GB

     

    Dette undret noen MS ansatte også på, men svare de fikk var det er salgs triks. Sier jo seg selv, at et par hundre kroner har ikke noe å si for oss som ser potensialet, men som ikke har muligheten for å endre dette etterpå.

    Når kom et produkt som var best til alt? designere lar der alltid være et hull som kan gro til et irriterenedes behov for utbytting.

  4. Blir litt oppgidd når gameplay har en herlig FPS og så plutselig så er berbaren av. Jeg bruker http://addgadgets.com/gpu_meter/ til å fortelle meg når GPU blir for varm mens jeg spiller bare på ekstern skjerm. Men etter 2 timer med Warframe eller Spintires (som er en offroad lastebil simulator verdt 700megabyte) har den vært på 90 grader gruppa så lenge at nvidia GTX m580 får berbaren til å slå seg av rett av, selv om berbaren er stasjonert på en targus berbar pc kjøler..
    Bare lurer på om det er noen retningslinjer for gaming berbar. De er vel de råeste maskinene for enhver jobb og skal burde være prikkfri til spill som det ikke er noen form for lagg på?

  5. Mange fine ting men nyhetene er buggy, i går skulle jeg forsvare basen min og to folk satte seg fast i veggen og kom ingen steder. Og det er da et "do or die" oppdrag, og jeg ble selvfølgelig wipa (dvs. alle unntatt de to i veggen, de var jo både usårlige og ubrukelige). Gøy, gøy, gøy.

     

    Det er da jeg sletter save gamen min, og avslutter spillet, og starter spillet og begynner hvor jeg sluttet av på Ironman impossible mode. (da får du tilbake frå steam cloud save gamen som ble laget sist du spilte)

×
×
  • Opprett ny...