Gå til innhold

Stalthy

Medlemmer
  • Innlegg

    923
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stalthy

  1. xixi er for嘻嘻, det er :wee: det er hihi i norsk tror jeg.

    haha for 哈哈, det er :p

    hehe for呵呵, det er :)

    hoho for 吼吼, det er :rofl:

    og heihei for 嘿嘿,det er :roll:

    De er virkelig kinesisk ord!

     

    Hva betyre de i norsk ? Er de samme til i kinesisk? :green:

     

    Hei. Du vet ikke om noen bøker for å lære seg kinesisk? Tenkte å starte med Pinyin og har lært litt ifra sanger.

    Hva er de ordene i pinyin? mener du "heihei" som "weiwei"? Sier man ikke bare wei på tlf og ni hao i andre sammenhenger? :)

  2. WHAT?

    dette høres for godt ut til å være sant. en 16-åring i sørumsand som stroller rundt i babykamelhårsfrakk.

     

    så du går i kamelhårsfrakk selv om vi advarte? jeeeaass

     

    Jeg sa 17 fordi jeg var rimlig sikker på at dere ville gjøre en big deal ut av aldrenen. Nei jeg gikk ikke rundt i sørumsand i 4 t og shoppa for å si det sånn. Kjapp tur innom butikken (og jeg hadde ikke noe annet med meg skulle jo ikke ut.. bare til han)

     

    Og omforlades. Jeg glemte at dine ord er min lov

     

    E: dette var forresten før dette innlegget kom

  3. Ville nok heller gått for en enkel peacoat i din alder. Vil se utrolig dumt ut med en slik frakk.

     

    Kan jeg også spørre hvor høy du er? Så nemlig en kar på kanskje noe over 170 cm med en lignende frakk (ikke samme stoff eller farge). Frakken rakk han jo nesten ned til skoene. Så mildt sagt latterlig ut.

     

    Bare for å grave opp gammel drit så kommer jeg med dette vakre inlegget:

    Skal vi sjååå.. var dette i nærheten av Sørumsand området igår kveld? Er en 175 ja. (lysere farge pga baby kamel hår)

     

    Peacoat har jeg, overcoat har jeg også. Og en slaks saueullfrakk (ligner på sauseskinssjakke dog uten sauseskinn bare med den peøsen og et annet syntetisk stoff)

  4. Til dere som hadde det litt kos med at jeg var 16 (Synes det var morsomt so no offence). ((17 om en og halv måned. Men nå som jeg nevner at jeg "snart" er 17 så høres vel jeg bare velsevoksen og tjaa.. )) Forøvrig så er det en mer tradisjonell frakk. Ikke den bådekåpe inspiraerte der. 3 knappers med 2 lommer. mer likt dette 10268962_1364500_400.jpg

     

    Og nei. Jeg går ikke på den på skolen, og ja første året på VGS

    • Liker 2
  5. Faren min fikk utdelt Cyanid av forsvaret/millitæret. Han hadde 2 små nøkkelholdere (de var usikre på om 1 holdt ettersom han var litt større enn den gjennomsnittelige). Deles dette fortsatt ut i dag? Hvilke grupper (stilling) må man inneha da? Dessuten må man ha det resten av livet.

     

    Vet bare årsaken og det var i tilfelle han ble fanget av fiendelige personer

  6. Bruker alle biler samme type bilbelte(fabrikkant)? :hmm:

     

    Om jeg ikke tar helt feil så kom vel volvo opp med denne typen (3 punkts belte) og det er vel krav i norge at det må være trepunkts (4 punkts (rett meg om jeg tar feil) er de som går over brystet, i et kryss. Nesten som gamle buksesæler, ofte brukt i rallybiler). Volvo tok vel patent men de gav det bort slik at alle bilfrabrikanter fikk lov til å bruke tre punkt belter

  7. Kunne tenke meg noe ala sånt. Men ikke de lave skoene, de ble bare for sveitserost-aktige. Fant en modell på nett som var i james bond linken på forrige side som så meget pen ut. Prisen derimot, nærmere 4k for et par sko er nok litt for mye for meg? Noe lignenede som jeg kan prøve her i Noreg? (oslo/lillestrøm) skulle helst ha hatt litt mørkere farge. Og er det for voksen for en som snart blir 17?

    cl054-crockett-jones-islay.jpg

  8. "dere" moteguruer, hvor har dere lest dere opp og funnet ut av de forskjellige stilene und zu weiter? Forøvrig (denne delen kan vel kanskje bli posta i skodelen) men hva er meningen med disse skoene? altså, passer de til noen plagg eller skal de bare være akkurat den typen sko INGEN passer?

     

    herring-burgh-609.jpg

  9. Hmm.. Hva med pris?

     

    Det vanlige innenfor av de "små" bærbare pcene er stortsett 2 størrelser, 8.9" eller 11.6 ". 11.6 er endel kraftigere og det finnes modeller inntil 10k.

     

    Av 5.000 så synes jeg denne så rimlig snasent http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=761820 til 4.995. Men jeg har ikke prøvd denne, og om du skaffer deg en av disse småtassene kunne du ha lagd en annmeldelse også? Hadde vært greit å sett hvordan det er å bruke de ;)

×
×
  • Opprett ny...