Gå til innhold

ginseng

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ginseng

  1. Jeg har nå kommet i gang. Skrevet veldig generelt. Men usikker på hva hovedfokuset mitt skal være. Jeg tror jeg vil fokusere på gudene og gudstroen. Men jeg blir litt forvirret av ulike begrep som animisme, og panteismen. for noen steder står det at begge er under naturreligion.

     

    Kan noen hjelpe meg? jeg hadde først tenkt jeg skulle skrive om mer ekstenielle spørsmål innenfor denne religionen, men tror dette rett og slet an bli for snevert. Men vet ikke hva jeg skal ha som problemstilling hypotese i forhold til gudene alle aspektene rundt dette.

  2. Ei problemstilling skal ikkje vere dekkande, men spesifikk, hvertfall på ditt skolenivå.

     

    Velg ein tilfeldig del av det du har lest og lag ei problemstilling rundt det området, det må gjerne vere noko du faktisk vil vite.

     

     

    Hei! takk!

    ja! Det skal være en fagtekst, og jeg finner Wicca meget interessant, men usikker på hva jeg skal fokusere på i en fagtekst rundt det! Vil ikke bli for generell

  3. Det er en hund jeg ofte møter når jeg er ute på tur. De var først gode venner, men så tvinnet båndene seg slik at det glapp og hunden løpte av sted med båndet etter seg, livredd. Etter dette har en vært utrolig nervøs ovenfor han, tror sikkert det var han som jagde han eller noe sånt.

    Jeg bruker alltid å kose med Jack'en og være oppmuntrende ovenfor vår hund, men det hjelper ikke. Tror kanskje jeg skal prøve å la de være løse, slik en over her sa, men er redd dette ikke hjelper!?

     

    Han er sikkert traumatisert, men kanskje det forsvinner av seg selv til slutt?

     

    Takk for tilbakemeldinger:)

  4. Hei

     

    Har et spørsmål angående vår Chihuahua på 5 mnd. Han fungerer helt fint med andre hunder, og er ikke sjenert og heller ikke utagerende på noen måte. Han elsker alle andre hunder, men han er redd en hund, nemelig en liten jack russel terrier. Han ble plutselig redd dette hunden, men aldri vært redd noen andre hunder siden eller før. De er begge valper. Jeg kan tror at grunnen er at vår hund fikk båndet dratt etter seg, og ble redd. Og kanskje trur det er den andre hundens skyld? De møter hverandre kver dag, men min hund tørr ikke en gang å se på terrieren.

     

    Noen som har noen forslag om hva en kan gjøre for at han skal vende seg til denne hunden?

  5. Hunden vår (Chihuahua) har utviklet et kraftig overbitt, det har bare blitt verre og verre etter vi fikk den, nå er den ca 5 mnd. Han har nå i det siste også begynnt å få "voksen tenner", men det virker som jekslene kommer alt for langt inn mot ganen, og når hunden tygger virker det som jekslene gnisser mot hverandre, dette gjør han også når han ikke har noe i munnen.

     

    Den siste uken har han også fått ekstremt dårlig ånde, og det virker som den bare blir verre.

    Det jeg lurer på er om dette kan rette seg opp. Eventuelt hva vi skal gjøre hvis det ikke gjør det?

    Overbittet er på ca 0,5 centimeter.

×
×
  • Opprett ny...