Gå til innhold

DjRedo

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DjRedo

  1. Men hva med sikkerheten? Kan jeg vere sikker på at konkurrentene mine ikke kan få tak i mine fakturaer? Er det noen som har anbefalinger iforhold til hvilket (helst gratis) fakturaprogram som er det sikreste?

     

    Jeg kan selvfølgelig ikke svare for alle, er selv tilknyttet http://www.webregning.no

     

    Sikkerheten bør være godt ivaretatt så lenge du holder passordet for deg selv, men det vil avhenge veldig av hvordan arkitekturen hos leverandøren er bygd opp. På overnevnte sted lagres ikke fakturaene som filer, men generereres ved hver enkelt spørring. Det betyr at innholdet i en faktura er fordelt på en rekke tabeller, som i tillegg bør være kryptert slik at kun en person som benytter passordet til brukeren kan dekryptere innholdet. Og selv da vil det altså kreve betydelig innsikt for å rekonstruere hver enkelt faktura.

     

    Ingen ting kommer med 100% garantier på nett, det er et faktum. Men så lenge du velger en leverandør som har et bevisst forhold til dette ville jeg ikke vært nevneverdig bekymret.

  2. vi får se hva som skjer etter noen uker....

     

    men det er ikke til å komme ifra at en muskel i aktivitet bruker energi...

    og en plass må kroppen ta energien fra....

     

    Hva tilfører denne maskina for å skape muskelbevegelse?

    Svar: Strøm

     

    Hva er strøm?

    Svar: Energi.

     

    Jeg vil med andre ord tro at mesteparten av energien som forbrukes her kommer fra kontakten på veggen din, og ikke fra kroppens fettreserver. Du skal dessuten opp på et relativt høyt aktivitetsnivå før du begynner å forbrenne fett. Man bruker energi på å krysse stuegulvet også, men blir ikke tynnere av den grunn. Man blir tynnere av å forbrenne mer enn man pakker inn. Det vil det overraske meg voldsomt hvis denne maskinen bidrar til i målbar grad.

     

    Det er dessuten riktig som en annen her påpeker at magemusklene må ha "full motion" for å ha noen treningseffekt.

    Jeg føler meg rimelig sikker på at denne maskinen ikke gjør stort annet enn å myke opp muskulaturen. For en som er ABSOLUTT stillesittende kan jeg tenke meg at det har en ørliten effekt, siden man ganske sikkert spenner musklene litt selv også av egen maskin fordi det neppe er spesielt behagelig eller i det minste kiler litt.

×
×
  • Opprett ny...