Gå til innhold

bad__ip

Medlemmer
  • Innlegg

    1 206
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bad__ip

  1. Vet ikke helt hva jeg skal skrive, men kan vel si jeg er mildt sagt skuffet.

     

    Dette var spillet som skulle komme inn og gi konkurranse til iRacing, men det har blitt for mye fokus på singleplayer nok en gang. Grafikken er vakker, men som Assetto Corsa er multiplayer ett mareritt. Jeg er ute etter å kjøre online, og dessverre er det kun iRacing som kan gi meg det jeg er ute etter. 

  2. Spiller kun commander når jeg sitter på dass og driter (Ipad) og der kan jeg ikke bruke boosts så vidt jeg vet. :p Men hvis den buggen fungerer, er det jo lett måte og levle fort på. Har sev blitt MVP et par ganger som commander. Lett å få mye poeng på f.eks. Locker 64 player.

     

    Pent :p

     

    Spilt commander en gang på PC og en gang på iPad. Burde kanskje teste dette etterpå :p

    • Liker 1
  3. Nå har jeg prøvd litt China Rising og CQ Large er helt jævlig, kun laget for de som er interessert i å kjøre tanks. For åpent og for lite trær og busker å bruke som cover.

     

    Rush (32 player) virker veldig balansert med 75 tickets. Ene mappet minner litt om Valparaiso eller hva det het. Synes det var gøy, men forventet litt mer BC2 Vietnam.

  4. Har alltid likt mestringsfølelsen av å nå høyeste level. I BF2 var jeg ikke i nærheten, i BC2 klarte jeg det for første gang etter 370 timer :) I BF3 var det lame, 100 helt like levler for å nå Colonel 100... BF4 liker jeg relativt godt, men burde holdt med 50 lvl basis, og deretter ett par level over det etter man har klart diverse assignments. Klarer man alle assignments blir man General of the Army eller noe :p

  5. Det er snakk om gaming, og har titta på 350D, men hvordan er støynivå, har titta på tester, ser ut til å være ganske bra.

     

    LGA1366 maskinen kommer til å leve videre, men skal dytta inn en av mine gamle SSD'er og satser på at mitt HD5870 fortsatt fungerer.

  6. Nå er det på tide å oppgradere maskin og kan ikke huske at det var så vanskelig å velge deler forrige gang jeg bygde. Har litt lyst på alt, men ikke veldig lyst på noe unntatt å faktisk oppgradere maskina fra LGA1366 til LGA1150.

     

    Er også dritt lei Corsair Obsidian 800D, alt for stort.

     

    Noen tips om ett stillegående kabinett som kan være morro å jobbe med og litt sexy, utenom Fractal?

    Klarer heller ikke bestemme meg om jeg skal ha ATX eller mATX, må ha plass til ASUS Xonar DX og HD7970.

     

    Blæh, noen tips? :p

  7. Heisann,

     

    Har googlet litt rundt og finner bare info rundt utdaterte HK.

    Lurer på om det finnes noen HK med støtte for DDL (Dolby Digital Live)?

     

    Har ett litt eldre oppsett som ikke støtter DDL, derfor vurderer jeg å oppgradere, men vet ikke om det vil lønne seg og kjøpe ett billigere HK og ett lydkort jeg kan ta med videre eller ett HK som eventuelt har støtte for DDL og kanskje litt annen snacks.

     

     

×
×
  • Opprett ny...