Gå til innhold

Ziigmund

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ziigmund

  1. Bruden er helt enig i at smoking er svært passende, så tja, vi ble enige om at det var bra :) Men jeg er absolutt med på tanken!

     

    Skreddere, noen som har tips?

    I dagens Norge vil smoking være formelt nok til bryllup, iallfall hvis du gjør det rett. Jeg dro til London i august i år for å kjøpe smoking. I London får du en helt annen kvalitet enn det som er mulig å oppdrive i Norge. Jeg fikk min for £650, en pris som er i midten av prissjiktet. Da fikk jeg følgende:

     

    - Ull i barathea-kvalitet. Dette har jeg til gode å se i Norge. Eneste plagget må være bestefar sin skreddersydde livkjole. Men dette er lett å finne i London. Og det er mye bedre enn det man f.eks. finner hos Corneliani hos Ferner Jacobsen til kr 8000 og oppover. Barathea er mye finere, og tåler mindre. Men ettersom smoking brukes mye sjeldnere enn en dress, kan man benytte slik ull.

     

    - Nappet silke i jakkeslagene. Kalles grosgrain på engelsk. Anerkjent som mer formelt enn sateng.

     

    - Riktig snitt på buksa, slik at den sitter ved "the natural waist."

     

    - Jakkeslag av peak lapel-typen. Pass på at jakken enten har peak lapel eller shawl collar. Det som kalles "notch lapel" er ikke korrekt til smoking. Notch lapel bør være forbeholdt dress. Grunnen til at disse eksisterer for smoking, er at det er billigere for merkene å benytte samme design.

  2. Noen som vet hva forskjellen på disse to er?

     

    - BLU-RAY ROM COMBO(BLU-RAY,DVD AND CD READ,DVD & CD WRITE) SLOT LOAD DRIVE(Software Install,no media) [legg til 1 180,00 kr eller 61,-/måned-1]

     

    - Internal Blu-Ray RW (Blu-Ray, DVD and CD read & WRITE) Optical Drive(Software Install,no media) [legg til 2 270,00 kr eller 117,-/måned-1]

     

    Bestiller så fort jeg får vite det :) Noen news om når det er mulig å bestille med i7-prosessorer i Norge?

  3. Hey.

     

    Driver av og bygger en Dell XPS 16 Studio laptop nå, og er nesten ferdig. Det er bare en ting jeg ikke helt skjønner.. Når jeg skal velge "Optisk stasjon" så er det tre valgmuligheter.

     

    - Internal DVD+/-RW (DVD & CD read and write) Slot Load Drive(Software install, no media) [inkludert i prisen]

     

    - BLU-RAY ROM COMBO(BLU-RAY,DVD AND CD READ,DVD & CD WRITE) SLOT LOAD DRIVE(Software Install,no media) [legg til 1 180,00 kr eller 61,-/måned-1]

     

    - Internal Blu-Ray RW (Blu-Ray, DVD and CD read & WRITE) Optical Drive(Software Install,no media) [legg til 2 270,00 kr eller 117,-/måned-1]

     

    Jeg har bestemt meg for å velge en Blu-Ray spiller, siden jeg da får fullt utnytte av PC-ens Full-HD RGBLED-skjerm. Ellers blir det jo litt lite vits (?). Men det jeg da ikke skjønner er hva som er forskjellen mellom de to? Hvorfor koster den andre en tusenlapp mer?

     

    Hadde også vært gøy å høre hva dere synes om resten av set-upet:

     

    - Intel® Core™ 2 Duo P8700 (2.53GHz,3MB L2 Cache, 1066MHz)

    - 16-tommers TrueLife 1080p rammeløs full-HD RGBLED-skjerm

    - 4096 MB 1067 MHz tokanals DDR3 SDRAM

    - 500GB (7,200rpm)

    - 1GB ATI® Radeon™ HD 4670

     

    Noe dere føler jeg burde oppgradere? Lurer på å gå for 6GB minne, men koster 4.5k ekstra. Verdt det?

     

    Takk for tips :)

×
×
  • Opprett ny...