Gå til innhold

fooW

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fooW

  1. Takk for oppklarende svar!

     

    Flott! Takk for oppklarende svar fra flere her. Noen som har gjort seg en formening om hvor man kan få pixel 32gb rimeligst? Ebay ser jeg det kommer på rundt 8k ink. fortolling(moms). PS.no, multicom osv har den for 8500. irriterende at den ikke skal komme offisielt før jul, så for meg 6-7k offisielt.

     

    Når du sier "ikke skal komme offisielt før jul" - den er vel ikke bekreftet til Norge i det hele tatt? Det er ikke jeg som bare ikke har fått med meg at den kommer over jul?

     

    Nei, er vel bare jeg som antar at den kommer etterhvert :p ps.no og multicom satte forresten ned prisen til 7995,- i går.

  2. Flott! Takk for oppklarende svar fra flere her. Noen som har gjort seg en formening om hvor man kan få pixel 32gb rimeligst? Ebay ser jeg det kommer på rundt 8k ink. fortolling(moms). PS.no, multicom osv har den for 8500. irriterende at den ikke skal komme offisielt før jul, så for meg 6-7k offisielt.

  3. dere som har kjøpt google pixel fra USA, fungerer alt av 4G,4G+ etc? er det ikke noe forskjeller i band eller noget, eller gjelder ikke dette lenger.

     

    Ligger forsåvidt også plenty med pixel's på ebay ser jeg.

  4. For å laste ned programmer fra Markedet må man være tilkoblet via mobil data (f.eks 3G), ikke wlan. Wlan er jo flott å ha, og sparer utgifter ved nedlasting, ikke minst streaming, men det går ikke i dette tilfellet. Men heldigvis er det ikke snakk om de store datamengdene.

     

    Man trenger ikke være tilkoblet via mobil data(3G, edge osv) for å laste ned fra android marked, fungerer selvfølgelig med wlan.

  5. Har hatt HTC tattoo en uke nå, må bare si det er en kjempebra telefon med mange muligheter til en lav pris. Deal.no har den til 2499,- og med den prisen slo jeg til.

     

    Den har ikke samme berøringsteknologi som Hero, men i praksis betyr det at du ikke kan "klype" for å zoome, noe som jeg faktisk ikke liker å gjøre for da må man bruke to hender. I stedet er det egne zoom knapper, fungerer helt perfekt! Ikke sikker på om dette fungerer på Hero, men på tattoo kan man skrive med hansker på, noe som er veldig praktisk da det begynner å bli rimelig kaldt ute.

     

    Innebygde tastatur:

    Kompakt qwerty: Viser æ ø og å

    Telefontastatur og Qwerty viser ikke æ ø og å. MEN det spiller ingen rolle for de "er der", dvs. du må bare trykke litt ekstra på a for å få å osv. Men XT9 ordboka er såpass bra at du aldri trenger å lete deg frem til ø æ eller å utenom for å legge inn nye ord.

     

    I tillegg har telefonen en prediksjonsalgoritme slik at den forstår hvis du trykker feil, og det fungerer sinnsykt bra, jeg har aldri skrevet så fort på en mobil før. Anbefaler å teste tutorialen for tekstprediksjon, ligger gjemt under innstillinger -> Språk og tekst -> Touch Input -> Opplæring.

     

    En av grunnene til at jeg kjøpte den, bortsett fra at den er såpass mye billigere enn Hero, er at den er mindre som for meg er et stort pluss da den ikke buler ut i lomma.

     

     

    Ellers er den kjapp, kan fikse deg eget deksel som ikke koster mer enn 100 kroner + frakt og har all teknologi i hvertfall jeg har bruk for.

     

    Har forresten skrevet en liten tutorial hvordan synce outlook med gmail med android hvis noen har lyst til å prøve på det Syncing outlook with gmail, and actually getting it right.

×
×
  • Opprett ny...