Gå til innhold

jesus124

Medlemmer
  • Innlegg

    120
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jesus124

  1.  

     

    Nvidia er ikke interessert i å la AMD/Intel-gpuer ta i bruk G-sync heller, om dette er genialt eller råttent av Nvidia kan diskuteres.

    Selvsagt hadde de vært det hvis AMD og Intel hadde betalt $$

     

    Det er ingen selskaper som driver med veldedighet i denne bransjen...

     

    Kan ikke dere folk holde kjeft med "veldedighet"-argumentet? Jeg og mange andre fikk det rett i trynet når vi ønsket at 290X, som ytelsesmessig var på TITAN-nivå, ville ha den til 5000,-. Vi fikk den enda lavere: 4000,-. I tillegg lanserte AMD Mantle, som de har forsøkt å holde så åpent som mulig.

     

    Og hva gjør nVidia? Det de typisk gjør. Lanserer GTX 780 Ti til en pris som de kan stappe opp i ræva. Og ikke nok med det. De lanserer G-Sync, og lukker det bevisst. Og argumentasjonen er at "Vi vil ikke gjøre jobben for andre. De får lage egne løsninger selv". Om du kan lese mellom advokatlinjene, kan du forstå hvor frekt, useriøst og fordervende sånt tankegang er. Og det beviste AMD igjen ved å lansere Freesync, med ganske god ironi i navnet. For noe sånt burde tross alt være fritt og åpent!

     

    nVidia er GPU-bransjens Apple, og kan dra rett til helvete så vidt jeg vet. Jeg har eid nVidia-kort store deler av livet, men nå som jeg går ut i et liv som student og bor alene, begynner jeg å sette verdien på saker. Og det er ingen verdens ting som kan rettferdiggjøre at et grafikkort som GTX 780 Ti koster 6000,-, når du kan få et 10% dårligere kort, Radeon 290 (Sapphire-versjonen er både kald og stille!), for 3500,-. INGENTING.

    • Liker 1
  2.  

    Du glemte å nevne at det er av typen TNS-skjerm (utvaskede farger). Med andre ord: ubrukelig. Derfor det fortsatt er bedre (og ikke minst billigere) å bare kjøpe en koreansk IPS-skjerm i 1440P som kan overklokkes til 96-120hz enn alle de tullete 120hz-skjermene der ute; fargegjengivelsen i IPS-panelet gjør opp for noen få ekstra ms-responstid -- som man, spesielt undertegnede, egentlig ikke legger merke til.

  3.  

     

    Vi får sjå kor godt det fungerer, personleg er i alle fall eg villig til å betale nokre hundre kroner ekstra for å bli kvitt problemet totalt heller enn å framleis skulle ha litt tearing.

    enig, og naar man först kjöper en skjerm til 3000 spenn saa er en hunderlapp eller 2 lite aa betale for bedre bilde

    Disse skjermene koster 1000-2000,- kroner mer. Og når AMD beviser at man faktisk kan introdusere løsningen GRATIS, så er det faen meg unødvendig.

     

    nVidia kan dra til helvete med de høye prisene sine. Hvem tror de de er?

  4. >>''Avslutningsvis avslører Petersen til Tech Report at Nvidia på ingen måte vil gjøre G-Sync om til en åpen løsning:

     

    ? Vi vil ikke gjøre jobben for alle. Dersom rivalene vil ha en tilsvarende funksjonalitet må de gjøre jobben selv.''

     

     

    Og dette er grunnen til at jeg aldri har likt nVdia. Arrogante jævler som driter i å være åpne om noe som helst, og som samtidig priser all dritten sin altfor høyt.

  5.  

     

    Joda, de er mekansike. Hvis ikke, så føles de nøyaktig som mekaniske. For den eneste delen med mekaniske tastaturerer som er bra er jo nettopp det at man har den "feelingen" når man kjenner og trykker på knappene. Og det har den Dell-tastaturen jeg har like mye som noen andre.

     

     

     

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/46/Dell_L100_keyboard.JPG

    Så hva definerer du som "ikke-mekanisk"?

    De med flate taster, som er helt jævlig å bruke.

     

     

    Det er vel det som er det viktige, er det ikke? Vertfall for meg, så er det gode i mekaniske tastaturet nettopp det at knappene er store og går opp, i motsetning til de andre.

  6.  

    Den gamle, svarte, Dell-tastaturen, som man også finner på skoler, er den beste. Den lagger knapt lyd, og er en helt ordinær og fin mekanisk tastatur (nå er alle mekaniske tastaturer praktisk talt like, så lyd er den største faktoren).

     

    Og den koster rundt 100 kroner og?

    Er redd de ikke er mekaniske. Heller rubber dome. Og det er forskjeller mellom mekaniske tastaturer.

     

    Les her om mekaniske tastaturer: http://www.hardware.no/artikler/mekaniske-tastaturer/115480

    Joda, de er mekansike. Hvis ikke, så føles de nøyaktig som mekaniske. For den eneste delen med mekaniske tastaturerer som er bra er jo nettopp det at man har den "feelingen" når man kjenner og trykker på knappene. Og det har den Dell-tastaturen jeg har like mye som noen andre.

     

     

     

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/46/Dell_L100_keyboard.JPG

  7. Kjøpte meg en 60" LCD i år, men den får en kald fot så snart stor 4k-OLED er på plass til humane priser.

     

     

    Jasså? Fortell meg, er du snill: hva skal du bruke TVen til da kanskje? 1080P-filmer? 720P-1080P kanaler? For det er den høyeste oppløsningen du får på TV akkurat nå, og vil nok være det mest vanlige de neste 5 årene.

     

    Enhver person som kjøper en 4K-TV før det fins relevant mengde med 4K-innhold er dum som faen. Hvorofor det? Jo, hvis de heller venter til 4-innhold VIRKELIG ER PÅ MARKEDET, så vil de kunne kjøpe billigere TVer med nyere teknologi.

  8. Her er bildeserie over alle vinduene jeg gikk inn i, i BIOS:

     

    Gikk bare inn i MB Intelligent Tweaker (M.I.T):

     

    IMG_20131225_175445.jpg

     

     

     

     

    Som hadde disse alternativene:

     

     

    IMG_20131225_175519.jpg

     

     

    Og her er verdiene på ting i de ulike vinduene/alternativene (vennligst kommentar hva det er jeg har gjort feil og hva jeg bør prøve å forandre på):

     

    IMG_20131225_175532.jpg

     

     

    IMG_20131225_175538.jpg

     

    IMG_20131225_175548.jpg

     

     

    IMG_20131225_175555.jpg

     

    IMG_20131225_175618.jpg

  9. Folk snakker om ting som multiplyer og memory/fsb og whatnot når jeg går på overklokkingsguide. Men enten finnes det ikke i min bios, eller så har min bios forskjellige ting med det navnet. Hvor finner jeg for eks. multiplier? Jeg kan dra screenshot av alle alternativene jeg har tilgjengelige hvis du ønsker?

     

    Taake: gjorde det, samma greie av en eller annen grunn.

     

    Her har du all info (fra min overklokk):

     

    image.png

  10. Prøvekjørte det programmet ditt (stresstest), og fikk en ny type blåskjerm: "CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT".

     

    Finner hele dette tullet så frustrerende. Ikke bare det at jeg får disse problemene (jeg kan akseptere det med at jeg er noob på overclocking, og derfor har oversett et problem), men at PC'en min nekter å boote når jeg klokker høyere enn 4,4 ghz på en 2600K (som de fleste klokker fra 4.7-5.2 ghz på nettet) er veldig irriterende.

  11. Herregud, nå får jeg ikke starta PC'en uten de problemene. De siste 4 gangene, fikk jeg den blue-screenen rett etter å kommet til desktop.

     

    Jeg har sjekket temps på CPU, og det er helt fint. 36 på idle, og nesten konstant på 36/37 grader i Arma 3. Jeg har en H100i-kjøler, så der skal det ikke være noe problem.

  12. Hei, tenkte jeg skulle prøvd å overklokke CPU'en min for første gang i går. Det var en i7 2600K, og på nettet virket det som jeg enkelt skulle få det opp til 4,7 ghz. Men jeg hadde problemer med alt over 4,5 ghz, da PC'en nektet å startet, så jeg gikk ned til 4,4 ghz med 1.375 på VCore.

     

    Det funket helt fint for meg i spill osv. inntil dagen etterpå (i dag), hvor jeg, under load (med spill som BF4 og Arma 3), plutselig etter en liten stund får Blue-screen. Det eneste som står der er: WHEA_uncorrectable_error.

     

    Er det noen som vet hvorfor dette skjer?

  13. Er helt klart at dette spillet krever helt sinnsykt mye. Eg har Core7 4770k, Gtx 780ti sli og 32 gb ram. Men sliter egentlig ganske bra med alle innstillinger over medium. Da faller den fort. Da legger eg utgangsåunktet i stabil 60 fps.

     

    4770K? Why? Min 2600K har tilsvarende ytelse, men koster mindre. Jeg tenker at hvis du først skal være så irrasjonell med pengebruken og investere i to stk. 780ti, så kunne du i det minste gått for 3930K.

     

    SLI hos deg har liten effekt i ARMA. 32 GB minne har også like mye effekt på ARMA som 8 GB minne. Det gjelder alle andre spill og. Det er MHz som teller.

  14. DayZ har aldri vært causal, sorry mac. Spillet er ekstremt vanskelig i forhold til andre "lignende" spill, om det i det hele tatt kan dras så langt som å kunne sammenlignes med noe. Bare hvordan et våpen og fysikken til kulen oppfører seg er et spill alene om man igjen; sammenligner med noe "lignende". Hvordan man opptrer i forhold til miljø og vurderinger er noe man må(tte) ta hensyn til, tenke gjennom og lære seg å bli kjent med. Her kan jeg bruke vanvittig mange avsnitt og avhandlinger på hvorfor DayZ er alt annet enn "casual" i ordets rette forstand når man sammenligner spill som nå er på markedet. WarZ er et mer "casual" spill som kan sammenlignes til en viss grad.

     

    Å si at DayZ er (helst var) casual gjør at det blir store problemer med å kategorisere andre spill innenfor samme rekke. Hva er da f.eks CoD og denslags? Casual? Må man kunne forstå koordinater og forstå viktigheten med kart og kompass i CoD? Trenger man retningssans og ta langsiktige vurderinger der? Hmm... Jeg tror ikke du tenkte særlig før du prøvde deg på den der. Prøv igjen!

     

    Casualisering: Gjøre spillets opprinnnelige "vanskelighetsgrad" mildere. Gjøre spillet mer tilgjengelig. Når spillet er så frustrerende jævlig til tider, der du hører sutring, klaging og grining konstant, så er det gale. Når klagingen nå har vippet over til "har ikke hatt egen base på sikkert 1 dag", der det en gang var prestisje å ha militært graderte våpen i det hele tatt, så sier det seg selv at det er blitt "casualisert".

     

    Det var moder som gjorde spillet så forbanna tilgjengelig og mye lettere som gjorde at jeg ikke orka disse fag-mode modsene som du tydeligvis foretrekker. Smak og behag. Jeg er hardkjernet, du er myk.

     

    God system er alt annet enn logisk i en post-apocalyptisk setting. Du finner en koffert med gullbarrer (osv) og kan handle med disse for å kjøpe deg high-end utstyr? Forklar meg, er du snill... Hvordan er dette logisk? At det i det hele tatt er et "trader"-NPC system er ødeleggende nok for min del. Skal man handle, så gjør man det med de ressurser man har. En naturlig utviklet currency som et samfunn på en server skaper selv, eventuelt handle utstyr med andre spillere. Det er det som skaper det DayZ alltid har handlet om og fremdeles vil strebe for å oppnå i SA.

     

    Jeg tror ikke SA kommer til å slite på noen måte, men jeg håper det gjør det, og jeg håper virkelig ikke, i så fall det blir så hardbarket som jeg ønsker, at han gir etter når guttunger som deg skal bombardere forumene med klaging over absolutt alt, fordi det er for vanskelig, eller "for lite å gjøre", fordi basebygging er gøy i en eller annen mod som skal implementere så mye søppel at det nesten er morsomt.

     

    "gold systemet er jo bare logisk" :p

     

    Først av alt må du lære det å forstå deg på begreper og bruken av dem. Det virker som «casual» har blitt det nye «mainstream». Og i den forstand trenger ikke «casualisering» å gjøre spillet lettere, ikke med mindre du selv vil se på det som sånn. Selv har jeg spilt DayZ, og ettersøkte mer «casual» førstepersonsstyring – ikke enklere.

     

    Og å snakke om logikk i dette spillet (eller noen spill) blir bare usaklig. Hvis du skal pirke på gullbarrer med den argumentasjonen kan jeg rasere hele konseptet til DayZ og all annen spill med en gang. DET ER ET SPILL. En ting er å hente inspirasjon fra virkeligheten. Men å sammenligne spillet med virkelighetsscenarioer med et logisk perspektiv gjør fort hele spillet ulogisk. Er det logisk at jeg kan løpe i endeløse timer? Er det logisk at det ligger massevis av våpen strødd utover hele samfunnet? Er det logisk at jeg kan helberede et brukkent ben med en spröyte? Osv. osv. Det er altså ikke snakk om logikk, men hva som foretrekkes/kreves gameplaymessig, av fornuftige årsaker, av den enkelte bruker.

     

    Det jeg heller ikke liker er avskyen du viser til den økte populariteten til spillet – også mods. Ikke glem at hele ideen med mods, som DayZ selv er, er åpenhet og tilgjengelighet. Og med flere spillere kommer det nye og flere behov. Enten har du det gameplayet du ettersøker med færre spillere, eller nyere gameplay tilpasset flere spillere. Ingen spill(moduser) forsvinner/kommer med mindre ikke communityen bestemmer seg for det.

    Dessuten betyr økt popularitet økt levetid. Det betyr også økt aktivitet for DayZ-skaperne, som får større rom for å utvikle det spillet de ønsker.

  15. Men den hvite delen (vet ikke om det er det som kalles molex) har 4 sånne "kontakter", dekket av den hvite plasten, ikke sant? Men hvis du ser PSU'en min så trenger den 5. Og dessuten har jeg en sånn molex-kabel hjemme, og den passer jo uansett ikke inn i PSU-inngangen. Den hvite delen av molexkabeleen er jo en firkantet ramme som tydeligvis ikke vil inn i PSU-inngangen.

×
×
  • Opprett ny...