Gå til innhold

Sqren

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sqren

  1. Det er faktisk latterlig å se forbrukere sitte her og forsvare denne praksisen.

     

    Hva er det dere ikke skjønner, dere som forsvarer dette? Det er ikke det at det tar lang tid å grinde credits som er problemet, fordi det er vel i seg selv ikke et så altfor stort problem. Det er vel heller det at de med mest penger bare kan kjøpe seg alle creditsa, og dermed hoppe over hele grinden, uten å ha spilt spillet en time. Og dette allerede i et spill man betaler fullpris for.

     

    Hadde det kun vært kosmetiske ting, så ja greit, la gå. Men dette er jo ting som faktisk påvirker spillet, og gir deg som kjøper en fordel. Pay-to-win er å kjøpe seg en fordel - og det er nettopp det som skjer her. Det hadde faktisk vært bedre om man måtte betale for DLCene, for å slippe dette imo. Selv om jeg helst ville sluppet begge delene.

     

    Flaut å se forbrukere la seg selv bli lurt på en slik måte som dette.

    • Liker 2
  2. du har valgt feil 965 (prossesoren) du må velge den med 125 watt

     

    denne den koster 4 kroner mer og er en forbedring av den på 140 watt

     

    Takk for at du sa ifra (:

    Men jeg så litt rundt og, er det stor forskjell på http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=45198...led#ProductTabs og den du linket? Vil jeg merke kjempeforskjeller som jeg vil angre på for at jeg kjøpte den jeg akkurat linket?

     

    Sorry, ble litt merkelig formulert, men jeg tror jeg fikk frem spørsmålet mitt.

  3. Jeg kan legge til at på en AMD CPU kan jeg anbefale 1333MHz Rambrikker.

    Alt over 1333 krever Overklokking av CPU for at systemet skal utnytte det hele.

    Kan også legge til at du må ha 64-bit Windows (opperativsystem) om du vil bruke mer enn 3GB.

     

    Hm, takk for at du sa ifra! Jeg tenke på og kjøpe 1600MHz+ brikker.

    Jeg så litt vidre og kom frem til disse http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=346872, Men som jeg ser så sier folk at man må passe på og ha riktig timing og voltage satt. Er det mye styr med å få ordnet det, eller er det bare å rote seg litt frem i bios?

  4. Så, jeg har nå bestemt meg for at jeg skal bestille noen nye deler til PCen, i og med at den har blitt ganske utdatert.

     

    Jeg har allerede fått plukket meg ut en prosessor jeg vil ha (http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=491509&view=detailed#ProductTabs), og jeg tenkte kanskje på dette hovedkortet (http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=460863), vil ikke ha et hovedkort med masse dilldall og greier på, så jeg tror det så ok ut.

     

    Men så må jeg velge minnebrikker. Hva er det jeg skal se etter? Etter som jeg har forstått, så kan jeg ikke bare gå og plukke ut den brikka som jeg liker best. Det at det må være DDR3 har jeg forstått, men er det noe mer jeg må se etter?

    Jeg tenke jeg skulle ha 4 gig ram, så hvis noen der ute kunne linket meg noen brikker som passet til det hovedkortet, eller kanskje forklare meg hva jeg må se etter før jeg velger ram, så hadde det vært supert!

     

    Takk på forhånd (:

×
×
  • Opprett ny...