Gå til innhold

pvl1971

Medlemmer
  • Innlegg

    155
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pvl1971

  1. Telefonen kommer til htc logoen når den slås på, så rebooter den, og slik holder den på hele tiden.

     

    Noen som har erfart det samme og som har en løsning på å fikse dette problemet?

    Har prøvd å bruke den 'power og volum' for å komme til meny for factory reset og det er det samme uansett.

     

    Hjelp!!! :-)

  2. Har en Iphone 4 hvor kamera, wifi og bluetooth ikke funker, på innstillinger hvor jrg velger wifi, så går det ikke an å trykke der man aktiverer/deaktiverer wifi.

    På kamera, skjer det ikke noe når jeg klikker på ikonet for å ta bilde. Går heller ikke an å filme. Ei heller å snu til frontkamera.

    På bluetooth står det at den er av, når jeg klikker meg inn til Bluettoth står det at den søker, men ingenting skjer.

     

    Ellers funker alt på telefonen som det skal, lyd, ringing, apper osv.

     

    Noen som sitter med en ide om hva som er årsak til at disse ting ikke funker og kan di ha en sammenhengende feil??

  3. Tja, du glemmer Galaxy 7.7. Jeg har hatt gleden av å bruke denne med full mobil funksjon i over 1 år. Før det hadde jeg den originale Galaxy Tab, også denne hadde jeg gleden av å bruke i over 1 år. Selvfølgelig hadde også Tab full telefon funksjon med SIM-kort og hele pakka.

     

    Hadde jeg hatt et ekstremt stor vannhode så kanskje jeg kunne klint en 7.7 tommer til øret. Ettersom jeg har ett normalt hode størrelsesmessig så vil jeg føle meg teit om jeg satt med en slik enhet til hodet. Å bruke en 7.7 tommer med headset er en annen sak da :-)

    • Liker 1
  4. Vi har vel alle hørt om WIFI-problemet på HTC One X. Jeg hadde ikke merket noe særlig til det fordi jeg bruker det sjelden i hjemme siden jeg har fri databruk.

     

    Men når jeg var på ferie i utlandet i sommer merket jeg det godt. Jeg hadde nesten aldri signal der andre enheter hadde ok signal. Jeg tenkte da at jeg måtte levere den inn til en reparasjon, men hva skjer?

     

    Når jeg er tilbake til gamlelandet er det første jeg gjør å oppgradere til 4.0.4. Det skal jo ikke ha noe med WIFI-antennen å gjøre? Men nå har jeg fullt signal nesten i hele huset og ofte bedre enn andre enheter....Noen som kan forklare det?

     

    Det hjalp ikke for min del etter oppgradering.

    Da jeg ringte HTC suport for ei stund siden sa di at di visste om dette og laget en software oppdatering (kom litt før den 4.0.4) oppdateringa som kunne hjelpe mot wifi problemet. Jeg tok den oppdateringa uten at det hjalp.

    Tok du den oppdateringa eller var denne litt større 4.0.4 oppdateringa den første for din del?

  5. Tipper den saken hvor hun fikk beskjed om å dra til helvette var fint lagt opp til selv : )Jobber selv med support endel selv, og det er flere ganger jeg har lyst til å gi like mye dritt tilbake til brukeren som jeg må sitte å ta imot hver eneste gang. Godt en kan å kontrollere seg. Tipper han som sendte meldingen ikke hadde den "kontrollen" og hadde helt sikkert en rævva dag. : )

     

    Har opplevd utidige selgere som ikke tåler motgang. En selger har overhode ikke rett bestandig. Og når en selger får ett nei så bør en selger akseptere det uten å skal bli mere agressiv på noen måte. Jeg har ved ett par anledninger tidlig sagt nei uten å være ufin om ting di ønsker å selge med det resultat at di hadde blitt ufine mot meg. Så det er ingenting som bikker den vei du mener at hun la opp til det selv, med mindre du har hørt samtalen.

  6. extreme quality får du ved å velge det i sirekte streeming eller om du laster ned til offline i extreme quality så spiller den av den kvalitet også :-)

     

    dette er gammelt nytt, har kjørt denne versjon i over en mnd :-)

     

    Du har hatt en beta-versjon i flere måneder. Det er først nå den har slippes på google play i stabil version. Det har også flere nyheter som beta-sersjonen ikke hadde, så nei dette er ikke gammelt nytt

    ja du har sikkert rett, men for ordens skyld, hva er det som er nytt i forhold til den betaen ?

  7. Hei.

     

     

    Jeg har en samsung galaxy s 2 som jeg har oppdatert til android 4.0, å etter oppdateringen har telefonen min begynt å få problemer.

    Feks jeg kan være inne på facebook, også kan det bare komme opp tving avslutning slik at facebook på lukkes.

    Jeg fikk da høre av en kar at telefonen ikke takler android 4.0, siden telfonen ikke takler det med den prossersoren den har, så det jeg lurer på er hvordan man tilbakestiller en gammel oppdateringen slik at telefonen kan fungere som den skal?

     

    Mvh Falbach91 :)

    Ta heller å oppdatere Facebook på PLAY :-)

×
×
  • Opprett ny...