Gå til innhold

SolbergMobil

Medlemmer
  • Innlegg

    879
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SolbergMobil

  1. Rob Halford: Det er en generell missoppfatning av android fra svært mange brukere(spesielt iphonetilhengere) Noen sier følgene "android er for de som liker å knote med mobilene sine" Da sier det veldig mye om hvor lite kunnskap de har om plattformen. Det er veldig brukervennlig og lett å sette seg inn i. Og de trenger faktisk ikke å bruke all form for widgets osv, selv om dette er lett som 123.

     

    Menyene er lette å forstå i android. Veldig enkelt å importere all form for kontakter. Ringe å sende mms/sms er minst like enkelt. Med det enkle konktaktsystemer på android, så påstår jeg at det faktisk er lettere. Men alt i alt, så er ikke android et OS for de som bare vil knote. Det er en plattform for per og pål, men som en bruker med mye erfaring kan få det lille ekstra utav om han vil. Jeg vil ikke si at WM er for alle og enhver, men det er absolutt android. Så den myten så pågår bør folk virkelig tenke seg om en gang til før de sier noe så dumt.

    • Liker 2
  2. Hehe jo hun var søt. Gleder meg til den dagen jeg får en liten tapp:)

    Jeg kjøper selvfølgelig etter bruksbehov. Og skulle apple iPhone gjort dette bedre i fremtiden, så bytter jeg såklart. Det er ikke apple jeg har noe imot. Men jeg kjenner meg veldig godt igjen i første post. Utenom punkt nr 15 da jeg ikke har testet ut det så mye enda, selv om det er helt rått.

     

    Hadde god batteritid vært i stor fokus, så hadde jeg tatt en Galaxy S. Men jeg føler ikke at den har et UI som tilfredstiller meg på samme måte som Sense.

  3. Ser og forstår ditt bruk og skal ikke kritisere det. Bare forklarer at android stiller med en bra fordel på dette området.

     

    Det høres ut som min tid med HD2. Veldig bra batteritid og trengte aldri å tenke på dette. Men Desire så blir det litt mer fokus. Den holder fint i 16 timer med alt på og min moderate+ bruk. Men av og til så er ikke 16 timer nok. Plutselig skal jeg ut på noe i farten, og da liker jeg at det er mye batteri igjen. Derfor bruker jeg widgets. Og for de som ikke måtte ha fri bruk av mobilnett, så er dette og en stor fordel.

  4. Nei har desverre ingen undersøkelse å referere til i dette tilfelle. Men det er tatt ut ifra at nesten samtlige av de som jeg har sett med android, bruker dette. Og det begynner å bli en del nå.

     

    Ja om du har speed dail så er dette og en funksjon som er gull verdt. Men det har ikke iPhonen heller. Klart alle finner frem i kontaktene. Men det er noe jeg bruker veldig mye i en hverdag, så jeg fortrekker å kunne nå mine favoritter fort og enkelt. Her kunne jeg jo tatt inn 30 eksempler på hva som er bra med konfigurering av startskjerm på android. Men jeg vet du har kunnskap om dette.

  5. Rob Halford: Har du eid en HTC med Android noen gang? Jeg kan ikke huske at det har vært så mye problemer med de, som de har vært med WM. De fleste som er innom butikken sier at de aldri har problemer med Desire for å ta et eksempel. Alt går på skinner, som på iPhone.

     

    Kommer aldri til å anbefale noen å kjøpe en Nokia, Sony Ericsson eller en HTC

    Er dette en konklusjon du har trukket pr. dags dato eller for alltid? Du må gjerne forklare hvorfor en bør unngå å kjøpe HTC Desire.

    Du går tom for strøm nesten hver dag.

     

    Selv med relativt mye bruk så holder den dagen ut ketle. Ellers, har du noe andre argumenter på hvorfor folk ikke burde kjøpe Desire?

  6. UrgeLoL:

     

    vi kan også endre homescreens så mye vi vil innenfor rammene Apple har satt. På samme måte som du kan endre homescreen etter de rammer Google og HTC har satt.

     

    Forklar hvor mye dette er. Så kan jeg ta en forklaring på hva du kan gjøre med android, så kan vi måle opp. Da kan du se hvor mye begrensninger apple setter her kontra android. Det er svært mye. Og android gjør jo dette på en veldig enkel og brukervennlig måte og. Hvis du er uenig med denne påstanden så kan du forklare det og.

    • Liker 2
  7. Rob Halford: Har du eid en HTC med Android noen gang? Jeg kan ikke huske at det har vært så mye problemer med de, som de har vært med WM. De fleste som er innom butikken sier at de aldri har problemer med Desire for å ta et eksempel. Alt går på skinner, som på iPhone.

     

    Kommer aldri til å anbefale noen å kjøpe en Nokia, Sony Ericsson eller en HTC

    Er dette en konklusjon du har trukket pr. dags dato eller for alltid? Du må gjerne forklare hvorfor en bør unngå å kjøpe HTC Desire.

  8. Hvorfor venter du ikke på Desire HD når du vil ha android? Du skal tross alt bruke mobilen etter ditt behov, og ikke bare se på den. Høres ut som du velger 70% etter utseendet. En mobil kan vær så fin den bare vil, men om den ikke dekker dine behov fullt ut, så kommer du bedre ut av det med en litt mindre fin mobil men som tilfredstiller behovene på en god måte.

×
×
  • Opprett ny...