Gå til innhold

essoen

Medlemmer
  • Innlegg

    78
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av essoen

  1. Det var derfår jeg spurte, får det er blitt planlagt og lage eigendom der som den myren er. Er ikke langt herfra huset. Er vel overgang fra vanlig gress til myr og der oppe skulle lages eigendom nå, men rekner ikke med dei skal begynnde og grave? Men er jo litt creapy og tenke på om dei tilfeldigvis skal grave, og graver opp hunden :(

  2. Ja jeg mekker mye selv. har prosjekt biler stående, derfår en billig bruksbil må til :)

    men noen som har erfaring med gamle rekorder? har og har hatt gamle opeler men har aldri hatt rekord :p

    Skal ringe på den i morgen rekner jeg med, da det ikke var svar og få nå. Men noen andre ting jeg bør se etter da jeg skal se over den? Noe som er "typisk" rekord bortsett fra den typiske opelrusten? noe som er typisk med motor i disse?

  3. Jeg tok mopeden min ut i forrige uke, og den har stått i 1 år med ødelagte stempelringer, så jeg har nylig overhalt motor med nye pakninger og lager i motor og bårt opp igjen sylinder og satt i nytt stempel og stempelringer og nå starter den og går som ei klokke. den er orginalt bortsett fra at den er uplombert. Kmstand er 31000km. Er en distans på 15 mil noe problemer får en moped som dette? Har ikke bil lenger på gurnn av den er solgt, og har ikke penger til og kjøpe ny bil på 2 mnder så da vart det til det og finne fram igjen mopeden :) men tror dere en moped med am6 motor tåler såpass lange turer?

    Med stopp og slikt selfølgelig. Vist vi sier den går i 90 på speedometer og ca 75 i ekte fart, men er vel ikke lurt og ha full gass hele tiden heller?

  4. Heisann :-)

    Ja snakket med dyrebeskyttelsen i går og der var en halvvoksen hunkatt dei viste om som skulle omplasseres og den er chippet og ferdigvaksinert og alt dette der :)

    Skal dra og hilse litt på den og noen andre katter i morgen :)

     

    Off skulle bare ønske jeg kunne tatt dem alle sammen men det kan jeg desverre ikke :( Blir vanskeli og velge! :(

     

    Og tusen takk MB2! :) gøyt og høre :)

  5. Jeg har hengt ut lapper, men i håp om at ingen skulle ta kontakt, men det gjor dem :(

    men men, skal si til dem at dem burde ta og chippe katten! Får ta meg en leterunde på finn og se om der er katter i nærheten som gis bort eller selges får en billig penge :)

    Huff hunden som hadde fått seg en så god lekekamerat nå også.. Men men :(

     

    Du er et godt og snillt menneske som gjore det rette, om enden er god eller ikke. Om din hund hadde forvirret seg bort vil jeg tro du ville blitt glad om noen hadde tatt vare på hunden og returnert den i god stand.

     

    Kanskje du kan få deg din egen kattepus? :)

     

    Dei var her og hentet katten i dag og jenta var på gråten da hun fikk se den igjen og dei takket at jeg hadde vært så snill og tatt katten inn nå i mens det har vært så kaldt ute. Den har tydeligvis gått 7 km får det er 0,7 mil herfra til der dei bor så katten hadde tydeligvis rotet seg godt vekk.

    Ja skal se på noen kattunger nå idag etter jobb :)

  6. Jeg har hengt ut lapper, men i håp om at ingen skulle ta kontakt, men det gjor dem :(

    men men, skal si til dem at dem burde ta og chippe katten! Får ta meg en leterunde på finn og se om der er katter i nærheten som gis bort eller selges får en billig penge :)

    Huff hunden som hadde fått seg en så god lekekamerat nå også.. Men men :(

  7. lurer på om det er gått?

    har ikke gjort det før, så lurer på om det er noe lurt, eller er dem best da man koker dem?

     

    sorry men er så utrolig sulten nå og fikk så lyst på pølser men orker ikke og vaske opp får og bruke panne til og koke så håper på kjapt svar! :p

  8. ei venninde av meg har en gammel fiesta 1.1 mk2 og den har hun aldri hatt trøbbel med. Litt overflate rust, og bytting av bremseklosser. Og den er kjørt 145km så lenge hun har hatt den ;) så kommer vel helt an på. Forsjellig fra bil til bil og faktisk forsjell fra HVOR i landet bilen er blitt kjørt også med tanke på rust, da det ikke er alle plasser i landet dem salter. Her salter dem ikke hvertfall, så mine biler har hvertfall aldri vært noe særlig plaget av rust.

    Skal godt gjøres å få mange feil på 14,5mil ;)

     

    På 100tusen Km har det ikke passert 10k i rep.utgifter! det er en 92mod MB 300TE, som hadde rusla 700k før vi tok den i bruk.

    Når det gjelder forbruk så blir det noe helt annet, veldig dyr bil sånn sett.

     

     

    Jamen det er HUN som har kjørt den 145 tusen km. Bilen har ellers gått 310 tusen eller noe slikt vist jeg ikke husker feil.

    Var nemmelig jeg som hadde den før, og da hadde den ikke gått så langt. Jeg byttet regreim og olje og olje filter, det var det eneste jeg byttet så lenge jeg hadde den. Eller jeg hadde den ikke så lenge, da det bare var bruksbil i mens gamle bilen var til lakkering noe som tok noen mnd men nok om det.

     

    Posetive sider om mine erfaringer med fiesta:

     

    Billige drift! er 60L tank om jeg ikke husker feil, og jeg kjørte mye og hadde den tanken en hel uke. Husker ikke helt hvor mye jeg kjørte men det var MYE.

    Billig forsikkring!-

    Billige deler(spessielt mk1 og mk2)-

    Enkle og skru på selv(får og slippe høye verkstedutgifter)-

    Ganske grei plass til og være så liten bil-

    Fungerer perfekt til A til B kjøring!

    Og vist det er en litt eldre fiesta(mellom 1980 til 1990 modeller) så er dem ganske så billig i innkjøpspris også!

     

     

    Negative sider:

     

    Går ganske slapt men kommer seg frem-

    Mye plastikk innvendi i bilen-

    Ikke sånn mega pene og se på-

     

    Det er det jeg har og si om fiesta hvertfall.. Om det bare er A til B kjøring så er dette den perfekte bil får deg vil jeg si.

    Skal faktisk innrømme at fiestaen er en av dem beste bilene jeg har hatt uten trøbbel ;)

     

     

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm..._Mk2_Maroon.jpg slik fiesta jeg hadde. mk2.. Ganske så lik den jeg hadde den på bildet også ;)

     

    Her kan jeg sette inn en liten prisliste på en gammel fiesta:

     

     

    Innkjøpspris får en ok fiesta: mellom 5k til 15k.

    Omregistrering: 1500kr.

    Forsikkring: 3900kr(ansvarforsikkring som 18 åring hos gjensidige)

    Reprasjoner: ca 1200kr(Regreim/olje og oljefilter som er vanlig vedlikehold.)

×
×
  • Opprett ny...