Gå til innhold

OndeOlav

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av OndeOlav

  1. lol :lol:

     

    Skjerpe bildekvaliteten ja, det er ikke så enkelt!

    Jeg fatter ingenting; jeg bruker muttern sitt digicam som hun har fått gjennom jobben (hun er journalist), og det kosta visstnok 15.000,-, men likevel klarer jeg bare ikke å få skarpe bilder.

     

    Mulig jeg er en stor kløne, men jeg tok seriøst 20 bilder av alt, og som regel var det bare grøt - de som havnet i artikkelen var de beste, tro det eller ei.

     

    Tips på hvordan man fotograferer med stil mottas med takk, for jeg sliter mye med den saken.

     

    Sincerely,

    King of n00bishness-photos :woot:

     

    Edit:

    Når det gjelder lydnivået må jeg tilføye noe:

    Jeg kan tenke meg at den høres godt i metall-kabinetter, men den store treklossen min spiser opp alt av lyd, så jeg hører virkelig ingenting fra den. Litt kjedelig hvis jeg skryter av hvor stille den er, mens alle som faktisk har den i 'vanlige' kabinetter spiser av seg øra..

     

    Den går tross alt på 8500 RPM, så det er nok fare for litt vibrasjonsforplantning ja..

  2. Skal jeg være helt ærlig har jeg ikke lest så mye om HL2. Det eneste jeg har fått med meg er at Valve gikk ut med en pressemelding som sa noe sånt som "..og det skal også være mulig å spille på eldre PCer..".

     

    Har ikke tenkt så mye over det, men etter å ha tittet litt på http://firingsquad.gamers.com/hardware/hl2...part2/page8.asp må jeg innrømme at jeg tok kraftig feil. =)

     

    Ser ut til at RADEON 9800 PRO virkelig er "all that" i DX9/HL2, men jeg nekter å tro at dette holder seg særlig lenge når HL2 er ute for fullt.

    Geforce har nok noe snacks på lur.. :p

     

    Time will tell.

     

    I mellomtiden er det bra dere passer på meg. 8)

  3. Har du i heletatt lest de siste benchmarkene fra Half-Life2 (et spill personen som laget tråden klart spesifiserte han skulle spille med PC'n) ?

     

    Nope, men praise the Lord for at du har! :p

    Now if you'll excuse me, jeg skal bare på badet og rense piskeslag-sårene på ryggen min.

  4. 1.7V er ikke noe ille. Slæpp av. 8)

     

    For å holde vcore mer stabil er det en enkel grunnoppskrift:

    Ny og bedre PSU (les: kraftigere, f.x. Antec 550W) , og kjøling av MOSFETS. MOSFETS er alle de små svarte brikkene som ligger i en klase på hovedkortet ditt en plass (som regel i nærheten av ATX-kontakten). Du finner dem lett ved å føle rundt med fingern helt til du brenner skinnet av deg. :D

    Det hjelper masse masse på stabiliteten, iallefall ved høy overklokk.

  5. Det er ingenting i veien for å fleske til med et FX 5600 hvis du VIRKELIG skal game, men det får da være måte på. ;)

     

    Hvis du vil ha min mening om A7N8X deluxe og Abit NF7-S (jeg har selv eid begge), så gå for Abit. Jeg kan virkelig ikke finne et eneste argument for å velge Asus foran Abit i denne sammenhengen, men la oss ikke begynne å diskutere dette. 8)

    Jeg kan iallefall garantere deg at du ikke blir skuffet med NF7-S.

     

    Du trenger ikke noen monstrøs kjøler for å få presset litt mer guffe ut av 2500en, det er faktisk viktigere å ha god gjennomtrekk i kabinettet med dette oppsettet.

  6. Mitt forslag:

     

    Abit NF7-S v2.0

    AMD XP 2500+ (Barton) (evt. 3000+/3200+ om du driter penger, men bortkastet imo)

    2x256 med f.x. Twinmos Winbond RAM

    Gainward Geforce FX5200 256mb

     

    Resten er lett å plukke i selv.

     

    Bygde nettopp et par slike til 2 kompiser, og de ryker unna som bare det, og ikke koster de mange kronene heller.

     

    Lykke til.

  7. Fikk fint lite lyst til å svare på denne tråden da ting begynte og ta av med treningsprogram, benkpressrekorder etc., men what the hell:

     

     

    Olav

    20 år

    184/80

    Bor utenfor Trondheim

    Studerer ved HIST, AiTel - datateknikk

     

    Benkpressrekord (x10 rep): 100.000 millioner tonn. Trener 29 ganger om dagen (kun benkpress), og står opp annenhver time om natten for å trene mer benk. I storefri på skolen kjører jeg til 3T og pusher enda mer benk. Jeg liker også turer i Skog og Mark (les: S&M), og skriver inn til dagbladets kontakannonser hver dag. Du finner meg med signatur "Benken".

     

     

    Lidenskap: Motor. Kjører for tiden en Mazda RX-7, og det er meget, meget gøy.

     

    Andre ting jeg liker er South Park, katter(!), solskinn, tørr asfalt, iskald øl, og av aktiviteter er paintball og squash høyt oppe på listen.

     

    Ting jeg ikke liker innebefatter: Usaklighet, irrelevanse, bedrevitere, edderkopper, fluer, biller, klovner, lærere med talefeil, telefonselgere (med eller uten talefeil), skrivefeil, "ord deling", slurv, stormannsgalskap og generell idioti.

     

    Foruten alt dette er jeg en gladgutt som gruer seg til han blir gammel. (No pun, Skrue!) :lol:

  8. Vel, må vel komme med mine jeg også:

     

    Har mye rart på samvittigheten, men spørsmålet var vel hvordan, og ikke hva. Dette var rett etter jeg fikk vapochillen min; jeg hadde montert alt ferdig, men selvfølgelig funket ingenting. Jeg skrudde løs PSU av en eller annen grunn, og etter litt knoting bootet maskina (endelig!), og da mista jeg seff hele PSU ned på mitt kjære MSI KT3-Ultra. :oops:

     

    Jeg byttet det strax ut med Asus A7N8X Dx, og det svidde jeg etter 2 dager fordi jeg sklei med loddebolten under voltmodding. ;) Sånn kan det gå.

  9. Tja, det kan du spørre om. ;=) Akkurat når befinner jeg meg i telemark, lang vekke fra alt som heter datamaskiner og casemodding, så det blir ikke før jeg kommer hjem igjen, rundt den 15. august. Men skjønt - da har man mange penger i kassen, og da spøker det for noen nye prosjekter.

     

    :D

    Ha en god sommer alle mann!

×
×
  • Opprett ny...