Gå til innhold

tmbn

Medlemmer
  • Innlegg

    352
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tmbn

  1.  

    Edit: Til dere som skriver at flere burde betale for Spotify og at det er egoistisk å bruke gratisutgaven: Dette er vel fordi gratistjenesten fungerer såpass bra som den gjør, og sånn sett et problem med tjenesten og ikke noe forbrukeren bør holdes ansvarlig for. Jeg skjønner for øvrig tankegangen, men verden fungerer desverre ikke slik at folk av idealistiske grunner betaler for en tjeneste i påvente av at den skal bli bedre. Tilbudet må være der og tilby noe man ikke får billigere/bedre/enklere andre steder for at forbrukerne skal finne det attraktivt å benytte det. Derfor må artistene/plateselskapene være der først med produktet sitt, ikke motsatt - at kundene først er der med pengene sine.

     

    Forbrukere igjennom tiden har hatt stor makt til bestemme markedet. Jeg kan forstå din synsvinkel, men det er dessverre altfor mange som tenker slik. Hadde alle tenkt slik hadde vi nok ikke hatt noe Spotify idag. Men, er tjenesten gratis så skal man selvfølgelig slippe, men bare ikke klag på at artistene ikke får pengene sine. Eller at plateselskaper dropper ut.

     

    Vi har nå mulighet som forbruker å vise at det er disse tjenestene vi ønsker. Samme om det er Wimp, spotify eller andre. Vi har mulighet til å si hvordan vi ønsker at musikk skal distribueres i framtiden. Gratistjenesten er ment for å promotere og gjøre tjenesten kjent. Da må vi vise at vi liker hva vi ser.

  2. Jeg synes det er mye bra med Spotify, men det er to gode grunner til at jeg ennå ikke har tatt det i bruk. For det første er jeg ingen stor fan av reklame, og er det mulig å unngå den, så gjør jeg det. Og derfor er gratisversjonen av Spotify uaktuelt. Spotify Premium er også uaktuelt fordi 100 kroner i måneden er mye mer enn jeg kunne tenke meg å bruke på musikk. Det tilsvarer kjøp av et fysisk album i måneden, og da jeg fortsatt kjøpte CD-er lå jeg nok litt under halvparten av det. På dette området har også plateselskapene et poeng: det er en forsvinnende liten andel av de 100 kronene som går til plateselskapene, og enda mindre går til bandene. Når jeg er villig til å betale for musikk, er det først og fremst for å støtte dem som lager musikken. Hadde Spotify for eksempel hatt en betalingsmodell der det koster 2 øre per avspilling hvorav 75% går til bandet, hadde det vært mye mer interessant.

     

    Hvis alle tenker sånn vil jo denne tjenesten fort dø. Det gjelder å støtte oppunder i denne overgangfasen nå. De som har betalt 100 kr en stund har kanskje gjort det mulig slik at tjenesten på 49,- kroner har kommet ut. 49,- kroner er ikke mye penger for så mye musikk du ønsker i løpet av en måned. Etterhvert vil det sikkert komme flere lignende tjenester og det vil bli mer konkurranse om pris og tjenesteinnhold.

     

    All honør til de som betaler for denne tjenesten nå og hjelper artistene igjennom denne smørja. Å gå tilbake til CD tror jeg vil være døden for denne bransjen.

  3. Jeg synes det er viktig at brukerne/kundene nå viser at det er slike tjenester vi ønsker og betaler for den. Betal 99 kroner i måneden for å støtte slike fantastiske tjenester i en tid der de har vanskeligheter å overbevise plateselskapene. Det er viktig nå å vise hva vi ønsker.

     

    Det viser seg at de færreste brukerne av Spotify betaler for tjenesten. Da kan man heller ikke sitte å klage på at artister forsvinner. Spotify tilbyr dette gratis, men det er for å få tjenesten populær. I håp at flere vil betale etterhvert. Hvis ingen er villig til å betale fremover så vil også slike tjenester dø.

    • Liker 3
  4. Har noe av det samme problemet. Bare med kabel.

     

    Har et kabeltrekk igjennom huset og 2 nettverksuttak i veggen. Den ene er koblet til en ADSL router og det andre er koblet til min Vista PC. Her får Vista kun lokal tilkobling, mens min XP laptop får full tilkobling.

     

    Når jeg trekker en lang kapel rett fra routeren til min Vista PC, så kommer Vista på nett med en gang.

     

    Noen som har forklaring til Vista sin underlige oppførsel på dette ?

  5. Vet ikke helt om innlegget passer her, men:

     

    Jeg har installert et D-link trådløstnettverkskort (DWL-G122) på min Windows Vista 64 bit maskin. Problemet er at Vista ikke vil legge inn de nyeste driverene som jeg følger med på CD'en. Driverne er fra 2008, men Vista installerer heller drivere fra sin database. Disse er fra 2006.

     

    Jeg har prøvd å installert drivere både fra CD og nett, samt avinstallert og installert flere ganger. Prøver jeg å oppdatere drivererne så sier Vista at den allerede har installert de nyeste driverne.

     

    Sannsynligvis siden jeg ikke har det nyeste driverne er nettverkskortet ustabilt og kjører SPIKE innimellom på 1000ms+ latency.

     

    All hjelp tas i mot med takk!

  6. Henger meg på denne tråden da jeg ikke er så stort fornøyd med VMC til nå. Saken har muligens vært oppe her før, men jeg orket ikke å lese alle 75 postene.

     

    Jeg har lastet ned å installert Mediaportal med TVserver. Når jeg skal scanne etter kanaler (Analogt kabel) så henger Vista seg og slår av 2 services som den tydeligvis trenger for å kjøre. Hva kan jeg gjøre for å løse dette problemet ?

     

    Jeg har lastet ned og kjørt dvbfix. Kjørt SDK for å prøve å flagge servicene til 32 bit og gjort det meste som blir anbefalt på Mediaportal forumet. Fungerer allikevel ikke.

     

    Mine Spec:

    64 bit Windows Vista

    Hauppauge WinTV HVR - 4000

    GeForce 9600GT skjermkort

  7. Jeg får hakking i TV bildene når jeg kjører det igjennom WinTV eller Vista Media Center. Bildekvaliteten blir også veldig dårlig. Men, når jeg kjører igjennom PowerCinema blir det ikke hakking og bildet blir helt greit.

     

    Hva kan jeg gjøre for at det blir bra i Vista Media Center ? Har dette noe med Codec å gjøre ? Rart at bildet skal være bra i et program og ikke et annet.

  8. Jeg har anskaffet meg HVR - 4000 og satt opp kortet WinTV og MCE. Kortet er koblet til et analogt kabel nett. Jeg kjører nå på en 17" LCD skjerm med DVI tilkobling fra PC. Oppløsningen på skjermen er 1280x1024 og den står på 75Mhz. Senere har jeg tenkt på putte den over på min LCD 37" TV.

     

    Bildet "hakker" (dårlig bevegelse i bildet) og kvaliteten er svært dårlig (svært gromsete). Tekst på skjerm er nesten uleselig.

     

    Hva kan jeg gjøre for å bedre bildet ? Når jeg kobler det kablen rett til TV så blir det mye bedre bildet.

     

    Øvrige spec på min maskin er:

     

    Intel QQ6600

    6GB minne

    Asus GF9600GT skjermkort

    Seagate 500GB 7200 RPM

  9. Jeg har nesten det samme problemet bortsett fra at PC'en starter opp i windows etter at han har slått seg av og på 2 ganger. Dette skjer hver gang jeg rebooter og når jeg slår på maskinen. Eneste kompinentene som jeg kan se som vi har likt er Harddisk og jeg har Antec Fusion kabinett.

     

    Det virker som det er veldig mange her i forumet som har lignendes eller samme problemet. Enten at maskinen restarter seg selv eller at den rebooter flere ganger ved oppstart.

     

    Jeg leste i en post at det kunne være en konflikt med skjermkortet og drivere, men ellers helt blank.

  10. det mumles om en gtx 280 på 55nm over jul

    GT200b kommer vel om ca. 6mnd ja, muligens før om konkuransen krever det(vil jeg tro). På samme måte som G92b var planlagt 6mnd før den nå kommer i form av 9800GTX+, som en del her inne nå trodde var et desperat trekk fra nvidia ;).

     

    AoC, Crysis og HD48xx:

    Interessant det noen nevner om at ATI "ikke ser AoC som en 3D applikasjon"? Har noen mer info om det?

    Ellers nevner flere at man bør ha 4GB minne og en Wolfdale CPU el. og da vil man få god flyt. Men gir Physx implementasjonen til Nvidia noen fordeler med 177.39 driverne sine? Eller er 8800GT vesentlig bedre enn HD4870.

     

    Når det gjelder Crysis, det er sprøtt hvor mange som plutselig spiller Crysis som sitt hovedspill igjen, "Crysis er så viktig for meg", etter at de fleste dømte det nord og ned som delvis kun en techdemo. Det har også vært snakket om at motoren er dårlig implementert etc.

     

    Eneste mer Info jeg har om dette. Les denne forum tråden:

     

    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=309178

  11. skal bestille meg ett når jeg ser en nettbutikk som faktisk har det på lager, gidder ikke bestille ett nå og risikere å vente på levering i flere måneder.

     

    angående age of conan og ati, vel det er bare sånn at aoc trenger en helt ny cpu for å kjøre greit, jeg har testa det ut selv, og på en eldre 3 gigahertzers pc med 2 gig ram så gikk det dritt ute i byer og slikt, spillmotoren er laga for nye cpuer, og masse ram, sårry. med den nye 8400 intel cpuen og 4 gig ram så går conan fett. jeg har ett 3870 ati

     

    Er ikke helt sikker på hva du mener her, men selvfølgelig er det viktig med god CPU i AoC. AoC har et ATI problem, men mulig du har hatt flaks og ikke merket noe til det. Ref:

     

    http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=98987

     

    GPU'en til ATI yter svært dårlig i AoC. Det gjør det selvfølgelig ikke umulig å spille.

     

    De nye GPU'ene til ATI yter brukbart i AOC.

     

    Utdreg fra HardOCP:

    So in Age of Conan we find that the Sapphire Radeon HD 4870 can’t quite keep up with the GeForce GTX 260 in this game. However, it does allow a much better gameplay experience than everything else being compared here. The VisionTek Radeon HD 4850 also allows a better gameplay experience than the GeForce 9800 GTX, GeForce 8800 GT and Radeon HD 3870 X2 in Age of Conan. Overall, for the price, the 4870 and 4850 offer competitive gameplay in Age of Conan.

     

    Du kan finne hele testen av kotene på linken under:

    http://enthusiast.hardocp.com/article.html...W50aHVzaWFzdA==

     

     

    Som sagt så kan det sikkert fungere for noen. Spørsmålet er hvor lenge de har spilt AoC. Stoler heller på de hundre forumbrukerne som skriker etter hjelp på forumet til AoC enn en enkel kjapp test. Det er ikke tvil om at også 4850 har store problemer i AoC.

     

    Ref....igjen....:

     

     

    http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=98987

×
×
  • Opprett ny...