Gå til innhold

rovers

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rovers

  1. Jeg har gått til innkjøp av nokia 6300. Kjøpte også ved et 2gb minnekort. Men jeg sliter noe voldsomt med å få ført over programmene fra det orginale minnekortet. Er det noen som har noen tips her? Jeg har prøvd å sikkerhetskopiere inne på nokia suite, men får bare feilmelding når jeg prøver å sikkerhetskopiere minnekortet.

     

    Beklager hvis dette er svart på tidligere, men kunne ikke se at det har blitt gjort det.

  2. Jeg gikk til innkjøp av en Nokia 6300. Men pga sløvhet så bestilte jeg tydeligvis med engelsk meny. I og for seg greit nok det, men problemet kommer når man ikke har mulighet til å bruke bokstavene Æ,Ø,Å.

     

    Jeg har vært inne å sett på den flashing-tråden, men klarer ikke å finne noe info om det er mulig å gjøre dette på nokia 6300. Er det noen som vet om det er mulig å gjøre noe slik at man får norsk språk evt få lagt inn de tre bokstavene på en eller annen måte? Vil helst unngå å bruke betaljenester, men er det ingen andre alternativer så må jeg selvsagt vurdere det.

     

    Beklager at jeg opprettet ny tråd, men var lite respons å få på den flashing tråden. Håper det er noen som vet noe evt har erfaringer med nokia 6300. Setter pris på alle tilbakemeldinger :)

  3. Takker for svar NIrD.

     

    Så hvis du har en 20 mbit linje, så tar Next TV hele 15 mbit av de slik at det blir bare 5 mbit igjen til internetten? Det hørtes da voldsomt ut.

     

    Fikk du greie på mer info når du undersøkte dette tilbudet? Vi har allerede internett fra Nextgentel, og internetten vår faller ut 2-3 ganger om dagen. Det er jo ikke akkurat så veldig gunstig når man ser på TV.

     

    Ingen her inne på forumet som har Next TV og kan dele sine erfaringer?

  4. Ikke mye respons her. Ble det så du skaffet deg Next-TV NIrD?

     

    Etter at jeg forrige uke fikk vite at det ikke er mulighet for kabel tv fra Canal Digital der jeg bor, og det i tillegg ikke er lov til å montere parabol i denne bygården, så vurderer jeg Nextgentel sitt tilbud. Jeg synes det blir litt lang tid å vente på Riks TV.

     

    Er det noen her på forumet som har Next TV og kan dele sine erfaringer? Det jeg er litt redd for er hvor stabilt det er? Har jo litt erfaring med f.eks å se fotball på streaming, og vet jo hvor irriterende det er at det hakker/bufrer eller at internetten faller ut.

     

    Hadde vært fint å høre fra noen som har prøvd det ut.

  5. Har da kommet frem til to MEGET billige modeller. Og jeg kunne tenkt meg litt råd rundt hvilken av disse to jeg bør velge:

    ALT 1: BIOSTEK DVD/DivX/USB spiller XS360 USB

     

    http://www.pixmania.com/no/no/424179/art/b...#fichetechnique

     

    Litt mer info: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=136955

     

    ALT 2: BIOSTEK DVD spiller XS-250 Pro

     

    http://www.pixmania.com/no/no/424177/art/b...#fichetechnique

     

    Litt mer info: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=141085

     

     

     

    Hvilken av disse to er best? Virker som XS-250 er litt bedre på lyd, mens XS360 blant annet har mulighet for USB. Formatmessig tar de det samme, men XS 250 tar AAC/AAC+/eAAC+. Er dette viktige kodeker?

     

     

    Hadde vært fint med noen råd her :) Setter jeg pris på :thumbup:

  6. Takker for tipset. :)

     

    Bare et spørsmål, fordi det surrer seg litt med de ulike formatene for meg. Hva trenger man egentlig for å lese av .avi filer?

     

    Divx, xvid eller wma? :hmm:

     

    Håper noen kan svare meg på dette.

     

    EDIT: Etter litt googling ble det litt klarere:

     

    "Argh, dette er ørtiførtiende gang jeg sier dette, .avi er ikke noe codec-format, det er et container format som kan inneholde alt mulig rart, fra indeo til DivX, DivX må ikke engang lagres i AVI, det kan også lagres i OGM, og AVI behøver ikke være DivX.

     

    Har du ei avi-fil du ikke får spilt av, trenger du riktig codec.

     

    Og ja, mangler du lyd, trenger du AC3/MP3/FLAC osv lyd-kodeker."

  7. Tusen takk for infoen Freeload. Alt er jo positivt bortsett fra det du sier med blitzen. Har et Casio qv-4000 kamera fra før, som jeg holder på å selge nå. Den er også treigt på blitzen, og dette er noe som irriterer meg. Derfor vil jeg ha et så kjapt kamera som mulig. Vet du om det er målt noen plasser hvor lang tid det tar fra du trykker på knappen, til bildet med blitz er tatt da? Slik at det går an å sammenligne litt med andre kameraer. Finner ingen tester av dette kameraet på internett :(

  8. Hei.

     

    Jeg er på utkikk etter et nytt digitalkamera. Håper noen kan hjelpe meg litt siden jeg ikke er veldig oppdatert på denne fronten lenger.

     

    Kriterier:

     

    * Så lite som overhodet mulig. Viktig viktig. Grunn: Skal reise mye, og trenger da et kamera som man bare kan putte i lommen. Slik at jeg slipper å drasse på sekk hver gang jeg skal ha med kamera:p!

     

    * Megapiksler: Ca 4. Pluss minus.

    * Zoom: Rundt 3x optisk zoom. Digital zoom er ikke viktig for meg.

    * Er absolutt ikke en avansert bruker, så trenger et kamera som har gode automatiske funksjoner. Enkelt i bruk.

    * Muligiheter til videosnutter bør det ha. Helst ikke begrensing i tid.

    * Er ikke opptatt av at bildekvaliteten skal være i verdensklasse.

    * Vil helst unngå de minste skjermene.

    * At kameraet er kjapt fra du trykker av til bildet tas, er ganske viktig.

     

    * Pris: Vært fint hvis det hadde kommet under 2000 kr. Men sleng på forslag opp til 3000 kr klassen.

     

     

    Å til slutt: Hvor mye tror dere jeg kan få for mitt Casio qv-4000 kamera?4,1 megapixler. 3x optisk zoom, 9,6x digital zoom. Ekstrautstyr: 256 mb minnekort, i tillegg til det 16mb som var med. Uorginal veske med plass til batteri o.l. Ting som lader og kabler er selvsagt med. Noen forslag til salgspris?

     

    På forhånd takk.

     

    mvh

    rovers...

  9. Noen her som har svar på hvor mange timer 9 celler batteri varer i forhold til 6 celler batteri?

     

    Å som noen her sier. 9 celler skal jo være tyngre enn 6 celler. Men på spesifikasjonen på siden til dell står det at vekten på 6 celler batteri er 0,48 kg, mens på 9 celler er 0,4 kg :hmm: Det må da vel være feil?

×
×
  • Opprett ny...