Gå til innhold

Junk Inbox

Medlemmer
  • Innlegg

    511
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Junk Inbox

  1. På tide at den kommer. Vi skulle få info om den i Desember. Det har vært en lidelse å bruke den trege Mikro boksen med et elendig grensesnitt. Elendig fjernkontroll som man må sikte mot boksen har den også. Jeg håper inderlig at man kan bruke mobilen til å styre den og skifte kanaler med og Google Home etterhvert. De fleste har sin egen mobil så det er greit viss alle i husstanden kan styre boksen istedet for å sende rundt fjernkontrollen til de som vil bruke den. Må da være mer praktisk. Det er jo sånn med Chromecast iallfall. Mikro boksen ble bare tregere og dårligere når den fikk Get Box 2 grensesnittet med opptak i skyen for 99 kr ekstra i mnd. Jeg håper ikke den nye er laget av Pace som Mikro boksen er. De har aldri laget kvalitet. Ser den er utstyrt med USB-C kontakt. Det er vel noe som skal bruker i "fremtiden" som de kaller det ? Men jeg håper den kommer snart og at den innfrir forventningene. Filmleie er uaktuelt for jeg betaler heller en fast pris pr mnd for Netflix. 

  2. Jeg får håpe vi blir kvitt både den nåværende "Get Box'n", tungvinte/gammeldagse menyer, dårlig respons fra både box og fjernkontroll, samt ustabilt TV-nett.

     

    Fjernkontrollen er som en laser peker.. Man må sikte på boksen for at den skal virke  :hm: Det slipper jeg med Logitech Harmony.. Har en Mikro box fra Get. Utrolig treg og elendig UI ja..

  3. Så da blir jeg helkunde i Telia. Håper de ikke kødder til fibernettet som har vert stabilt i årevis. Men jeg venter spent på den nye Android boksen som de sa på chat skulle komme info om denne mnd. Micro boksen er elendig for å si det mildt. Må da kunne lages bedre fjernkontroller som ikke bruker IR nå i disse BT og Wifi tider. Jmf. Logitech .. Greit å bruke moben men vil ha en remote i tillegg.

  4. Har en sånn liggende. Ble lite brukt :-)

    Husker jeg gamet med en av de musa med større kule. Det var faktisk en ganske ok opplevelse. Denne var litt spesiell fordi kula var spesiellt stor i forhold til mange modeller fra Logitech. Noe jeg da likte opplevelsen med (stor kule):

     

    419CAX1MF5L._SY450_.jpg

    En av de modellen som har større kule (har nevnt det fire ganger) :wee:

    Het Logitech FX eller noe sånn..

    DETTE ER et vintage produkt :dribble:

     

×
×
  • Opprett ny...