Gå til innhold

Galadul

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Galadul

  1. Hmm...Internett er jo nå å regne som 'offentlig rom', ettersom drapstrusler på blogger osv nå regnes som trusler fremsatt i offentlig rom. Med andre ord ønsker disse å stenge tilgang til deler av det offentlige rom.

     

    Litt som om noen skulle sperre tilgang til visse gater i byer fordi det foregikk prostitusjon (innimellom lovlige bedrifter) i disse gatene.

    • Liker 2
  2. Det går ikke an å kjøpe den på elkjøp.no! Kan man gå fysisk til elkjøps butikker? Er den utsolgt?

     

     

    Siden den ligger til ca 5600 på seriøse nettbutikker, tror jeg 4000 hos elkjøp er samme gamle greia...best pris, men aldri på lager til den prisen

     

     

    HD kostet ca 4200,- inn før mva i ett år, HD2 ligger på ca 4000 inn før mva. 4000 etter mva ut til kunde er derfor pent umulig uten at elkjøp selger den med heidundrende tap. Derfor: max 3-4 eksemplarer til den prisen i Norge, bare for å kunne reklamere med 4000,- uten å bryte loven.

     

    Du bør altså ikke regne med å kunne få tak i HD2 til den prisen.

  3. Dette er den desidert beste telefonen på markedet akkurat nå. Drit i hva gizmodo skriver, det skinner så utrolig mye igjennom at reviewern har bestemt seg for å hate WinMo. HD2 er raskere enn alt av iphone, androids og samsung wannabe's der ute, og den ser sinnsykt bra ut. Den gjør alt du vil uten noen ekstra programmer, og trenger du ekstra programmer finnes det også i fleng.

     

    Tja, en telefon for avanserte brukere? Egentlig ikke. Sense er nå så utrolig smooth og funker så utrolig bra at hvem som helst kan ha en HD2 uten å kunne en dritt om WinMo fra før. Det funker rett og slett bare utrolig bra. Så kan man si at man må lete litt rundt etter programmer, være litt avansert bruker for å tilpasse den. Ja vel, det er sant det, men det gjelder også Android. Du må være forholdsvis avansert og vite at killalltasks er det første du trenger fra android market. Å kunne/måtte sette opp egne menyer er heller ikke for alle. På det viset er i alle fall ikke HD2 noe vanskeligere å bruke enn diverse android telefoner. HD2 fungerer i alle fall til 'alt' uten noen ekstra apps.

     

    Når det gjelder at Windows Marketplace er dødsens tomt i Norge skyldes det en glipp. Som skal fikses ganske snart, lover Microsoft. Glippen er at de ikke skjønte at nordmenn godt kan lese engelsk og godt kan få lov å kjøpe apps med engelsk språk...

     

    Ellers kan jeg si at samtalekvaliteten er veldig god - nesten for god. Volumet er skremmende høyt på 0 :p

  4. Vi har testet en av de råeste kameratelefonene som er å få tak i. Er det på tide å kvitte seg med digitalkameraet?

     

     

     

    Les mer

     

     

    3,5mm jack overgang følger med i ordinær salgspakke. Den følger helt riktig ikke med i ambassadør/presseksemplarer, men det er vel strengt tatt ordinær salgspakke som betyr noe...

     

     

    Kan jo også legge til at i og med at det er headset med overgang som følger med i pakken, er det -ikke- headset av den kjipe sorten som følger med, men headset man er vant med fra de større modellene i W serien.

×
×
  • Opprett ny...