Gå til innhold

hallerakern

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hallerakern

  1. Heisann

     

    Jeg kjøpte copilot live for en stund tilbake, og har prøvd å få TTS (text to speech) til å fungere på norsk, men dette har vist seg å være vanskeligere enn først antatt. Jeg får det til å fungere helt fint på engelsk, men altså ikke på norsk.

     

    Følgende fremgangsmåte er presentert i applikasjonen: Velg norsk språk -> hent flere stemmer -> (her ber copilot meg om å laste ned SVOX engine og et språk som tilsvarer det jeg valgte i copilot, altså norsk). Jeg har lastet ned begge, satt SVOX til standard tts motor, og valgt norsk som standard. Alt er installert og satt opp slik det skal være.

     

    MEN, i copilot får jeg bare beskjed om at jeg må laste ned SVOX igjen, og tar meg til market linken.

     

    Det som skjer om jeg velger engelsk språk i copilot er at jeg får opp at SVOX er installert, og at jeg bare trenger å velge en stemme. Alt fungerer på engelsk språk, men ikke norsk.

     

    Beklager om dette ble litt rotete, men sånn ble det :p

     

    Håper noen har tips til hvordan jeg kan få dette til å virke.

  2. Noen som har brukt google docs? Jeg får hverken brukt det fysiske tastaturet eller det på skjermen. Tips?

    Jeg bruker transformer når jeg skriver dette, så det er ikke et generelt problem.

     

    Sikker på at man har trykt Edit-knappen? Har ikke hatt noen problemer med Docs her, bortsett fra at det er en smule bedritent... Men, det duger sånn akkurat til sitt bruk.

     

    Jeg tenker på full versjonen på nett, ikke docs appen :) For den kan ikke brukes til noe spesielt nei :)

    Jeg så et youtube-klipp i går og ser ut som det ikke bare er meg som har problem med at ingen av tastaturene virker i google docs.

     

    Og jeg har fortsatt problemer med æ og å i splashtop. Jeg tror det har noe med selve appen å gjøre, ikke transformer. Jeg testet teamviewer, der funket "å", men den syns jeg ikke fungerte noe bra ellers. Tips til noen andre remote programmer? Eller dere som bruker splashtop, får dere brukt æ og å?

     

    Bruker du stock keyboard?

  3. Jepp, bestilte meg en og ventet ihuga på å få leke med en android tablet.

     

    Men denne gleden viste seg å være kortvarig. Da jeg åpnet eska og fikk skrudd på enheten, var det noe tull med skjermen. Flimrende striper over et område som ødelegger for hele opplevelsen.

     

    vedlagt ligger to videoer som viser problemet:

     

    http://www.youtube.com/watch?v=WQaNDtpu3zc

     

    http://www.youtube.com/watch?v=wlwzcB6_px0

     

    Rimelig skuffa nå, og jeg håper komplett tar retursøknaden alvorlig og sender en ny enhet snarest. Og jeg håper dette ikke er et problem som mange opplever.

     

    Og jeg som håpte å leke meg med en flunkende ny asus transformer i helga..

     

    :(

  4. Prøv denne:

     

    https://market.android.com/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad&feature=more_from_developer

     

    ...a) MULTI-CORE DECODING - MX Video Player is the first Android video player that performs multi-core decoding. According to test results on dual-core devices, it shows up to 70% performance improvement over single-core decoding..

     

    b) CPU OPTIMIZE - Provides CODECs and Rendering Engines highly optimized for processors including ARM® NEON™ and NVIDIA® Tegra™ 2.

     

    c) SUBTITLE SCROLL - When you scroll subtitle text, video playback position also will be changed to the text show-up position.

     

    d) CLEAR TEXT - Increased subtitle readability with ticker border and shadow.

     

     

    [Video Playback]

     

    a) Plays almost every movie files including .3gp .avi .divx .f4v .flv .mkv .mp4 .mpeg .mov .vob .wmv .webm .xvid and many more.

     

    b) Processor optimization - (1) High speed rendering for ARM® NEON™ compliant processors. (2) Provides processor specific CODECs including for NVIDIA Tegra 2 processor.

     

    c) Audio track selection, if a movie contains multiple audio tracks.

     

    d) Quick decoding mode change - Just by simply clicking S/W or H/W button, you can change decoding mode seamlessly....

  5. Hei der!

     

    Ble nylig eier av en HTC hero, og jeg elsker foreløbig android OS. Men jeg har støtt på et par problemer ang integrasjonen av facebook og flickr i telefonen.

     

    Jeg startet telefonen for første gang og satte opp gmail konto og facebook konto, men når jeg skulle sette opp flickr, så hang hele greia seg på "logger inn", og ingenting skjedde på iallefall 10 minutter, så jeg trykket "back" og droppet greia.

     

    Ved senere testing får jeg ikke logge på flickr kontoen min via telefonen (jeg har ikke prøvd i nettleseren enda).

     

    Problemet med facebook er egentlig bare en småting i kontaktlista, men det plager meg uansett. Jeg har fått knyttet alle av kontaktene mine opp mot facebook, bortsett fra en, og det er kona mi!

     

    Irriterer meg grenseløst at programmet ikke oppdaterer noen statuser fra henne, ikke får jeg bilde eller ei fødselsdato. Jeg har fjernet tilknytning og lagt til utallige ganger. Prøvd en factory reset ute hell har jeg også.

     

    Men jeg mistenker at dette facebook problemet skyldes den nye designforandringen FB nettop gjennomgikk, kan dette stemme?

     

    Uansett, super tlf! Og jeg håper noen har erfaringer med løsninger :D

×
×
  • Opprett ny...