Gå til innhold

TommyJojo

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TommyJojo

  1. Jeg vet at ikke alle muslimer er arabere, men at alle arabere er muslimer. Slik jeg har forstått det så er de fleste muslimer arabere. Jeg vet at saudiere, libanesere, syriere, egyptere, palestinere, tyrkere, marokanere, tunisiere, pakistanere og irakere er arabere.

     

    Hva med Kurdere?

    Bosniere?

    Er Kurdere og Bosniere arabere? Det ser ikke ut som om bosniere har arabergener. De fleste er jo lyse. De ligner ikke akkurat på "vanlige" arabere som pakistanere og egyptere.

  2. Ganondorf er ikke det værste av de eksotiske navnene mange benytter idag. Bruk det gjerne, men benytt et dobbeltnavn slik at poden også har noe som nordmenn fleste kan skrive riktig.

     

    Blir Ganondorf benyttet som fornavn eller etternavn i sitt egentlige miljø? Husk også at det lett kan oppfattes som tysk bynavn (dorf = by).

     

    Ganondorf er et Arabisk fornavn. Visste ikke at dorf betydde by på tysk. Det betyr hersker på arabisk.

  3. Hva med Heinz? Uttales ikke det som "Hens"?????

     

    Heinz uttales ikke "hens", men det er i alle fall et etablert navn. Synes det blir en smule teit å kalle sønnen Hens fordi du liker den danske uttalen av Hans.

     

    Blir litt som å kalle sønnen din Djækk itedenfor Jack fordi du liker den amerikanske uttalen.

     

    hva med å stave det Henz istedet for "Hens"??? Så vil det se mindre ut som høner på engelsk?

  4. Jeg har selv ingen mening om EU men søsteren til kjæresten min har alltid vært tilhenger av norsk EU-medlemskap. Hennes datter er 15 år gammel og har vært med i ungdom mot eu i 3 måneder nå (og hun har begynt å bli aktiv). Denne jenta har vært reflektert lenge og har interessert seg for politikk lenge. Problemet er at hun er redd for å fortelle moren at hun er med i Ungdom mot eu. Hun er redd for at moren skal begynne å hate henne og ikke ville ha kontakt med henne. Hun og moren har alltid hatt et godt forhold men moren er veldig "slavisk" for EU. Hjelp? Hva skal jeg gjøre? Jenta kan ikke gå å skjule interessene sine for alltid heller. Hva kan jeg gjøre for å hjelpe?

  5. Vi venter vårt første barn sammen (en gutt) og kjæresten har danske aner. Hun og jeg har diskutert navn sammen og hun fortalte meg at hun likte det danske navnet Hens. Jeg synes det er kult med uvanlige navn. Hens er ganske uvanlig i Norge, hvis det er noen som heter det i det hele tatt, men i Danmark er det vanlig. Har jo vært i Danmark flere ganger og hørt det navnet. Hva synes dere om Hens Tobias? Kjæresten liker Hens og jeg liker Tobias, så hvis vi kaller han Hens Tobias kan vi jo få oppfylt ønskene våre. Skal vi gå for Hens?

×
×
  • Opprett ny...