Gå til innhold

Mauli

Medlemmer
  • Innlegg

    107
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mauli

  1. Har noen her faktisk testet Bayonetta-demoen på både 360 og PS3? Jeg har testet begge, og forskjellene er for svarte ikke SÅ enorme som enkelte skal ha det til. Merker litt dobbel-moralisme her, spesielt fra en bruker som nærmest latterliggjør folk som mener at lyd og bildekvaliteten på Zune til 360 ikke er like bra som Blu-ray på PS3. Men når PS3 versjonen av et spill kommer dårligere ut enn 360 versjonen skal det jammen påpekes som en svær greie. Joda 360 utgaven er teknisk bedre, og ut ifra et rent teknisk perspektiv ville jeg valgt den versjonen. Men fra et mer helhetlig perspektiv ville jeg valgt hvilken utgave jeg skulle kjøpe basert på hvor mange venner jeg har på den gitte konsollen, hvilket achievement/trophy-system jeg foretrekker og ikke minst hvilken kontroller jeg liker best.

     

    20-30fps vs 60fps er ganske så stor forskjell. PS3 versjonen har også ganske mye dårligere teksturer. Du bryr deg kanskje ikke så mye om framerate? Eller har du kanskje en 100hz lcd tv med interpolering på?

     

    http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-bayonetta-faceoff

     

    Her kan du lese mer om forskjellene.

     

    On Xbox 360, it is a magnificent game, as our import review testifies. On PS3, it looks like an Xbox 360 exclusive that has been dragged unwilling, kicking and screaming across the divide.
  2. "Wow, her døde det ut fort:) vel har fått spilt begge pakkene og de er jo intet annet enn geniale! =) Gta 4 + de 2 her pakkene er det beste jeg har spilt denne generasjonen uten tvil. Blir nok achievement lurking fremover på alle 3"

     

     

    Sånn blir det når ting ikke kommer ut på PS3 i Norge. Da blir det ikke mye snakk eller interesse rundt det dessverre. Akkurat som Bayonetta kommer til å selge mye mer på PS3 enda den versjonen suger skikkelig i forhold til 360.

  3. Les hva han sier da for faen.

     

    Her har dem virkelig tatt kniven og kuttet bort mye pga Xbox360 virker det som

     

     

    Han klarer faktisk å legge skylden på 360 for tingene han ikke liker i spillet. Altså, han mener de ikke ville vært der hvis de ikke hadde laget en 360 versjon. Ja, så hjernevasket er denne ekstreme dusten.

     

    Ikke rart PS3 gjør det godt i Norge når man ser hvor mange idioter som svelger Sony sperm som om det var billig brus.

  4. "Her har dem virkelig tatt kniven og kuttet bort mye pga Xbox360 virker det som."

     

    Er det mulig? Hjernevaskede idiot. Til opplysning så er 360 versjonen BEDRE på alle områder. Er ikke det litt rart da siden 360 versjonen liksom trekker PS3 versjonen ned?

  5. Du (Ververv), fremstiller jo hele saken som at Xboxen har tapt, det er over og ut siden de gjør det "dårlig" i Europa. Hvorfor det? Så lenge det selges flere spill til Xbox enn til PS3 worldwide (bare se på MW2), er det såklart MS som kan gni seg mest i hendene. Og du drar som nevnt tidligere bare frem de landene der Xbox selger dårlig. Håper noen finner samlede tall for hele Europa.

     

    Jeg drar frem de landene som er avgjørende for "konsollkrigen". Og de er europeiske. Og Japan forsåvidt. Men japan er også ganske uinterressant fordi der er 360 død og begravet.

     

    Samlede tall for Europa er rundt 11 millioner for 360. PS3 er rundt 13 nå. Det viser bare hvor mye bedre PS3 selger med tanke på at 360 leder med et par millioner i UK.

     

    Så det vil si PS3 er rundt 5-6 millioner foran i alle andre europeiske land, enda PS3 kom ut nesten 18 måneder senere og kostet 6000kr det første året. Sier det meste hvor dominerede sony er i Spania, Italia, Tyskland, Skandinavia, osv.

  6. Uncharted er verdens mest oppskrytte spillserie. Tviler ikke på at Sony har sendt rundt en del sjekker i sammen med review kopien til anmeldere.

     

    Skytinga i spillet er elendig og alt går på skinner. Synes faktisk de siste Tomb Raider spillene er mye bedre. Særlig Underworld og de 2 ekstra episodene.

  7. "Takker for svar :)

     

    Den bundelen med pure og batman vil jeg rett og slett ikke ha, ettersom jeg ikke liker noen av spillene. I tillegg følger det ikke med to håndkontrollere, noe jeg kommer til og få bruk for ;) 250GB er nok det lureste for meg, siden jeg kommer til og legge inn musikk og filmer der. Kanskje legge inn spillene så jeg slipper cden også."

     

     

    Hvis du kjøper elite pakka så kan jo du kjøpe Forza 3 og ekstra håkontroller og fremdeles være under 3000kr som 250gb koster. Så da får du i praksis pure og batman gratis.

     

    Har du spilt Pure? Det er blant de aller beste racing spillene på 360.

     

    Og hvorfor kjøpe Modern Warfare pakka når du sier du har det på PC allerede?

     

    Elite, ekstra kontroller, forza3 er det lureste valget. 250gb harddisk er overflødig. Selv 120gb er for mye.

  8. Using these percentages, PlayStation 3 sales can be estimated at 712,000 units (with GBP 27 million in revenues) and the PC at 53,400 units.

     

    http://www.gamesindustry.biz/articles/easy-victory-for-modern-warfare-2-in-uk-charts

     

    Så ikke helt 750K men der i gården.

     

    Kampen mellom 360 og PS3 handler nå om alle europeiske land som ikke er England.

     

    Den som vinner de kommer til å vinne overall. Særlig nå som Sony knuser alt i Japan og at 360 er helt død der så blir europa helt avgjørende.

     

    I amerika og UK er det allerede avgjort at 360 vinner derfor er de ikke like interessante.

  9. "Hvorfor nevner du ikke at MW2 satte nye salgsrekorder i UK på nettopp Xbox360? Støtter ikke dette opp om din xbox dommedagsteori?

    Totalt salg på 1.7 mill på alle platformene, hvor Xboxen stod for 1 mill alene."

     

    Fordi UK er ikke like interessant. Og bare et marked i forhold til resten av Europa.

     

    PS3 versjonen solgte 750K der så faktisk bare 250K bak 360. Det til tross for at 360 har solgt nesten dobbelt så mange enheter der.

     

    Og den forskjellen på 250K UK er jo så godt som spist opp av Frankrike alene. Så med tanke på at PS3 dominerer enda mer i resten av de europeiske landene så er det liten tvil om MW2 vil selge mye bedre på PS3 i Europa.

  10. "Gått gjort å kjøpe spill til en maskin man ikke har. Er ikke alle i verden som har råd eller gidder å ha to maskiner, som nesten spiller de samme spillene."

     

     

    Jeg kan love deg det er mange pirater som har PS3 men som selvsagt ikke har kjøpte mye spill til den siden de har spilt gratis spill på 360 online. Nå kan de ikke det lenger.

     

    Også mange 360 pirater som selvsagt har kjøpt PS3 også nå hvis de ikke hadde det fra før.

     

    FPS spill har alltid gjort det bedre på 360 selv i Europa. Når MW2 PS3 nå plutselig selger DOBBELT av 360 versjonen så er det ikke vanskelig å skjønne hva som er grunnen.

  11. France:

    Week 45, 2009

     

    01 (__) [PS3] Call of Duty Modern Warfare 2 (Activision)

    02 (03) [WII] Wii Fit Plus + Balance Board (Nintendo)

    03 (01) [PS3] Pro Evolution Soccer 2010 (Konami)

    04 (__) [360] Call of Duty Modern Warfare 2 (Activision)

    05 (02) [PS3] Tekken 6 (Namco Bandai)

     

     

    Her ser vi virkelig hvor ute å kjøre 360 er nå. At Modern Warfare 2 åpnings uke ikke engang klarer å slå PS3 versjonen av PES som har vært ute lenge allerede er ikke mindre enn krise for MS.

     

    Så rapportene om at PS3 versjonen av Modern Warfare solgte dobbelt av 360 i Frankrike var tydeligvis helt korrekte.

     

    Og det er garantert ikke noe bedre i alle andre europeiske land bortsett fra UK, fordi 360 gjør det enda dårligere i Italia, Spania, Tyskland osv enn Frankrike.

     

    Dette er også et bevis på min teori om at bannede 360 eiere har gått ut og kjøpt PS3 versjonen av MW2 for online gaming.

  12. 01 (01) FIFA 10 (EA Sports)

    02 (02) Tekken 6 (Namco Bandai)

    03 (__) Ratchet & Clank: A Crack in Time (Sony)

    04 (__) Dragon Age: Origins (Electronic Arts)

    05 (05) Need for Speed: Shift (Electronic Arts)

    06 (09) GTA: Episodes From Liberty City (Rockstar Games)

    07 (04) Uncharted 2: Among Thieves (Sony)

    08 (__) G-Force (Disney Interactive)

    09 (12) Colin McRae: Dirt 2 (Codemasters)

    10 (10) Bakugan: Battle Brawlers (Activision)

    11 (14) DJ Hero (Activision)

    12 (06) Borderlands (2K Games)

    13 (__) Mario Kart Wii (Nintendo)

    14 (19) NHL 10 (EA Sports)

    15 (11) Singstar Abba (Sony)

    16 (__) Grand Slam Tennis (Electronic Arts)

    17 (__) Guitar Hero: World Tour (Activision)

    18 (20) Guitar Hero 5 (Activision)

    19 (13) Brütal Legend (Electronic Arts)

    20 (15) Wii Fit Plus (Nintendo)

     

     

    Dette er i Norge. Som vi ser så er Forza en total flopp her også. Forrige uke var det på 3 plass, nå rett ut av topp 20...

     

    Ikke akkurat en system selger for å si det slik. Åpnet på 1 plass, neste uke 3, så rett ut?

    Ganske utrolig. Forteller virkelig hvor lite folk bryr seg så lenge spillet ikke heter GT.

    Eller NFS.

     

    Uncharted 2 derimot holder seg FORTSATT høyt oppe, Ratchet åpner sterkt. Tekken som domineres fullstendig av PS3 versjonen er fremdeles på 2 plass.

     

    Ganske tydelig hvordan PS3 dominerer Norge fullstendig og 360 er mer og mer ute å kjøre.

  13. Gleder meg til å se PS3 fanboys si at dette er bare dritt og at bluray er mye bedre for så snu på flisa når PS3 får det senere. Da er nok bluray plutselig ikke så viktig lenger.

     

    Uansett, jeg føler meg sikker på at dette vil bli ignorert og en flopp i Norge og ta av når det kommer til PS3 nettopp fordi PS3 selger så enormt mye mer.

     

    MS må få fortalt folk at man kan leie filmer på en 1000 kroners arcade. Man trenger jo nemlig ikke harddisk for å leie filmer.

     

    "Så tjenesten kommer til Norge? Hvis så, er dette bra for både Xbox 360-brukere, og videre konkurranse i det å tilby filmer.

    "

     

    Kommer i morgen.

  14. http://www.spillmagasinet.no/article2756945.ece

     

    Hvis det er en ting vi i Norge ikke akkurat er bortskjemte med, så er det gode filmstreamingtjenester. Mens for eksempel folk i USA tilnærmet kan velge og vrake, har vi bare tilgang på et par tjenester og utvalget er for det meste så som så.

    Streame 1080p-video

     

    Med årets høstoppdatering til Xbox 360 endrer det seg, i hvert fall hvis Microsoft holder det de lover. Gjennom den nye Zune Video Store kan du, så lenge nettlinjen din klarer det, streame filmer i 1080p. Ved lanseringen 17. november vil rundt 100 titler være tilgjengelig og vi har testet tjenesten.

     

    Zune Video Store er bygd opp på samme måte som Marketplace, noe som vil si at det er lett å finne det du vil. I tillegg til å bla deg gjennom alle filmene i alfabetisk rekkefølge, kan du søke, sortere dem på sjanger og be om en liste over de nyeste eller mest populære.

    Litt stive priser

     

    Akkurat nå stammer brorparten av filmene fra nittitallet og tidligere, blant annet kan du se «Mad Max», «Cobra» og «Bullitt». Heldigvis har Microsoft også lagt ut nyere titler, for eksempel «Watchmen» og «V for Vendetta».

     

    I motsetning til en del andre tjenester kan du bare leie filmer og filmene er i utgangspunktet dine i fjorten dager, men når du begynner å se reduseres tiden til 24 timer. Leie av en film i HD-kvalitet koster rundt 40 kroner (dyreste 60), mens SD-kvalitet ligger på litt over 20 kroner. Jeg synes det er dyrt, men så lenge tjenesten fungerer så bra som nå skal jeg ikke klage for mye.

     

    «V for Vendetta» med blant andre Natalie Portman er tilgjengelig på Zune Video Store.

    Tjenesten fungerer kjempebra

     

    Forutsatt at du har en stabil og tålelig rask nettlinje starter filmen nesten med en gang, spoling fungerer kjempebra, kvaliteten er knall og jeg har ikke opplevd hakking eller lignende. Hvis du stopper filmen kan du fortsette fra der hvor du slapp, og grensesnittet er like lett å bruke som 360s vanlige DVD-spiller.

     

    Microsoft selv har sagt at 4Mbit holder for å streame 1080p-video og basert på våre tester ser det ut til å stemme bra. Trådløsbrukere må for øvrig passe seg litt, selv om du har en rask linje ut til internett kan dårlige forhold internt i det trådløse nettet ditt ødelegge opplevelsen.

     

    Zune Video Store støtter også noe Microsoft har valgt å kalle «Movie Party», som lar deg se filmer sammen med andre via Xbox Live. Vi har dessverre ikke fått testet denne, men ideen er i hvert fall god.

    En nyttig tjeneste

     

    Alt i alt er Zune Video Store en fin og nyttig utvidelse av mulighetene til Xbox 360. Tjenesten fungerer smertefritt og kan fort bli den som gjør filmstreaming til allemannseie her på berget, på tross av litt stive priser.

     

    Microsoft melder at rundt 100 filmer vil være tilgjengelig ved lansering. I betaversjonen Spillmagasinet har testet var 89 filmer tilgjengelig. Av disse er 19 i HD:

     

    Vil dette revolusjonere markedet eller vil Ola Potet fortsatt kjøpe dyre filmer? Vil dette bli ignorert av nordmenn siden det ikke er på PS3?

     

    Kommer du til leie en film på denne tjenesten eller gå ut og kjøpe/leie samme filmen fysisk?

  15. "Enkelt svar på dette: Dem har ikke tid eller penger til å fokusere mer på PS3 versjonen kontra 360 versjonen. Det er derfor jeg hater multiplattformspill, blir alltid nedgradert på PS3en. Da får heller ikke PS3 vise sin fulle styrker som så PS3 gjør med eksklusive spillene som er det beste man finner på konsoll idag innen grafikk, unmatched vil jeg nesten kalle det :)

     

    Dette skjer vel også med Final Fantasy XIII, at det blir nedgradert grunnet 360en må klare å følge opp med grafikken til PS3, og da må PS3 lide pga akkurat dette. Med SUB-HD osv...

    Jeg blir ihvertfall veldig lei meg at sånn skjer... "

     

     

    Hva faen er dette for noe? Arkade versjonen er jo allerede PS3 hardware så det er ikke noe snakk om nedgradering pga en 360 versjon. PS3 OG ARKADE ER AKKURAT SAMME HARDWARE!

     

    Du er jo så gjennomført PS3 fanboy at det er en skam.

×
×
  • Opprett ny...