Gå til innhold

Mnett

Medlemmer
  • Innlegg

    186
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mnett

  1. Det med at du blir evaluert daglig i simulatorene, er det slik at man kan ha dårlige dager? Altså, hvor går grensen for hvor dårlig man kan gjøre det? Var det noen av elevene i år som droppet ut eller ble terminert? Må i tillegg være litt slitsomt å hele tiden bli evaluert, vet ikke jeg.

     

    Og nå som du er snart ferdig med utdannelsen, Ustedalen, virker dette som et yrke som er virkelig kjekt? Sånn som jeg ser det nå høres det utrolig spennende ut. Men er flygeleder et yrke du vil trives med resten av ditt liv, tror du?

     

    Nå gikk jeg vel og merke på skolen i Sverige, men der var det vel litt sånn at om man sa fra før man startet simulatoren at i dag har man en dårlig dag så var det greit. Men kunne ikke komme med slikt i etterkant. Går jo opp og ned hvordan man presterer, men det må leveres hele tiden.. Og kravene til hvor bra det skal være øker jo utover i utdannelsen.

    Er ganske slitsomt og bli evaluert hver dag, og det fortsetter i praksisen. Men er også noe man blir vant til..

     

    Jeg har 2 måneder igjen av praksisen og kan si at det her virker som ett utrolig bra yrke! Stortrives på jobb, ingen dager som er like

  2. Praksisdelen er jo delt opp i 5 faser, er en prøve før man starter på fase 1, også er det en prøve mellom hver fase. Og til slutt en avsluttende..

    Også er de vel veldige glade i progresstester og slikt rundt om kring. 75% for og bestå som på skolen

     

    Forskjellen fra skolen er jo at det man blir spurt om på prøver nå, er ting man må kunne. I hvertfall i Sverige var det mye svada vi måtte pugge

  3. Hei!

     

    Skal kjøpe ny telefon og står mellom og kjøpe en X10 Mini Pro eller Galaxy Spica i5700 fra Samsung.

    For meg virker Mini'n som en bedre telefon, men er redd skjermen blir for liten? Har en W995 nå og skjermen på den er vel ca like stor som på Mini'n, og der syns jeg det er ganske irriterende at når jeg går inn på vg.no så ser jeg ikke noe teksten uten og zoome inn. Vil annta det blir det samme med x10mini?

    Bruker telefonen mest til SMS og litt surfing på nettet

    Samsungen blir ca 800 kroner billigere

     

    Noen synpunkter på hva jeg burde velge?:)

  4. For 1 år siden kjøpte jeg en Cinet bærbar hos MPX.no. Denne sluttet og fungere og jeg sendte den inn til Komplett som hadde tatt over servicen på denne.

     

    Jeg sendte PCen 8. september. Mottok den 23. september igjen. Da var ikke problemet fikset og jeg måtte sende den tilbake. Sendte den som ekspress over natt og komplett hentet den ut 26. september. De lovte og behandle den med en gang og sende den tilbake som ekspress over natt.

    Nå den 6. oktober har de ikke begynt og se på den en gang. Jeg har snakket med to kundebehandlere som lovte at de skulle se på den og sende den tilbake i løpet av forrige uke. Jeg ringte igjen i dag, og da stod PCen fortsatt urørt.

    Min oppfatting av "ekspress behandling" er ikke en og en halv uke uten at de har så mye som sett på den!

     

    Synes dette er helt tragisk behandling fra komplett. De gjør en feil og sender en ikke reparert PC tilbake, og når man returnerer den igjen, burde de gjøre alt for å få fikset den med en gang. Spessielt når de har lovt både på e-post og telefon at det skal gjøres.

     

    Snart vært en måned uten en fungerende PC!

     

    MPX har herved mistet en trofast kunde over flere år

  5. Ja blir dyrt og reise dit. Men så dyrt som du fremstiller er feil. 1800 kroner for månedskort med flybussekspressen. Det er jo overkommelig :)

     

    Og flybussen:

    Ruter-kort og –billetter som ellers gjelder mellom Gardermoen og Oslo, kan nå også benyttes på SAS Flybussen. Dette gjelder både kupongkort og månedskort, herunder også ungdomskort.

     

    Men klart det er billigere og jobbe i Oslo

  6. Er det noen her som skal ha forkurs som veit hvem bøker vi vill bruke og når forkurset starter?

     

    Jeg skal ha forkurs. Har ikke hørt noe mer om når det starter eller hva man må igjennom. Men mener og ha lest i denne tråden noe om grunnkursboka fra Mekaniske fag.

    Er vel så vidt jeg og vet litt tungt stoff og komme seg igjennom, men vil man så kan man :)

     

    Håper bare å få komme i gang så fort som mulig, så man kan få plass på et kull om ikke så alt for lenge

     

    Helsesjekk ferdig i dag, alt gikk bra med den, så da er man jo klar!

×
×
  • Opprett ny...