Gå til innhold

rockworld

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rockworld

  1. Etter mine erfaringer og fra mitt perspektiv er weed (og alle andre rusmidler) gode for to ting; Medisinsk bruk og ved forsterkning av en allerede eller kommende positiv opplevelse. Ved medisinsk bruk ser jeg regelen som enkel; er de samlede positive virkningene bedre enn de samlede negative bivirkningene. Ved fornøyelsen sin skyld så er det viktig at det er, ja faktisk for fornøyelsen sin skyld. Jeg røyker selv litt her og der men jeg har vært i den situasjonen at det har blitt hver dag i nesten tre måneder. Her følte jeg livet passerte uten at jeg fikk noe ut av det.. Weed vil jeg si er utsettelsesvirkemiddelet. Aldri utsatt så mye bare fordi jeg har vært høy. Uansett, så mener jeg personlig at man skal holde seg unna alt av rusmidler hvis du er i en "negative state of mind". 

     

    Uansett så er svaret enkelt. Ikke gjør noe du ikke føler deg komfortabel med hvis det ikke er nødvendig. Ditt liv er vel best når du har det bra og hvis disse vennene vil påvirke deg i andre retningen er vel kanskje de ikke for deg =)

  2. Det som også er veldig synd er folks forventninger som bygger seg opp over tid.

    For eksempel, blir folk ekstra skuffet over den personen som alltid har sagt ja sier nei en gang,

    fordi de forventer et ja. Motsatt er det også slik på andre måter. Når en drittsekk først er snill,

    er han plutselig ekstra snill rett og slett fordi han overgår forventningene.

     

    Det er derfor det er litt viktig å ikke være for snill. Hold litt igjen. Du skaper forventninger hos mennesker som etterhvert legger seg som normalen for deg. Det blir slik at man ubevisst utnytter deg. Ellers bare gjør som du gjør, men bare vær litt egoistisk. =)

  3. Du må på en måte velge selv om du vil være i forhold med henne nå eller ikke. Dere vet ikke hvor dere vil være om ett år uansett hvor mye dere eller du planlegger. Spør deg selv om du vil være i ett forhold med henne nå. Vil du ha det bedre eller verre nå hvis du gjør det slutt? Ta kanskje en ordentlig prat med dama. Spør hvordan ståa er? Hva hun føler og hva du føler. Hvis du gir litt av deg selv så får man ihvertfall snakket om det. Det viktigste er: Gjør dere hverandre bedre ved å være sammen?

    • Liker 1
  4. Er ingen stor-røyker men tar 4-5 joints i året. Står selv for full legalisering... Min 20 årsgrense, kanskje høyere. Samtidig øke aldersgrensen på sprit (+22%) til 22-23 år. Hadde også vært bra med regulerbar pris på alkohol ift. ukedagene: mao. dyrere å kjøpe alkohol fredag og lørdag hvor prinsippet ikke er at det skal bli billigere å kjøpe alkohol, men at folk heller nyter ett glass vin på en onsdag, enn to flasker på en lørdag.

  5. Prøv å ha det bra sammen nå kanskje da? Og drar hun til England, ja da drar hun til England.. Ingenting du for gjort med det. Og all den tiden du bruker på å tenke på det er bortkastet tid fordi det forandrer ingenting, og du blir i dårligere stemning.. Tror det er viktig at man alltid tenker minimum 60% på seg selv og deretter de resterende 40% på alt annet. Bruker man all energien på andre går ingeting tilbake til deg og til slutt mister du fatningen og sitter der med hodet nedi puta. Så mao. ikke tenk så langt fremover, for det skal bare ett sekund til for at alt forandrer seg og da er all denne tenkingen ihvertfall bortkastet.. Okei? Do it for me =)

  6. Eksene mine har jeg møtt: IRC (HAHA old times), bekjentskap, skole, jobb og jobb.. Jeg vil si det er totalt random hvor du vil finne ei. Men det som er sikkert er at du må på et sett og vis komme i kontakt med de. Det merkelige for meg er at jeg har aldri gått inn for at "Hun skal jeg bli sammen med" også gått rett inn for det. Jeg har prøvd med to stykker. Det ene gikk i dass med en gang, den andre ble fuckfriends men endte i grøfta etter en måned. Så chillax, og vis du er singel men ikke ledig =)

×
×
  • Opprett ny...